Forum

suno.ai

Show and Tell

Louisa

#721 ·

I'm not quite sure what do you mean by give a link. I'm not sure if suno allows you to share stuff anymore, links that is. In any case, here is a song that I created which might give you some idea what I mean. In previous verssions this song has sounded more cheerful. Although the harmony is quite interesting in this one.

Urh2006

#722 ·

Yes you can share links to Suno songs but I am not sure whose song was meant to be shared in this case.
When you're stuck, just try harder.

fire

#724 ·

alright. warning about this next song. it is a metal instrumental, but its brutal

fire

#725 ·

Transkrypcja

This video was made possible in part by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...and by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the National Association of the Deaf and Hard of Hearing. ...by... ...the support of... ...the ... ...US today... ...by... ...US today... ...by... ...US today... ...by... ...US ... ...the support of... God bless you. God bless you.

Urh2006

#726 ·

Transkrypcja

Ej, Ej bruda znaš da smo tu Ulica me diše, vozim glimu Pare u sefu, gram na meniju Oko crveno dimu viziru Nema mi mira, vrate, noća sam budan Rolex na ruci, svetli ko Vuhan U klubu se pali, ulice lude Mala je loša, al' volite ljude Zvoni mi telefon, opet neka šrema Pare su čiste, ne treba mehan Srce je hladno, a krv mi je vrela Gledam kroz dim, samo ona mi treba Gad je koka, koka, koka Direkt iz bloka bloka Letimo visoko, nema goda, ne stopa I koka, koka, koka, pare padaju ko voda Sve je na stolu, svetla igraju do poda Sivi Audi vozi, ko duh kroz noć Mala me gleda, zna da sam moć Ona bi ljubavom zna kako ide U ovom biznisu srce ne vide Bruda me zove, kaže da sve štima Likovi pale, a mi smo u ritmu Kurve su skupe, a vino je crno Balkanski Pablo, keš je mi urno Gad je koka, koka, koka Direkt iz bloka bloka Letimo visoko, nema goda, ne stopa I koka, koka, koka, pare padaju ko voda Sve je na stolu, svetla igraju do poda I te noće sam solo, vozim kroz grad Pa dim oko mene, srce mi la A sve ovo sjaj, ali nema tog sjaja Uvijek kad svi su u tebe, a duša ti stara Bruda mi smo blok, mi smo zakon Svetla su upaljena, igraćemo jako Ali na kraju sve pada u mrak Pare i slava, ostaješ sad Gdje je koka, koka, koka Direkt iz bloka bloka Letimo visoko, nema goda, ne stopa I koka, koka, koka, pare padaju ko voda Sve je na stolu, svetla igraju do poda Igraju do poda

Urh2006

#727 ·

Transkrypcja

Ej, ej, bruda znaš da smo tu, ulica me diše, vozim vlimu, pare u sefu, gram na meniju, oko crveno, tim u viziru. Nema mi mira, brate, noća sam budan, Rolex na ruci, svetliko buha, u klubu se pali, ulice lude, male lošal, volite ljude. Zvori mi telefon, opet neka šema, pare su čiste, ne treba mehan, srce hladno, a krv mi je vrela, gledam kroz dim, samo ona mi treba, koka, koka, koka, direkt iz bloka, bloka, letimo visoko, nema ko da me stopam. Koka, koka, koka, pare padaju ko voda, sve je na stolu, svetla igraju do poda. Sivi Audi vozi kod uhroz noć, mala me gleda, zna da sam oć, ona bi ljubav, ozna kako ide, u ovom biznisu srce ne vide. Bruda me zove, kaza da se s njima likovi pale, a mi smo u ritmu, kurve su skupe, a vino je crno, Balkanski Pavlov, keše mi urno. Koka, koka, koka, direkt iz bloka, bloka, letimo visoko, nema ko da me stopam. Koka, koka, koka, pare padaju ko voda. Sve je na stolu, svetla igraju do poda. Petne noća sam solo, vozim kroz grad, ladim oko mene, srce mi lad. Vat sve ovo sjaj, al nema tog sjaja, im kad svi su uz tebe. A duša ti stara, bruda mi smo blok, mi smo zakon, svetla su upaljena, igrat ćemo jako. Ali na kraju sve pada u mrak, pare i slava, ali ostaješ sam. Sve je na stolu, svetla igraju do poda, bloka, letimo visoko, nema ko da me stopam. Petne noća sam solo, vozim kroz grad, ladim oko mene, srce mi lad. Vat sve ovo sjaj, al nema tog sjaja, im kad svi su uz tebe. A duša ti stara, bruda mi smo blok, mi smo zakon, svetla su upaljena, igrat ćemo jako. Vat sve ovo sjaj, al nema tog sjaja, im kad svi su uz tebe. A duša ti stara, bruda mi smo blok, mi smo zakon, svetla su upaljena, igrat ćemo jako. Ali na kraju sve pada u mrak, pare i slava, ali ostaješ sam. Sve je na stolu, svetla igraju do poda.

