simutape
Wróć do Archiwalne#21 lalar123
A no pewnie. To jak wybędzie cie potrzebowali pomocy też wam tak powiem. Świat też nie kręci się w oku was. Nie moja wina że głópim ludziom nie w padnie do głowy by stworzyć szuajkę na forum. Sam się przbijaj matius przez tony ston na audiogames i tony wontków. Niestety. Gdyby nie pates, to nigdy bym se w clover nie zagrał. A tego skryptu dostępościowego też nie znalazłm.
#22 daszekmdn
sp[oko
#23 pates
Uspokójcie się. Bo posypią się ostrzeżenia. Wątek tutaj nie pasuje, ale z racji braku funkcji w eltenie nie mogę go przenieść do grupy informatyka gdzie powinien być.
#24 daszekmdn
To nie z racji braku funkcji, a faktu, że admin grupy Informatyka nie jest w tej grupie.
#25 lalar123
Ja przepraszam pates. Ale jak głąbą z audiogames forum nie chce się nawet szukajki stworzyć a linki do wontków które powinny być okazują się być do czego innego to jak ma człowiek się zachować. Szau można dostać!
#26 daszekmdn
Jest opcja wyszukiwarki więc hm xD
#27 lalar123
No ja jej nie widzę na brawe jet tylko lista do wyboru forów. jak by była wyszukiwarka przyjacielu toć bym się nie rzucał.
#28 lalar123
Dobra znalazłem ale to w ogulenie działa. wpisuję fraze hansel klikam search patrze u góry patrzę u dołu i nic. jak było tak i jest.
#29 daszekmdn
Na chrome działa.
#30 matius
Myślę, aby ten wątek zamknąć. Dlatego tak czynię.