Transcription
Co do planów na wakacje, no to akurat nie mam żadnych, ale w ten weekend wybieram się do Kątów Urbackich na Dzień Rybaka. A tak to wyjazdów żadnych nie mam akurat, co do gdzieś tam wyjechać czy coś. No, to tyle. Pozdrawiam.
Co do planów na wakacje, no to akurat nie mam żadnych, ale w ten weekend wybieram się do Kątów Urbackich na Dzień Rybaka. A tak to wyjazdów żadnych nie mam akurat, co do gdzieś tam wyjechać czy coś. No, to tyle. Pozdrawiam.
No ja tylko od zeszłego czwartku do wtorku byłem parę dni koło brzegu, nad morzem, tam trochę na basenie byłem, w saunie, no i chcąc nie chcąc musiałem wrócić, a co do dalszych planów, no to niestety nie wiem jak to będzie wyglądać, bo nieodobnie taki znajomy wpaść na dwa tygodnie. Ale niestety wszystko wskazuje na to, że nie wpadnie, no wielka szkoda, no ale czasami tak bywa, więc póki co jestem chcąc, nie chcąc w domu.
Elu, jestem na wakacjach, jem kepsa, mordeczki, jak jest fajnie, nie, nie, no właśnie, no, to nara.
Dobre, dobre. Do smocznego.
Dziękuję. Oczywiście sosiwo było ostre, na baranince, kurczaczek też. Generalnie tu sobie zjadłem kepsa, wypiłem piwerko, a księga ulicy mówi jasno, kto w wakacje piwerka nie wypije, ten kolejnego roku szkolnego nie przeżyje. Dziękuję.
Puszkinie. No to ile Ci jeszcze tego roku szkolnego zostało, że tak powiem, w sumie ile jeszcze lat szkoły Ci zostało, że tak powiem.
Dzień dobry, moje plany na wakacje są to obóz w Hajnówce 30 sierpnia, a podczas oczekiwania na nie to wypady wszelkie spontaniczne weekendówki nad jeziora, jak na przykład jutro na wieś, więc będzie ciekawie, zajmowało mi się nawet.
30 sierpnia no to już pod koniec wakacji no ale najważniejsze że będziesz miał ten obóz szkoda tylko, że pod koniec właśnie wakacji no ale czasami tak bywa
No i tu jest problem, bo po pierwsze pomyliły mi się daty, 30 lipca, a nie 30 sierpnia, a po drugie ten termin jest już nieaktualny, gdyż z przyczyn technicznych, ośrodk technicznych, tak bardziej się wyrażę, obóz został odwołany, więc go nie będzie, tak?
A to wielka szkoda, ale mam nadzieję, że jakoś tam te wakacje spędzisz, no dzisiaj na wesołemu będzie 2 lipca.
Witajcie od około planów na te wakacje, to do połowy sierpnia jestem w Warszawie, może pojedynak mnie do kolegi do Olsztyna, nie wiem, na parę dni tam, nie wiem, zobaczymy w któryś tam tydzień czy weekend się z nim ustawię i do niego wpadnę. Tak to będę w Warszawie, trochę się pospotykam ze znajomymi, kto będzie chciał to jestem otwarty na spotkania, a w sierpniu gdzieś w połowie po moich urodzinach mam zamiar pojechać sobie na dwa, trzy tygodnie do Krakowa, tam posiedzieć, ponagrywać, tak samo tu w Warszawie, jak tylko będzie lepsza pogoda, też coś ponagrywać, no i jakoś te wakacje zlecą.
No, Mati, dawno Cię tutaj na forum głosowym nie było. Jak dobrze wszystko pójdzie, to może na parę dni tutaj przyjdzie Marcin, znany tutaj na Altenie wszystkim jako, podajże, Gumiś, aczkolwiek mogę się w tym momencie mylić, ale chyba ma taki nick, jeśli pomyliłem, to przepraszam. W każdym razie, Mati wie, o kogo chodzi. No i zobaczymy, to co będzie dalej, to znaczy, zobaczymy, jak dalej się plany potoczą po prostu. Bo jak będzie patrzeć, mamy dopiero początek wakacji.
Dokładnie, trochę spotkań będzie, dla sprostowania to jest Marcin007 na Eltynie. Jeżeli przyjedzie Marcin007 to jest duża szansa, że ruszy się Gabi z Tarnowa. No a w sierpniu, jeżeli wszystko dobrze pójdzie, nie będzie żadnych komplikacji, mam właśnie zamiar odwiedzić Marcin007 i Gabi. W Krakowie i w Tarnowie.
No tak, ja już z Gabi widziałem się kilkukrotnie w Tarnowie, więc mam nadzieję, że jak Marcin 007 się ruszy, to i Gabi się ruszy. Nie wiem skąd mi się wzięła ta nazwa Gumić, może dlatego, że w jednym z komunikatorów ma taki nick w sumie, bo konkretnie to na TimToku. Ale, no nie wiem skąd się to wzięło, no ale mam nadzieję, że w końcu nadajcie ta wykoponna chwila, w której Gabi tutaj, że tak powiem, ujrzymy. Jak ujrzymy tutaj Gabi, no to damy znać, czy to na vlogu, czy to w wątku do tego specjalnie przeznaczony.
Witam, jeżeli chodzi o mnie, to ja na razie nie mam żadnych planów na wakacje.
Witajcie. Co do planów na te wakacje, no to trochę jednak pracy, ponieważ śpiewam na ślubach i te śluby jednak w tych miesiącach letnich częściej się zdarzają, jak w ciągu roku. Więc no niestety trochę pracy albo istety. Dużo jakichś tam wyjazdów konkursowo-marsztatowych, takich też związanych ze śpiewem. Teraz właśnie jestem w Warszawie. Już dzisiaj wracam, ale jakoś tak się zebrać nie mogę, ponieważ tutaj siedzę u znajomych, ale oni nie mają eltena, więc no jakby nie mogę. Powiedzieć dokładnie u kogo RODO i te sprawy. No i co? Jakieś Bieszczady, góry, coś mam nadzieję, że się uda zaliczyć. No i zlot eltanowiczów w sierpniu na półtora dnia. Myślę, że się uda zajechać, więc też już się nie mogę doczekać tego. Pozdrawiam ciepło. W ten... ...zimny warszawski dzień.
No tak, zimno to jeszcze jest i raczej przez jakiś czas jeszcze tutaj niestety w Warszawie będzie. Nie wiadomo kiedy upowy wrócą. Co do gór to też bym się z chęcią wybrał, ale raczej się na to nie zapowiada. W związku z powyższym nie wiem kiedy się w góry wybiorę. Ciężko to jest przewidzieć. Co do zlotu Eltenowiczów, no to nie wiadomo jeszcze czy będę. Czas pokaże. Ale w miarę swoich możliwości oczywiście postaram się być.
Nie no, co do mnie, to ja mówię, nie mam obozu, ale jadę nad morze w sierpniu, także żyjemy.
To życie miłego pobytu nad morzem.