Daszek to ma głos i ton z resztą też, jakby cały czas był mega wyluzowany, z resztą przeważnie jest, za co go lubię, no ale czy ja mam spoko głos? Hmmm...
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Witajcie, witajcie, aż sama się sobie dziwię dlaczego nie ma tu jeszcze mojego wpisu. Nie wiem jak mój głos może mieć aż taką popularność, bo jak to często podkreślam, nie ma nic w nim dla mnie szczególnego. No dobrze niech będzie, że tylko dla mnie i przy tym zostańmy. Wracając do głównego tematu tego wądku. Lista moich ulubionych głosów nie jest zbyt długa, ale spróbujmy. :)
@Kasia - za piękny śpiew chyba przede wszystkim i za różne aktorskie cuda, które wyczyniasz. @Shel, czy jakoś tak. Nigdy nie wiem ile e i l. :) - za twój wieczny katar i śpiew, który jest ładny, jeśli tylko chcesz się postarać. @siwy4don - za taką magiczną niską barwę. @papierek - Za uśmiech, taki ciepły uśmiech, który nigdy nie znika z twojej twarzy. :) @marchewaux - za niską, lektorską barwę. Są jeszcze inne głosy, które oczywiście lubię, ale to nie jest główny temat tego wątku.
Nie pamiętam czy wpisywałam tu ten głos, ale chyba nie. No więc zapadł mi w pamięć głos Balteama. Możesz nagrywać więcej rzeczy głosowych, pozwalam. :D
no dziekuje. ale tylko jeden glos mam? dzieki mimi. no i to jest moja lista: siciliano, Slavista, Piciok, Mimi, Everlastingdream, moonlight_22, musicant, skrzypenka, Rogalenko, denis333, adelcia, biedrona, tinulja,
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin. Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!
This site uses cookies to enhance your experience.