Fajnie mieć alternatywę w razie co.
Fajnie mieć alternatywę w razie co.
Witam serdecznie, jeśli chodzi o miasto Białystok, to ja korzystam z aplikacji mobile.mpk gdyż jak ktoś chce sprawdzić np. odjazdy kilku linii z tego samego przystanku, które mu pasują to wystarczy po pierwsze znać nazwę przystanku i wtedy nie wchodzimy w rozkład linii, tylko rozkład przystanku wpisujemy na tego przystanku, bo stała się sama ulica i możemy wtedy z listy tych przystanków, które znajdują się na tej ulicy konkretnie strzucać sobie linii dlatego uważam, że mobile.mpk było na początku, we wcześniejszych wersjach było lepsze, bo najpierw wyświetlała się linia, a później dopiero rodziny i musieliśmy wszystkich linii po kolei słuchać a teraz najpierw jest rodzina i dopiero pod kodem jest linia i kierunek a teraz jeśli chyba dobrze pamiętam, to chyba w teamie w tym momencie pojawił się autobus firmy wschód ekspres i powiem, że naprawdę fajnie mi się to przeglądało gdyż firma wschód ekspres to jeździ właśnie w województwie podlaskim tutaj Białystok i tam na Dobrzynie w Odurze, Rybko Kościelne bodajże jeździ i nas zabudują rzepniki, grycze, skrybicze, komikówka, borsakówka i szczerze powiedziawszy bardzo fajnie, że fajnie można to faktycznie przyglądać na początku miałem problemy z odrnięciem tej aplikacji ale jak już udało mi się to to już było dobrze, więc chyba to właśnie w tej aplikacji firma wschód ekspres nie pamiętam, bo myślałem telefon ma być z naprawy mam telefon na androidzie ale jak to przyjdzie już z naprawy do mnie to wtedy sprawdzę czy dobrze powiem, iż firma wschód ekspres to właśnie w aplikacji tym teamie 4 bus więc jeśli chodzi o MPK miejski Białystok to Będe to są bardziej dla mnie tak mimo wszystko można z aplikacji mobile MPK natomiast jeśli chodzi o wschód ekspres to będę właśnie już został właśnie z tej aplikacji się dobrze kojarzę właśnie, że to w teamie 4 bus to tyle, pozdrawiam