Przysługa za przysługę.
Wróć do Usługi i samopomoc#41 Agata.d
Mogę coś podpowiedzieć w kwestii czynności codziennych, zapraszam na prv.
-- (Bartek1):
Cześć chętnie poucze obsługi aplikacji komputerowych, obsługi iOsa jak i androida. W zamian oczekiwałbym żeby ktoś mi coś podpowiedział w czynnościach dnia codziennego, i samodzielnej jazdy.
--
#42 Wiolinistka
Ja pomogę w nauce gry na skrzypcach, na flecie poprzecznym, na fortepianie, jak również z teorii muzyki. Chętnie zrobię korektę tekstu lub wspólnie z kimś go zredaguję. Daję radę z angielskim, mogę amatorsko zmontować jakieś nagranie, pomogę z iPhonem, jak i przekażę podstawową wiedzę z obsługi kompa z windowsem oraz braillesensa. Chętnie użyczę głosu do jakiegoś nagrania, podpowiem lifechacki z czynności dnia i, hmm, nie wiem, jeśli będę mogła w jakikolwiek inny sposób pomóc komuś, to z przyjemnością to zrobię! W zamian bardzo poproszę parę lekcji z emisji głosu - po moim krztuścu straciłam dużo skali i muszę wszystko ustawiać na nowo:(
#43 Paulinux
Nieaktualne, yeah.
Hej. Potrzebuję dokończyć pewien tekst i mam bardzo dużo innej roboty, więc niezbyt mam czas. Możemy ugadać się na zasadzie wymiany dóbr bądź zlecenia. Obojętne. Po szczegóły zapraszam na pv.
#44 Postukujacy
Proponuję by edytować wpis jesli zgłosi się ktoś.
#45 Paulinux
Zrobiłabym to na pewno
#46 nuno69
ja natomiast proponowałbym napisać jaki to tekst, ETC. Raczej wątpię by ktoś zgłosiłsię tak o, w ciemno.
#47 violinist Konto zarchiwizowane
ooooo taaaaak :) flecik poprzeczny :) zawsze marzylłem żeby mnie ktoś nauczył grać na tym cudeńku...
-- (Wiolinistka):
Ja pomogę w nauce gry na skrzypcach, na flecie poprzecznym, na fortepianie, jak również z teorii muzyki. Chętnie zrobię korektę tekstu lub wspólnie z kimś go zredaguję. Daję radę z angielskim, mogę amatorsko zmontować jakieś nagranie, pomogę z iPhonem, jak i przekażę podstawową wiedzę z obsługi kompa z windowsem oraz braillesensa. Chętnie użyczę głosu do jakiegoś nagrania, podpowiem lifechacki z czynności dnia i, hmm, nie wiem, jeśli będę mogła w jakikolwiek inny sposób pomóc komuś, to z przyjemnością to zrobię! W zamian bardzo poproszę parę lekcji z emisji głosu - po moim krztuścu straciłam dużo skali i muszę wszystko ustawiać na nowo:(
--
#48 Wiolinistka
Jak masz, to możemy jechać online!
#49 violinist Konto zarchiwizowane
no ja właśnie niestety nie mam :( muszę sie dowiedzieć ile kosztuje jakiś taki najtańszy ale online to średnio sobie to wyobrażam...
#50 Wiolinistka
Na najtanszym będzie Ci najtrudniej grać i najmniej przyjemności z tego. Online się da wytłumaczyć wszystko, jeśli się precyzyjnie człowiek wypowiada, a drugi podąża :)
#51 tomecki
Potwierdzam. Miałem jakieś chińskie coś za chyba 900 zł i to był zły pomysł. Gdy ja grałem, warto było wydać jakieś dwa tysie i można było zaczynać. Czy tak jest teraz, nie wiem.
#52 violinist Konto zarchiwizowane
ehh to nici z moim marzeniem nauczenia sie grania na fleciku :(
#53 Paulinux
No chyba że Tomecki sprzedasz Violinistowi ten flet, skoro i tak go nie używasz, a przynajmniej on jakieś podstawy ogarnie. No nie wiem, czy jesteście jakkolwiek tym pomysłem zainteresowani, ale rzucam hasło
#54 Wiolinistka
Zgadzam się z Tomeckim, poniżej tysiąca zupełnie bez sensu!
Ja mam za trzy z kawałkiem i gram w dużą radością już 11 lat:) Chociaż to nie jest jakaś torpeda, ale już srebrną głowę ma:)
#55 JM
oo no, teraz wartoby się Ukraińskiego nauczyć
mogę w ukranińskim, jeśli ktoś chce też po prostu pogadać po ukraińsku lub pisać to w wolnych chwilach chętnie pomogę. A jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie na prywatną wiadomość tu na eltenie.
--
#56 violinist Konto zarchiwizowane
uwaga!.
chętnie udzielę kursu pisania braillem na telefonach dotykowych, zaruwno jak i na androidzie, jak i na ajfonach, mogę nauczyć zainteresowanych korzystanie z wejścia ekranu braillea.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt najlepiej na priv.