ok, a jak mogę wyłączyć skruty systemowe które mam od f1 do f ileśtam;D muszę przy tym naciskać klawis fn, troche mi to gre utrudni bo wszystkie klawisze f odpadną do ustawiania czegokolwiek
Witam. Mam pytanko odnośnie umiejętności. No mam drzewko ale jak mogę rozwijać np daną umiejętność naprzykład training for animals? I jak dosiadać zwierząd?
aha, i mam taki problem, że jak wciskma Klawisze funcyjne f1 f2 i td, to włączam jakieś funkcje., natomieast żeby działały w grze to muszę z FN. Ktoś wie jak to ustawić?
problemem jak dla mnie w tej grze jest sposób nawigacji który prawdopodobnie się zmieni i b będzie taki jak w ahc, no i lagi, które sprawiają, że wykonanie pewnych questów jest nie możliwe. Ale mimowszystko doceniam twórców bo widzę że jak na hińczyków to nawet przyzwoicie to wygląda no i się starają. Nie jest aż tak źle
odgrzebuje ten wyątek tylko po to żeby poinformować że nie długo ukarze się gra legend of the king czyli nic innego jak kontynuacja return of the king. Zupełnie nie wiem co ma być zmienone słyszałem że ponoć ma zostać poprawiona nawigacja czyli mają być słyszane ściany bez tego radaru który teraz mamy, ponoć ma być lepszy balans i niby mniej rzeczy pay to win. Gra jest testowana w zamkniętych betach na tyle zamkniętych że nic więcej nie wiem poza tym co napisałem. Nie pytajcie jak z tłumaczeniami bo odpowiedź brzmi nie wiem, a co do tego kiedy gra wyjdzie i będzie dostępna publicznie to wolę nie pisać bo z obiecankami to różnie bywa a ja nie jestem twórcą. Co do obecnej gry to jeżeli się pogodzimy z brakiem dźwięków nawigacyjnych oraz lagami to gra się całkiem przyjemnie.