EltenLink

Przysługa za przysługę.

Wróć do Usługi i samopomoc

#41 Agata.d

Mogę coś podpowiedzieć w kwestii czynności codziennych, zapraszam na prv.
-- (Bartek1):
Cześć chętnie poucze obsługi aplikacji komputerowych, obsługi iOsa jak i androida. W zamian oczekiwałbym żeby ktoś mi coś podpowiedział w czynnościach dnia codziennego, i samodzielnej jazdy.

--

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-03-26 08:21

#42 Wiolinistka

Ja pomogę w nauce gry na skrzypcach, na flecie poprzecznym, na fortepianie, jak również z teorii muzyki. Chętnie zrobię korektę tekstu lub wspólnie z kimś go zredaguję. Daję radę z angielskim, mogę amatorsko zmontować jakieś nagranie, pomogę z iPhonem, jak i przekażę podstawową wiedzę z obsługi kompa z windowsem oraz braillesensa. Chętnie użyczę głosu do jakiegoś nagrania, podpowiem lifechacki z czynności dnia i, hmm, nie wiem, jeśli będę mogła w jakikolwiek inny sposób pomóc komuś, to z przyjemnością to zrobię! W zamian bardzo poproszę parę lekcji z emisji głosu - po moim krztuścu straciłam dużo skali i muszę wszystko ustawiać na nowo:(

2021-04-01 01:31

#43 Paulinux

Nieaktualne, yeah.
Hej. Potrzebuję dokończyć pewien tekst i mam bardzo dużo innej roboty, więc niezbyt mam czas. Możemy ugadać się na zasadzie wymiany dóbr bądź zlecenia. Obojętne. Po szczegóły zapraszam na pv.

Happy hacking
Edytowano 2021-04-25 22:39

#44 Postukujacy

Proponuję by edytować wpis jesli zgłosi się ktoś.

INFP
2021-04-26 01:19

#45 Paulinux

Zrobiłabym to na pewno

Happy hacking
2021-04-26 09:41

#46 nuno69

ja natomiast proponowałbym napisać jaki to tekst, ETC. Raczej wątpię by ktoś zgłosiłsię tak o, w ciemno.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-04-26 09:52

#47 violinist Konto zarchiwizowane

ooooo taaaaak :) flecik poprzeczny :) zawsze marzylłem żeby mnie ktoś nauczył grać na tym cudeńku...
-- (Wiolinistka):
Ja pomogę w nauce gry na skrzypcach, na flecie poprzecznym, na fortepianie, jak również z teorii muzyki. Chętnie zrobię korektę tekstu lub wspólnie z kimś go zredaguję. Daję radę z angielskim, mogę amatorsko zmontować jakieś nagranie, pomogę z iPhonem, jak i przekażę podstawową wiedzę z obsługi kompa z windowsem oraz braillesensa. Chętnie użyczę głosu do jakiegoś nagrania, podpowiem lifechacki z czynności dnia i, hmm, nie wiem, jeśli będę mogła w jakikolwiek inny sposób pomóc komuś, to z przyjemnością to zrobię! W zamian bardzo poproszę parę lekcji z emisji głosu - po moim krztuścu straciłam dużo skali i muszę wszystko ustawiać na nowo:(

--

2021-05-02 12:11

#48 Wiolinistka

Jak masz, to możemy jechać online!

2021-05-02 12:40

#49 violinist Konto zarchiwizowane

no ja właśnie niestety nie mam :( muszę sie dowiedzieć ile kosztuje jakiś taki najtańszy ale online to średnio sobie to wyobrażam...

2021-05-02 15:05

#50 Wiolinistka

Na najtanszym będzie Ci najtrudniej grać i najmniej przyjemności z tego. Online się da wytłumaczyć wszystko, jeśli się precyzyjnie człowiek wypowiada, a drugi podąża :)

2021-05-02 21:48

#51 tomecki

Potwierdzam. Miałem jakieś chińskie coś za chyba 900 zł i to był zły pomysł. Gdy ja grałem, warto było wydać jakieś dwa tysie i można było zaczynać. Czy tak jest teraz, nie wiem.

2021-05-02 22:21

#52 violinist Konto zarchiwizowane

ehh to nici z moim marzeniem nauczenia sie grania na fleciku :(

2021-05-02 22:40

#53 Paulinux

No chyba że Tomecki sprzedasz Violinistowi ten flet, skoro i tak go nie używasz, a przynajmniej on jakieś podstawy ogarnie. No nie wiem, czy jesteście jakkolwiek tym pomysłem zainteresowani, ale rzucam hasło

Happy hacking
2021-05-02 22:41

#54 Wiolinistka

Zgadzam się z Tomeckim, poniżej tysiąca zupełnie bez sensu!
Ja mam za trzy z kawałkiem i gram w dużą radością już 11 lat:) Chociaż to nie jest jakaś torpeda, ale już srebrną głowę ma:)

2021-05-03 07:34

#55 JM

oo no, teraz wartoby się Ukraińskiego nauczyć
mogę w ukranińskim, jeśli ktoś chce też po prostu pogadać po ukraińsku lub pisać to w wolnych chwilach chętnie pomogę. A jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie na prywatną wiadomość tu na eltenie.

--

2022-05-06 09:36

#56 violinist Konto zarchiwizowane

uwaga!.
chętnie udzielę kursu pisania braillem na telefonach dotykowych, zaruwno jak i na androidzie, jak i na ajfonach, mogę nauczyć zainteresowanych korzystanie z wejścia ekranu braillea.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt najlepiej na priv.

2023-05-25 20:09