Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 39 of 55

to prawda myślę że nie warto rezygnować dla jakiegoś tam jacka placka

xD, co racja to racja. Muszę pogadać z Górą, możliwe iż coś tamm się zmieniło, w co wątpię raczej, natomiast dla uczciwości porozmaiwiam
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

dobra ja to sie lepiej już nie uruchamiam bo zaraz mnie jakieś rachonie zbanują :D

inna rzecz, że deweloper ostatnio wiele zmienia, cóż, decentralizacja programowi nie pomogła.

Co nie zmienia faktu że lepszego czytnika na Androida nie ma i nie będzie szybko
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

raczej nigdy...

Zmiana na gorsze: program, istotnie po tzech latach traci ważność, zmiana weszłą w życie gdzieś w lipcu

Ojoj to lipa! Kto to wymyślil?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

O jezu, 160 zł na trzy lata to nie dużo.

Nie dużo, ale znacznie więcej niż dożywotnio,
Są tacy co ich nie będzie stać nawet na te 50 zł rocznie :)
No i co z tymi co już zakupili sądząc, że mają licencję dożywotnią?
No, ale dorzeczy, cena wzrosła i to znacznie, a problem z samsungami nadal występuje. Wypowiedziałem się w telegramie i tutaj też to powiem, być może to świadoma i celowa zagrywka, samsung to nie jest niszowy produkt więc może chodzi o działania konkurencyjne, stwierdził, że pod konkurencyjnym produktem commentary nie będzie działał, to może tylko teoria spiskowa bo takie zagranie pozbawia pewnej części zainteresowanych kupnem programu.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Nie, tu jest problem w Samsungach... Nie wiem w sumie o co chodzi. Jak mówiłem, ja tylko przekazuję już co słyszę bo sam robię na angielską społeczność.

No to lipa, może pozostanę przy darmowej potem.
150 zł to dużo i nie dużo, zależy na ile produktów tak mamy wydawać.
No i fajnie jakbyś Nuno napisał chociażby pod podcastem, że licencja jest na 3 lata, bo ludzie kupią i dupa.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

A jak mam to zrobić? Tu w pierwszym poście napiszę...

albo do Michała Dziwisza napisz żeby przykleił komentarz jak sięda, albo napisz po prostu pod wszystkimi komentarzami.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

To prawda, źle, że to się zmieniło. 150 zł. to rzeczywiście nie dużo tylko szkoda, że się zmienia polityka. Ja patrzę na to szerzej, Nuno. Nie chodzi mi o te 150 zł. Naprawdę.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

No, osoby, które kupiły przed zmianą powinny mieć dożywotnią, jakby to nie chińska firma zrobiła to może Nuno też byś narzekał;D
Jakby ta wersja była dożywotnia to jeszcze kilka ludzi nawt bym przekonał, a tak to nawet szkoda zachodu, zwłaszcza, jak ktoś nie używa dużo androida. To jest tylko warte zakupu jeśli mamy bardziej specyficzne wymagania.

#776 1 like

Nie, ale liczy się sam fakt. Użytkownicy, zwłaszcza ci, którzy kupili licencję przed zmianą, mogą czuć się zawiedzeni. No nic, bardzo szkoda po prostu, a i reklamy dobrej ta zmiana programowi nie zrobiła.
--Cytat (nuno69):
O jezu, 160 zł na trzy lata to nie dużo.

--Koniec cytatu
🇺🇦 🇵🇱

to prawda, zgodzę się z tym..

Na grupie angielskiej jakaś była dyskusja o licencjach.
Dożywotnia licencja jest możliwa tylko w Chinach, ale na telefon, a nie na dożywotni czas, czyli do wymiany telefonu.
Poza Chinami to nie jest możliwe.
na rok licencja kosztuje 17 dolców, na 2 lata chyba 30, a na 3 lata 43.

potwierdzam z grupy..

O t ociekawe, znam innąwersję no ale... podązajćei za swoim panem xD.
Wogóle uwaga jest taka, że na roczną licencję można przenieść ją tylko dwa razy, dwuletnią cztery a trzyletnią sześć. Jeden gość się już tak przejechał.