Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#1 Zuzler
Stało się coś wspaniałego, godnego publicznej pochwały albo po prostu rozpiera Cię zadowolenie czy uciecha z jakiegoś powodu?
Nie duś tego w sobie! Napisz o tym i podziel się radością z innymi!
#2 MarOlk
Mała rzecz, a cieszy. Kupiłem za całe 15 złociszy fajniutki palnik gazowy. Po co? Nie wiem. Może kiedyś cukier podjaram na jakimś creme brulee.
#3 markus1234
Jutro nie idę na warsztaty terapii zajęciowej, z czego się bardzo cieszę, bo mamy jutro księdza po kolędzie.
#4 djsenter
Właśnie wróciłem z eleganckiego wyjazdu, który znacząco naładował mi bateryjki
#5 camila
Co się robi na takich warsztatach terapii zajęciowej?
#6 Agata.d
Sylwester zaliczam do udanych, fajna atmoswera i towarzystwo też nie zgorsze.
#7 markus1234
@Camila. Na tych warsztatach jest terapeuta, i on zadaje różne prace, które trzeba robić, żeby nie siedzieć bezczynnie. Ja należę do grupy informatyczno-multimedialnej, więc terapeutka wysyła mi zadania na maila, potem odsyłam zrobione, i ona to sprawdza.
#8 paulinabuczynska98
Ja też chodzę na WTZ, aktualnie jestem w grupie plastycznej i w tym momencie robię jajko cekinami. Przybijam cekiny szpilkami do jajka.
#9 daszekmdn
Fajny weekend moi drodzy
#10 djdenismusic
Szanowne państwo. Dzisiaj mamy sobotkę letką, i wobec tego szykuje się fajny dzień.
#11 Numernabis
Ja też mam fajowy dzień, zakupiłem nowe słuchawki i właśnie przyszły, dźwięk pierwsza klasa. Teraz jeszcze tylko ogarnąć apkę, ale tu potrzebne oko żeby zaetykietować przyciski bo niestety nie wszystkie mają etykietę.
#12 Numernabis
WOW, właśnie doinstalowałem LDAC i teraz jakość brzmiena jeszcze lepsza mmm, to jest to co tygryski lubią najbardziej.
Nigdy nie myślałęm, że słuchawki dokanałowe mogą tak brzmieć, że mogą dać tak przyjemny i mocny bass.
#13 Zuzler
W sumie racja, jest to pewne brzemię dla słuchu. :D
#14 Numernabis
Palce szybsze od myśli,
jak ja to napisałem :)
Ale wyszło ciekawie, w sumie to prawda, słuchawki to brzemię dla uszu :D
#15 Zuzler
Ej, po co to zmieniałeś. Dobrze było. :D
#16 Numernabis
No nie, nie było dobrze :), było śmiesznie, to fakt, ale na pewno nie dobrze :)
#17 tomecki
A propos słuchawek tws to polecam Earfun Air pro3. Bas potężny, góry warto trochę dodać, ale da się, bo w appce eq 10pasm. Co prawda dostępne jest to dość ciężko, ale od bidy da się samemu ogarnąć.
#18 Numernabis
Ja kupiłem SoundCore Liberty 3 Pro
#19 Kat
W temacie słuchawek pozostając: do mnie jutro przyjadą AirPodsy i mam nadzieję, że mnie nie rozczarują, bo wszystkie słuchawki na bt, które do tej pory kupiłam, nie spełniły moich oczekiwań.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#20 Numernabis
Te liberty mają fajowy patent, bo mają takie gumowe skrzydełka, słuchawki wkładamy do uszu i przekręcamy i to skrzydełko wchodzi pod małżowinę i blokuje się tak, że ze słuchawkami można nawet biegać i nie wypadną, tak że problem z możliwością zgubienia słuchawki praktycznie spada do zera, trzeba by zahaczyć słuchawką żeby wypadła.