Forum

The Return of The King

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 6 / 7 Następna

balteam

#101 ·

ok, a jak mogę wyłączyć skruty systemowe które mam od f1 do f ileśtam;D
muszę przy tym naciskać klawis fn, troche mi to gre utrudni bo wszystkie klawisze f odpadną do ustawiania
czegokolwiek
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#102 ·

Jaki to komputer? Albo w biosie, albo gdzieś w ustawieniach
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

balteam

#103 ·

lenowo
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#104 ·

Lenovo ma tamjakiś swój soft do ustawien chyba
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

balteam

#105 ·

heh pobieram jakiś program keytweak, niby tam można wyłączyć funkcyjne klawisze, inny sposób to w biosie
jakaś zabawa

rafalko112

#106 ·

Witam. Mam pytanko odnośnie umiejętności. No mam drzewko ale jak mogę rozwijać np daną umiejętność naprzykład
training for animals? I jak dosiadać zwierząd?
radio plays is super

longshoot

#107 ·

jak to rozwijać? Poprostu uczysz się umiejętności z książki, używasz jej i tyle...

kacper

#108 ·

Hej, macie linka do najnowszej wersji?

kacper

#109 ·

aha, i mam taki problem, że jak wciskma Klawisze funcyjne f1 f2 i td, to włączam jakieś funkcje., natomieast żeby działały w grze to muszę z FN. Ktoś wie jak to ustawić?

longshoot

#110 ·

dobra, dawno nie grałem w tą grę, więc jak by np nuno czy kto kolwiek gra w tą grę wiedział, to jakie zmiany się pojawiły.

nuno69

#111 ·

Zmian jest sporo, nowe mapy ETC, mechanika nadal nie zmieniona więc starzy gracze się odnajdą

kacper

#112 ·

dobra, dasz link?

nuno69

#113 ·

Musi się to wrzucić, ja ten internet mam jaki mam :(

kacper

#114 ·

starzy gracze się odnajdą, a nowi będą musieli spróbować. Jest jakiś podcast o tym?

nuno69

#115 ·

Dash kiedyś coś nagrał, może da linka

mojsior

#117 ·

problemem jak dla mnie w tej grze jest sposób nawigacji który prawdopodobnie się zmieni i b będzie taki jak w ahc, no i lagi, które sprawiają, że wykonanie pewnych questów jest nie możliwe.
Ale mimowszystko doceniam twórców bo widzę że jak na hińczyków to nawet przyzwoicie to wygląda no i się starają.
Nie jest aż tak źle

longshoot

#118 ·

mam nadzieje, że nei bedzie taki jak w ahc, nie zabardzo się oriętuje jak tego używać, pomimo, że trochę w to ahc grałem.

nuno69

#119 ·

Będzie podobny, ale bardziej jak w Shadow Rine.

mojsior

#120 ·

odgrzebuje ten wyątek tylko po to żeby poinformować że nie długo ukarze się gra legend of the king czyli nic innego jak kontynuacja return of the king.
Zupełnie nie wiem co ma być zmienone słyszałem że ponoć ma zostać poprawiona nawigacja czyli mają być słyszane ściany bez tego radaru który teraz mamy, ponoć ma być lepszy balans i niby mniej rzeczy pay to win.
Gra jest testowana w zamkniętych betach na tyle zamkniętych że nic więcej nie wiem poza tym co napisałem.
Nie pytajcie jak z tłumaczeniami bo odpowiedź brzmi nie wiem, a co do tego kiedy gra wyjdzie i będzie dostępna publicznie to wolę nie pisać bo z obiecankami to różnie bywa a ja nie jestem twórcą.
Co do obecnej gry to jeżeli się pogodzimy z brakiem dźwięków nawigacyjnych oraz lagami to gra się całkiem przyjemnie.
Poprzednia 6 / 7 Następna