Mogę coś podpowiedzieć w kwestii czynności codziennych, zapraszam na prv. -- (Bartek1): Cześć chętnie poucze obsługi aplikacji komputerowych, obsługi iOsa jak i androida. W zamian oczekiwałbym żeby ktoś mi coś podpowiedział w czynnościach dnia codziennego, i samodzielnej jazdy.
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Ja pomogę w nauce gry na skrzypcach, na flecie poprzecznym, na fortepianie, jak również z teorii muzyki. Chętnie zrobię korektę tekstu lub wspólnie z kimś go zredaguję. Daję radę z angielskim, mogę amatorsko zmontować jakieś nagranie, pomogę z iPhonem, jak i przekażę podstawową wiedzę z obsługi kompa z windowsem oraz braillesensa. Chętnie użyczę głosu do jakiegoś nagrania, podpowiem lifechacki z czynności dnia i, hmm, nie wiem, jeśli będę mogła w jakikolwiek inny sposób pomóc komuś, to z przyjemnością to zrobię! W zamian bardzo poproszę parę lekcji z emisji głosu - po moim krztuścu straciłam dużo skali i muszę wszystko ustawiać na nowo:(
Nieaktualne, yeah. Hej. Potrzebuję dokończyć pewien tekst i mam bardzo dużo innej roboty, więc niezbyt mam czas. Możemy ugadać się na zasadzie wymiany dóbr bądź zlecenia. Obojętne. Po szczegóły zapraszam na pv.
ooooo taaaaak :) flecik poprzeczny :) zawsze marzylłem żeby mnie ktoś nauczył grać na tym cudeńku... -- (Wiolinistka): Ja pomogę w nauce gry na skrzypcach, na flecie poprzecznym, na fortepianie, jak również z teorii muzyki. Chętnie zrobię korektę tekstu lub wspólnie z kimś go zredaguję. Daję radę z angielskim, mogę amatorsko zmontować jakieś nagranie, pomogę z iPhonem, jak i przekażę podstawową wiedzę z obsługi kompa z windowsem oraz braillesensa. Chętnie użyczę głosu do jakiegoś nagrania, podpowiem lifechacki z czynności dnia i, hmm, nie wiem, jeśli będę mogła w jakikolwiek inny sposób pomóc komuś, to z przyjemnością to zrobię! W zamian bardzo poproszę parę lekcji z emisji głosu - po moim krztuścu straciłam dużo skali i muszę wszystko ustawiać na nowo:(
Na najtanszym będzie Ci najtrudniej grać i najmniej przyjemności z tego. Online się da wytłumaczyć wszystko, jeśli się precyzyjnie człowiek wypowiada, a drugi podąża :)
Potwierdzam. Miałem jakieś chińskie coś za chyba 900 zł i to był zły pomysł. Gdy ja grałem, warto było wydać jakieś dwa tysie i można było zaczynać. Czy tak jest teraz, nie wiem.
No chyba że Tomecki sprzedasz Violinistowi ten flet, skoro i tak go nie używasz, a przynajmniej on jakieś podstawy ogarnie. No nie wiem, czy jesteście jakkolwiek tym pomysłem zainteresowani, ale rzucam hasło
Zgadzam się z Tomeckim, poniżej tysiąca zupełnie bez sensu! Ja mam za trzy z kawałkiem i gram w dużą radością już 11 lat:) Chociaż to nie jest jakaś torpeda, ale już srebrną głowę ma:)
oo no, teraz wartoby się Ukraińskiego nauczyć mogę w ukranińskim, jeśli ktoś chce też po prostu pogadać po ukraińsku lub pisać to w wolnych chwilach chętnie pomogę. A jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie na prywatną wiadomość tu na eltenie.
uwaga!. chętnie udzielę kursu pisania braillem na telefonach dotykowych, zaruwno jak i na androidzie, jak i na ajfonach, mogę nauczyć zainteresowanych korzystanie z wejścia ekranu braillea. Osoby zainteresowane prosze o kontakt najlepiej na priv.
Temat bardzo niszowy? Aaale czemu by tu tego nie spisać? Jeśli ktoś poszukuje jakiegoś utworu/singla z muzyki klubowej to może śmiało pisać. Prowadzę też swojego Discogsa na którym mam kolekcję. Oraz wantlistę. Wymieniam się tylko całymi singlami/albumami w lossless. Gatunki: Classic Trance/Hands Up/Italodance/Eurodance/Happy Hardcore/House. Przed podesłaniem singla należy zwrócić szczegulną uwagę na to (jeśli to rip z płyty) czy jest on weryfikowalny w bazach AccurateRip, Ctdb. Jeśli to rip z płyt winylowych to info na jakim sprzęcie to było robione, etc. Jeśli to rip z WEBa informacje o pochodzeniu, Deezer, Tidal, SoundCloud, Beatport, Juno (już zamknięte). https://www.discogs.com/user/DJGraco/collection Wantlista: https://www.discogs.com/wantlist?user=DJGraco
@Misiek, jaki problem jest przypomnieć się? Ja nie robię tego ze złośliwości tylko po prostu nie miałem tego skatalogowanego. Wiem o co Ci chodzi więc w końcu dzisiaj do tego usiądę i to dostaniesz.