List do Św. Mikołaja albo Lista Życzeń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#41 Julitka
I też nikt nie kwestionuje Twoich pragnień. :) Są bardzo ładne.
--Cytat (magmar):
Ale ja chcę tylko TEGO! NAPRAWDĘ!
U mnie często tak jest, że nie wiem co chcę dostać i wolę niczego nie dostać niż nietrafiony prezent.
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#42 magmar Konto zarchiwizowane
Miło z Twojej strony naprawdę.
#43 Milena132
Ojjjj, ja bym bardzo dużo chciała. Chyba jestem materialistką okropną... :D
1. Blue yeti.
2. Fajny telefon z Andkiem, może Huwawey.
3. Mikrofony binauralne.
4. Nagrywadło jakieś, ale mam dylemata. :D
5. Żeby stał się cud... Taki mały, ale jednak, wielki...
6. Chciałabym móc znowu jeździć na tandemie z kimś, bo mi tego mega brakuje.
#44 Mulka
A ja też rzadko chciałabym dostać materialne prezenty, chociaż w tym roku bardzo brakowało mi radia w kuchni, a Rok sprezentował mi je na urodziny. Zwykle jednak najlepszym prezentem dla mnie jest spotkanie z wartościowymi ludźmi.
#45 DJGraco
Najbardziej zależy mi obecnie na płycie Los Vampiros - Pachanga.
#46 Kasia
A ja...Co ja bym chciała dostać...:D Może chociaż raz w życiu ruzgę? :D Nie lubię w sumie dostawać prezentów, są, to są, a nie ma, to nie ma :D
#47 fantasma467
Ja nic od Mikołaja nie dostaję. Sama sobie kupię.
#48 cinkciarzpl
Kasia, jak ruzgę, to mogę ci załatwić. Linka cholownicza, przywiążę do kaloryfera i jazda. XD
#49 misiek
Zgłoś się do mnie, bardzo ładnie zapakuję i wyślę.
--Cytat (Kasia):
A ja...Co ja bym chciała dostać...:D Może chociaż raz w życiu ruzgę? :D Nie lubię w sumie dostawać prezentów, są, to są, a nie ma, to nie ma :D
--Koniec cytatu
#50 jamajka
1. Statyw do mikrofonu.
2. Żeby ktoś pouczył mnie produkcji, bo cierpię na niezbyt dużą umiejętność nauki samodzielnej w pewnych kwestiach.
3. Interface audio może?
4. Gitarę akustyczną, ale z możliwością podpięcia pod wzmacniacze / interfejsy.
5. Prosimy o wszystko, więc jak już nam się tak nudzi, to kontrolka do dejaya mogłaby być nie głupia.
6. Mały sterowniczek midi od native instruments, w sumie czemu nie?
7. Własny pokój, na miłosierdzie pańskie, własny pokój!
A tak serio, to na prawdę, jak mnie ktoś w tym roku zapyta, co chcę, to chcę jakiś gadżet z różnyc hstron z prezentami dla muzyków, tylko żebym broń Boże nie wiedziała, jaki. Chcę dostać coś i nie wiedzieć, co to będzie. Tam są te różne breloczki, małe modele, śmieszne koszulki lub kubeczki, magnesy, takie rzeczy... Pierdułki takie, ale potrafią być fajne.
Ewentualnie, zamiast gadżetu dla muzyków może być jakaś figurka z filmu / popkultury różnej, ja figurki lubię, a ostatnio widziałam nie tak drogie.
#51 tomecki
W jakim sensie produkcji?
#52 Zuzler
A ja to bym chciała słuchawki do Iphona, naprawy komputera za free :D albo w ogóle - nowy kompik by się zdał.
#53 misiek
A ja bym chciał w okół siebie ludzi rozumiejących mnie i moje potrzeby. Niczego więcej nie pragnę.
#54 Julitka
Ale to jednak jest wątek skupiający te bardziej... materialne życzenia. :p
Tych niematerialnych to i ja miałabym sporo!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#55 camila
Moja wishlista na ten rok :D
1. Nowe słuchawki, jeśli moje AKG umrą.
2. Klawiatura mechaniczna, jeszcze nie zdecydowałam z jakimi przełącznikami ;)
3. NOwa karta dźwiękowa, bo mój stary Conectiv nie domaga :(
4. Może nowy rejestrator? ;)
#56 misiek
Z rzeczy materialnych to niczego nie oczekuję.
#57 jamajka
Muzycznej. xd
--Cytat (tomecki):
W jakim sensie produkcji?
--Koniec cytatu
#58 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Coś nierealnego. Telefon wielkości maks Nokii e 52, z wytrzymałą baterią i najnowszym androidem.
#59 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Oczywiście z fizyczną klawiaturą numeryczną, pod żadnym pozorem qwerty.
#60 Milena132
Klawę mechaniczną to i ja bym chciała, ale właśnie, nie znam się na nich zupełnie. :D