Iphone vs android w 2024 r.
Wróć do inne#21 pates
Ni ma
#22 Pitef
Ja mam na tyle duży telefon, że jak np. idę z nawigacją, to jedynie kciukiem coś tam mogę zaflickować. Osobiście tel w jednej trzymam, drógą ogarniam i wsjo.
#23 camila
Obecnie mam drugiego swojego Pixela w życiu i nie przeszłabym na iOS po raz drugi, no chyba, że z powodu braille i Apple Watch. Wear OS od wersji 4 zwłaszcza bardzo się poprawił i powoli te granice się zacierają, jednak brakuje mi wbudowanej aplikacji do podawania czasu wibracją tak jak ma to miejsce w Apple Watch.
Konkluzja: Jeśli masz zegarek z NFC i 2 gb RAM, Wear OS dopiero wtedy z talkbackiem potrafi rozwinąć skrzydła. W pełni weszłam w ekosystem google i nawet googlowe słuchawki dokanałowe w wariancie Pro można porównać z Airpodsami Pro. Opóźnienia są drobne, jest wsparcie losslessowego kodeka, czego chcieć więcej ;) Nie polecałabym narazie googlowskich zegarków, ponieważ pomimo dostępności w Polsce u nas po prostu są zbyt drogie jak na to co oferują. Konkurencja od Mobvoi z dwoma wyświetlaczami bardzo wydłuża czas pracy na baterii nawet z always On Display, Wi-fi i GPS, i nie leci tak na łeb na szyję jak w Oppo Watch, który straszliwie zraził mnie do Wear OS.
#24 balteam
Co do opóźnień to się pozytywnie zaskoczyłem, bo na ios mam minimalne na sony coś tam 910. Wątpię, że są mniejsze na airpodsach, poniważ tu ich praktycznie nie ma.
#25 camila
No wlasnie ja rowniez. )
#26 misiek
A ja wracam na Androida.