Działa, tylko sobie skopiujcie doschowka, elten znowu ma jakiś problem.
Będąc niezwykle wyczuloną na "problemy" Eltena, właśnie sobie sama klikłam w link z pierwszego posta. Działa, ładnie się pobiera. :)
PS. Nie, nie mam Androida.
--Cytat (żywek):
Działa, tylko sobie skopiujcie doschowka, elten znowu ma jakiś problem.
--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Ehh ludzie po prostu wcześniej nie było pliku pod tym adresem, to nie wina eltena!
OK, po prostupamiętałem, że były takie jaja, ze był plik a elten coś dopisywał do adresu ze było not found.
Zgoda Żywku i te jaja np na moim blogusię dzieją, ale to na inny wątek.
ok, faktycznie to ja popełniłem bład przy ostatniej aktualizacji, zrobiłem literówkę, dopiero markus mi zwrócił uwagę prywatnie gdzieś to sprawdziłem i faktycznie... zrobiłem literówkę przy usuwaniu nazwy z nowego pliku...
ale już powino wszystko śmigać jak należy...
poprawka w brzmieniu syntezatorów mowy na niektórych modelach, ogólne poprawki błędów.
wersja: 2.0.200425
optymalizacja szybkości reakcji, poprawki błędów.
A da się zrobić żeby commendary się automatycznie uaktualniało? I jak można uaktualnić tego commendary ręcznie?
Witajcie, odnośnie comentary screen readera mam jakiś posrany problem. Jak używam dyktowania, lub też jak włączam asystenta, to syntezator zaczyna gadać niewiadomo co, przez co zarówno w asystencie, jak i w wiadomościach sms wychodzą cuda. Używam standardowego syntezatora od Google. Da się coś z tym zrobić? Pozdrawiam.
Heh, ciekawe czy jest tu chociaż jeden człowiek, który niema z tym jakiegoś problemu?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A no właśnie? Zawsze są mniejsze lub większe rzeczy, które nie do końca działają. Chociaż by ten asystent. Czy też brak działającego gestu na działania.
Tak to ten screenreader działa super, jest o wiele szybszy od Talkbacka, tylko wkurza fakt, że gada wtedy kiedy nie musi. Powinień wiedzieeć poprostu, w których sytuacjach ma zamknąć ryja a ewidętnie tego nie wie.
może czytanie treści dynamicznej wyłącz czy coś.
Sporo problemów wynika z tego, że to na rynek chiński, a tam np. takiego asystenta nie ma głosowego.
I tak, ja nie mam już długi czas problemów z csr, a jak jakieś mam, no to cuż, z tb też miałem drobne.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Wyłączyłem to już z rana i nic to nie dało niestety.
--Cytat (balteam):
może czytanie treści dynamicznej wyłącz czy coś.
Sporo problemów wynika z tego, że to na rynek chiński, a tam np. takiego asystenta nie ma głosowego.
I tak, ja nie mam już długi czas problemów z csr, a jak jakieś mam, no to cuż, z tb też miałem drobne.
--Koniec cytatu
automatycznie czytaj informacje o bierzącym oknie, w tych treściach to wyłącz, ja właśnie testowałem, sporo mniej czyta.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Wyłączyłem to też, ale nie zabardzo pomogło. Za to wyłączyłem też kilka opcji tam gdzie jest spróbuj odgadnąć nie zaetykietowane przyciski, tego akurat nie wyłączałem, ale pierwsze dwie opcje z tej zakładki już tak. W SMS już jest w porządku. Tylko jak powiem OK Google, to jeszcze gada asystent Google, a tego też mówić nie powinien.
--Cytat (balteam):
automatycznie czytaj informacje o bierzącym oknie, w tych treściach to wyłącz, ja właśnie testowałem, sporo mniej czyta.
--Koniec cytatu