Dostępność konsoli XBOX
Wróć do Dostępne gry video#1 grzegorzm
Cześć, nie wiem do jakiego wontku to wrzucić, więc pytam tu. Czy konsola XBOX jest wpełni dostępna z czytnikiem narrator?
#2 matius
Swojego czytnika ma także konkurencja, Czyli studio sony. Oczywiście tylko Play Station 5. A co do Xbox to jest dostępny. System osiągnięć także jest dostępny.
#3 LordKiller Konto zarchiwizowane
Też myślę o Xboxie.
Fajne gry no nie?
I dostępność, itd.
Bo moje PS4 sprawne, ale MKXL nie chce działać, a nie lubię MK11 więc:
Na XBOXie mógłbym ograć wszystkie mortale poza 4, który nie jest wart, i może MKXL by działał.
No i MK1 też słabo, bo kameo nie można wyłączyć.
#4 matius
Playstation jma czytnik ekranu dopiero od piątki.
#5 LordKiller Konto zarchiwizowane
A Xbox ma od one'a, więc zapewne lepszy.
I lepsze gry.
Bo lepiej się pościgać, niż grać w spidermana, którego nie ogarniam.
Nie?
#6 matius
Co kto lubi. xd Narazie na Play Station i tylko tam jest The Last oF Us II.
#7 LordKiller Konto zarchiwizowane
Tak?
A na xboxie masz forze, gears of war 5, mortal kombat 1 i chyba jakiś nowy god of war.
#8 LordKiller Konto zarchiwizowane
The last of us I i II, i jakieś tam spidermany nie wiem bo się nie interesuję spidermanami i mk1 i chyba tyle masz na playstation.
#9 LordKiller Konto zarchiwizowane
Poza tym, xbox ma kompatybilność wsteczną z wszystkimi xboxami, podczas gdy sony jedynie z PS4, które mam, więc mi nie trza PS5 skoro gry są na 4 te które bym chciał jeśli bym miał wybierać.
#10 matius
Got of War jest na Playstation i jedynie jeszcze na PC. I to tylko Got of War Ragnarok.
#11 LordKiller Konto zarchiwizowane
Serio?
Myślałęm że na xboxa też.
No to sorry, pomyłka.
#12 LordKiller Konto zarchiwizowane
Ale i tak na xbox jest więcej dostępnych pozycji niż na bezsensowne ps5.
#13 pates
W teorii mogę powiedzieć a po co mi xbox skoro mam pc na którym też pogram w gry z xskrzynki
#14 LordKiller Konto zarchiwizowane
Tak, ale trza się męczyć z takimi gównami jak steam.
A na xboxie jak kupisz płytę to instalujesz i grasz.
A 2, klawiatura jest tragiczna do grania w przeciwieństwie do padów.
#15 matius
Jak pisałem. Co kto woli. Na grając na windows mam pada od Play Station. I wiem o tym, że od Xbox by śmigał odrazu. I tak wolę od Play Station. Mimo, że trzeba uruchamiać dodatkowy program, aby win widział pada. A niektóry gry na steam mimo nie widzenia pada opsługują pada, bo mają własne wsparcie. Bo do PC z win wystarczy podłączyć pad od Xbox i można grać i Xboxa nie trza mieć. xd A Steam jest dużo bardziej dostępny niż kiedyś.
#16 LordKiller Konto zarchiwizowane
Akurat ja też jak pykam na PC to używam pada PS4, gdyż taką konsolę posiadam.
No ale gdyby serwery padły, to steam by padł, a płyty do xboxa nie.
#17 matius
Narazie płyty są, ale coraz więcej produkcji przesiada się na dystrybucję cyfrową.
#18 LordKiller Konto zarchiwizowane
Co jest akurat złe.
Bo jak serwery padną to nic nie będzie działać a płyty będą działać.
#19 pates
O tym to ja mówię od dawna i dlatego gram głównie w gry, które są w postaci normalnego archiwum powiedzmy.
#20 LordKiller Konto zarchiwizowane
W sensie że instalujesz i grasz?