Forum

Dodawanie cytatu lub zdania autorskiego do profilu.

Forum głosowe

Gosia12345

#1 ·

Transcription

Witajcie, mam do Was takie pytanie, bo wiem, że niektórzy z Was macie w kontaktach na przykład jakieś tam zdanie czy coś, bynajmniej co niektórzy. Jestem ciekawa, w jaki sposób to zrobić, bo chciałam sobie właśnie u siebie coś do swojego profilu dodać, żeby nie był taki po prostu pusty. Jak to zrobić, żeby dodać jakieś zdanie lub cytat na przykład, żeby się wyświetlało w tym kontakcie jakieś po prostu zdanie lub jakiś cytat na przykład, żeby to było widoczne dla wszystkich kontaktów, żeby każdy mógł zobaczyć, jak ktoś kwietnie na przykład mój kontakt. To wszystko, pozdrawiam. Przycisk. Tytuł wątku. Zatrzymaj nagrywanie wpisu.

Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.

daszekmdn

#2 ·

2 likes
Transcription

Do wyświetlania tej samej rzeczy pod każdym naszym postem służy opcja Sygnaturka, a do wyświetlania czegoś przy naszym kontakcie służy opcja Status.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Gosia12345

#3 ·

Transcription

Ok, dzięki za informację. Czyli żeby zmienić coś w kontakcie to trzeba zrobić zmianę... to trzeba zmienić zmianę statusu, wtedy tak? Dzięki jeszcze raz za informację.

Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.

lukasz1993258

#4 ·

Transcription

Nie, jeżeli chcesz zmienić status na swoim kontakcie, tak żeby on był widoczny, gdy ktoś na przykład na Ciebie najedzie kursorem, to wchodzisz w społeczność moje konto i zmień status. I tam wpisujesz co chcesz i wówczas wtedy on będzie widoczny również w Twojej wizytówce i nawet ten, kto po prostu na Ciebie najedzie w kontaktach, czy to jak będzie w liście osób zalogowanych, zobaczy ten Twój status. Sygnatura to jest po prostu coś takiego, co będzie pokazywać się pod każdym postem, który wrzucisz. Na forum, czy to tekstowym, czy to głosowym. Żeby ustawić sygnaturę, wchodzisz w społeczność moje konto, moja sygnatura.