EltenLink

Dostępność konsoli XBOX

Wróć do Dostępne gry video

#1 grzegorzm

Cześć, nie wiem do jakiego wontku to wrzucić, więc pytam tu. Czy konsola XBOX jest wpełni dostępna z czytnikiem narrator?

2024-04-25 09:39

#2 matius

Swojego czytnika ma także konkurencja, Czyli studio sony. Oczywiście tylko Play Station 5. A co do Xbox to jest dostępny. System osiągnięć także jest dostępny.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-04-25 21:22

#3 LordKiller Konto zarchiwizowane

Też myślę o Xboxie.
Fajne gry no nie?
I dostępność, itd.
Bo moje PS4 sprawne, ale MKXL nie chce działać, a nie lubię MK11 więc:
Na XBOXie mógłbym ograć wszystkie mortale poza 4, który nie jest wart, i może MKXL by działał.
No i MK1 też słabo, bo kameo nie można wyłączyć.

2024-06-02 16:15

#4 matius

Playstation jma czytnik ekranu dopiero od piątki.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-06-02 17:33

#5 LordKiller Konto zarchiwizowane

A Xbox ma od one'a, więc zapewne lepszy.
I lepsze gry.
Bo lepiej się pościgać, niż grać w spidermana, którego nie ogarniam.
Nie?

2024-06-25 21:03

#6 matius

Co kto lubi. xd Narazie na Play Station i tylko tam jest The Last oF Us II.

2024-06-26 11:38

#7 LordKiller Konto zarchiwizowane

Tak?
A na xboxie masz forze, gears of war 5, mortal kombat 1 i chyba jakiś nowy god of war.

2024-06-29 10:22

#8 LordKiller Konto zarchiwizowane

The last of us I i II, i jakieś tam spidermany nie wiem bo się nie interesuję spidermanami i mk1 i chyba tyle masz na playstation.

2024-06-29 10:23

#9 LordKiller Konto zarchiwizowane

Poza tym, xbox ma kompatybilność wsteczną z wszystkimi xboxami, podczas gdy sony jedynie z PS4, które mam, więc mi nie trza PS5 skoro gry są na 4 te które bym chciał jeśli bym miał wybierać.

2024-06-29 10:24

#10 matius

Got of War jest na Playstation i jedynie jeszcze na PC. I to tylko Got of War Ragnarok.

Edytowano 2024-07-01 15:02

#11 LordKiller Konto zarchiwizowane

Serio?
Myślałęm że na xboxa też.
No to sorry, pomyłka.

2024-07-01 15:13

#12 LordKiller Konto zarchiwizowane

Ale i tak na xbox jest więcej dostępnych pozycji niż na bezsensowne ps5.

2024-07-01 15:13

#13 pates

W teorii mogę powiedzieć a po co mi xbox skoro mam pc na którym też pogram w gry z xskrzynki

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-07-02 15:42

#14 LordKiller Konto zarchiwizowane

Tak, ale trza się męczyć z takimi gównami jak steam.
A na xboxie jak kupisz płytę to instalujesz i grasz.
A 2, klawiatura jest tragiczna do grania w przeciwieństwie do padów.

2024-07-02 16:24

#15 matius

Jak pisałem. Co kto woli. Na grając na windows mam pada od Play Station. I wiem o tym, że od Xbox by śmigał odrazu. I tak wolę od Play Station. Mimo, że trzeba uruchamiać dodatkowy program, aby win widział pada. A niektóry gry na steam mimo nie widzenia pada opsługują pada, bo mają własne wsparcie. Bo do PC z win wystarczy podłączyć pad od Xbox i można grać i Xboxa nie trza mieć. xd A Steam jest dużo bardziej dostępny niż kiedyś.

2024-07-02 16:35

#16 LordKiller Konto zarchiwizowane

Akurat ja też jak pykam na PC to używam pada PS4, gdyż taką konsolę posiadam.
No ale gdyby serwery padły, to steam by padł, a płyty do xboxa nie.

2024-07-02 16:39

#17 matius

Narazie płyty są, ale coraz więcej produkcji przesiada się na dystrybucję cyfrową.

2024-07-02 17:52

#18 LordKiller Konto zarchiwizowane

Co jest akurat złe.
Bo jak serwery padną to nic nie będzie działać a płyty będą działać.

2024-07-03 10:01

#19 pates

O tym to ja mówię od dawna i dlatego gram głównie w gry, które są w postaci normalnego archiwum powiedzmy.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-07-03 11:14

#20 LordKiller Konto zarchiwizowane

W sensie że instalujesz i grasz?

2024-07-03 11:20