Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 5 of 55

jak przez dropsa chcę w telefonie otworzyć to mam tylko anuluj, jak zapisałem w plikach, to mam file.bin, zaraz zobaczę czy jak wrzucę apk ręcznie na fona to otworzę, zedytuję post
edit
wrzuconyręcznie działa, tzn, dałem otwóz apkę i w ustawieniach jestem jeszcze nie mam syntezatora,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

hmm, jak wejść w powiadomienia/ Na pierwszy rzut oka, więcej możliwości kopiowania tekstu, więcej rzeczy płatnych, ale do pełnej zabawy poczekam na polskie tłumaczenie. Po normalnych apkach tak smao responsywny jak tb, ale na stronach może i szybszy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#83 1 like

Powiadomienia to gest lewo góra.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

kurde ja niemam możliwości kupowania aplikacji mogę tylko ciahnąć jak jest jakaś promocja
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Nie musisz tego kupować, jest wersja darmowa.
PS, nie umiem mediów zamknąć, tzn klikam palec w górę, otwiera się suwak z głośnościami i nie wiem jakimgestem to zamknąć.
zato zadowolony jestem z zciszania screenreadera 2 palce i przyciski głośności lepiej działają niż w tb, no a tak to, porównywalne wszystko chyba. Czasami gdzieś przeskoczy ten nowy program, ale na stronach chodzi szybko.
PS, jak odblokuję telefon to jestem na tym pasku a nie normalnie na ikonach i msuzę cośkliknąć w ikony aby dopiero było na nich

heh, ustawiłem sobie w opcjach aby zawieszać i wznawiać ten commendary przyciskami głośności, ale słabo to działa, raz na 3 wejdzie.

#87 1 like

Tak, wiem. Jest blad, na chinskiej wersji dziala OK.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ale ja niechcę ograniczenia funkcji i dobrzeby było jakbym miała z kąd pobrać
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

a jaki jest gest na więcej działań? no i ja ustawiłem aby chodzić lewo prawo, no to góra dół też chodzę, nie da się przestawiać po nagłókach, jak natomiast góra doół tak standardowo chodzę to te lewo prawo po czymś tam chodzi, ale nie wiem poczym;P

Dzialania to jest jakies gora prawo bodajrze. Nie wiem o co chodzi, bo nie przestawialem :)

Więcej działań nie udało mi się zlokalizować, poczekam na tłumaczenie, le niestety zauważyłem, że czasami mam takąserie z 8 razy nie wchodzi gest lewo góra. No i nie da się przewijać przyciskami głośności pasków typu piosenki na youtube, pewnie w wersji premium da się przypisać to do przyciskó głośności czy coś.

Paski przewijania przesuwasz gestem w prawo/lewo

faktycznie, jak przestawiłem na standardowe chodzenie czyli nie lewo prawo, no to działa, wtedy lewo prawo chodzi po czymś, po jakimś większym fragmencie tekstu.

Tak, dokladnie.

#95 1 like

Nie no, dla mnie tam działa szybciej niż jakiś parchawy tb

#96 1 like

będzie całkowite angielskie tłumaczenie, to nawet se kupie
po co mi sygnatura?

#97 1 like

Udało wam się uzyskać ten panel głośności różnych rzeczy? Bo mi nie i nie wiem gdzie tej opcji szukać. Ani w feetback, ani w general tego nie ma, w ustawieniach tts da się tylko go zmusić, żeby używał systemowych glośności rożnych rzeczy, ale nic więcej nie widziałem.

Gdzieś to jest, ale ustawienia to pięta ahillesowa tego programu, naszczęście możesz je sobie dowolnie przemapowywać. Na przykład dla beki opcje tematów dźwiękoweych mieć w TTS a dźwięki w plugins, bo czemu nie? :D

#99 1 like

mi się udało włączyć/wyłączyć display volume panel i wtedy pokazuje albo nie ten palen głośnościowy
po co mi sygnatura?

Czy przy okazji przetłumaczenia programu dostępna jest dokumentacja pisania wtyczek?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P