Witajcie! Nie byłam pewna, czy tworzyć ten wątek, bo i magia głosu może do tego służyć, ale jak coś, to się usunie. Ten wątek służyć nam będzie do tego, żebyśmy sobie pogadali o tym, których Eltenowiczów głosy lubimy. Zapraszam do brania udziału w wątku, oto moja lista. Jamajka, Mimi, Tomecki, Siciliano, Żywek jak nie ma doła, Kazek5p, Adelcia (podobno mamy podobne głosy), Patras, Lwica, Zvonimirek222, Irniss, Everlastingdream, cinkciarzpl, DJSenter, daszekmdn, Biedrona333, Julitka, Monstricek, Derrick, Angelina, Hryniek, Lirin,
Ooo. Dobrze, że nowy wątek. Oto moja lista. Nie przeklejałam. :) Zmienię kolejność. Monstricek, Kasia, Lola, Czekoladka88, Iskierka1983, Paulinux, Lwica, Adelcia, Krepel88, Siciliano, Tomecki, Kmicic92, Juliane, Biedrona333, AnnaCz, Monia01, Ninka, Pajper i Kasiatarzyna. No i jeszcze Muzycznajutrzenka.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
A mnie podobają się głosy: ninka, jak śpiewa i mówi, iskierka też jak śpiewa i mówi, julitka jak mówi, Agata kantylena jak śpiewa i mówi, Mimi, jak czyta. Paulinuks - jak mówi. Nie wiem co jeszcze, jak sobie przypomnę to dam znać. Cingciarza głos mi się też podoba.
Moje ulubione głosy to: Mimi, Skrzypenka, Agatakantylena25, celtic1002, Lwica, Strowbery, Cinkciarzpl, Tomecki i jak sobie przypomnę coś jeszcze to dopiszę. Aha jeszcze Marcysia i mój przyjaciel Rafalko112, chociaż on brzmi jakby był nastolatkiem mimo, że jest ode mnie starszy.