Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Założony przez violinist 1090 wpisów ostatni wpis 6 lat temu Zamknięty Strona 30 z 55

sorky ze pisze tu to co pisze, jak administracja chce to niech skasuje.
potrezebuje waszej pomocy lub porady.
wiem ze moze to byc tak ze dopiero osoba widzac moze mi pomoc, ale sproboje to napisac.
ustawilamskrot klawiszowy, czyli glosnosc ulatwienia dostepu do commendariegoi wylaczylam talkbacka.
ladnie, az do momentu kiedy zdecydowalam ze odinstaluje commendari, bo zakrecilam sie w ustawieniach i chcialam zeby to sie odnowilo dozera.
tylko ze wtedy jak juz kliknellam na odinstaluj, dotarlo do mnie, ze mam problem, bo nic co by mi gadalo nieuruchomie skoro ustawilam na skrot commendari i wlasnie go wywalilam.
i co?
Faktycznie nie uruchomie teraz sama nic?

ok uratowalam sie przez google usluge znajdz moje urzadzenie,i z tamtad go wykasowalam, a wiec juz i mi to gada odstartu.
a nie mam nic przeciwko, bo i tak sie do tego przywrocenia dofabricznych gdziestam przymierzalam.
natomiast skoro o tym mowa, to powiedzcie mi tylko was prosze konkretnie.
czy ja moge miec pod klawiszem dostepnoscy ustawiony talkback, ale commentari moge wlaczac i wylaczac czyms zupelnie innym? zeby to sie niegryzlo?

Raczej nie.

szkoda.

#585 1 polubienie

hm, niech angielskie tłumaczenie będzie najpierw stuprocentowe, to potem można bawić się z polskim.
po co mi sygnatura?

Panie, a co ze stroną, o której było w podcaście?
Ogarnij może jakiś wygodniejszy sposób z tymi linkami nw np żeby każdy był taki sam bez zmian przy każdej wersji i prostrzy np do wpisania z łapy w AD do przeglądarki.
Po za tym czemu dev nie doda możliwości update z poziomu appki?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

hm, z fb kopiuj wklej
+85231489090
usuńcie tego komentary bo przed chwilą dzwonił do mnie ten numer z hong kongu, gdy odebrałem to odezwała się jakaś laska mówiąca po angielsku i pytała się czy to Grzegorz Turek. Oczywiście rozłączyłem bo nie umię rozmawiać po angielsku. Ten komentary jest naprawde podejrzany i radze to chińskie wywalić.

Sprawdziłem ten nr w googlach to faktycznie wg jednej strony z Honkongu, jakiś nr typu telemarketerzy ogólnie spamowaty jakiś. Ktoś wkomentarzach też pisał, że znał dzwoniący jego nr, cośtam po angielsku proponował.
Do mnienie dzwonił jeszcze żaden nr z Chin, ale faktycznie jest to lekko podejrzane, także jakbyś Nuno mógł napisać cośz wyjaśnieniem to byłoby miło.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No to nie jest wina COmmentary tylko... sam nie wiem co.
Po pierwsze, skąd screenreader ma wiedzieć, że typ nazywa się Grzegorz Turek czy jak tam inaczej?
Po drugie, Commentary jest bazowany w chinach, nie w Honkkongu, do chin kierunkowy to +86. Tyle mam do powiedzenia.,
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

screen reader wie, jak się nazywamy. ma dostęp do wielu rzeczy, w tym kontaktów, a tam już nasze imię i nazwisko się wyświetla. Reszta argumentów na plus dla ciebie. Poza tym, w necie jest wiele różnych skarg, że dzwonią numery z różnych krajów żeby naciągnąć na duż rachunki. I to nie od niewidomych wcale.
po co mi sygnatura?

No tak, tak, po prostu Comendary może np. sprzedawać dane, co nie było by jakoś zaskakujące, w sensie, że nie jest to niemożliwe od strony logistycznej, ale puki co tylko 1 osoba miała taki przypadek, no i właśnie może inna apka wyciągnęła te dane.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

ej no bez przesady.
przecies nawet jak sie uruchamia telegrama, to dzwoni jakis numer zagraniczny

Nikt nie dzwoni :P

Oj żywek, czuj się poszkodowany
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

hahah

GRATULACJE co do tłumaczenia Paulinux i nuno. Ja mam pytanko jak dokładnie nazywa się ten kanał na telegramie? Yeshuo news czy commentary news?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

jieshuo news

t.me/jieshuo
to link do niego

dzięki. Telegrama można opsługiwać komputerowo?

web.telegram.org

dzięki, zobaczymy jak to będzie.