Urh2006

#728 ·

Transkrypcja

🎵🎵🎵 Ne treba mehanj, srce je hladno, a kr mi je vrela Gledam kroz dim, samo ona mi treba Koka, koka, koka, direkt iz bloka, bloka I gledimo visoko, nema ko da me stopa Koka, koka, koka, pare padaju ko voda Sve je na stolu, svetla igraju do voda Sivi Audi vozi kod ukroz noć Mala me gleda, zna da sam moć Ona bi ljubava, zna kako ide U ovom biznisu srce ne vide Bruda me zove, kaže da sve štima Likovi spale, a mi smo u ritmu Kurve su skupe, a dino je crno Balkanski pablo, keš je mi urno Koka, koka, koka, direkt iz bloka, bloka I gledimo visoko, nema ko da me stopa Koka, koka, koka, pare padaju ko voda Padaju ko voda Sve je na stolu, svetla igraju do poda Voda, voda, voda, voda, voda, voda, voda Prnoća sam solo, vozim kroz grad Mladim oko mene, srce mi vlaz Vaš sve ovo sjaji, ali nema tog sjaja Kad svi su s tebe, a duša ti stara Bruda mi smo blok, mi smo zakon Svetla su upaljena, igrat ćemo jako Ali na kraju sve pada u mrak Pare i slava, ali ostaješ sam Bruda mi smo blok, mi smo zakon Sve je na stolu, nema ko da me stopa Koka, koka, koka, pare padaju ko voda I gledimo visoko, nema ko da me stopa Voda, voda, voda, voda, voda, voda, voda Prnoća sam solo, nema ko da me stopa Sve je na stolu, sve je na stolu Prnoća sam solo, nema ko da me stopa Bruda mi smo blok, mi smo zakon Svetla su upaljena, igrat ćemo jako Ali na kraju sve pada u mrak Pare i slava, ali ostaješ sam Ali ostaješ sam Bruda mi smo blok, mi smo zakon Prnoća sam solo, nema ko da me stopa Prnoća sam solo, nema ko da me stopa Prnoća sam solo, nema ko da me stopa Prnoća sam solo, nema ko da me stopa

Urh2006

#729 ·

Transkrypcja

Oh, Glovo Kartel Glovo je za droge, Glovo nije za hranu Belo na stolu, kurir hoće lajnu Telefon zvoni, dostava eksprec Nema dži rosa, samo kokain fest Vozim kroz grad, pun gas na skuteru U torbi nema pice, samo belo u keteru Klijen čeka, već pali karticu Daj još jednu da zavrti žicu Glovo vozi noću, zna se šta se nosi Nema ptice, nema sosa, samo vrašno bosi Zvonj mi na vrata, svi su već budni Linija ravna, osjećaj čudni Nema keša, brate nema frke Sve ide brzo, pare lete ruke U jednoj torbi porcija za klub U drugoj nosim nešto da digne duh Na uhu slušam zvuk sirene Nije muri, a to su gluve teme Naručuju pise, a dobiju sam Jedna lajna i letiš u dan Glovo vozi noću, zna se šta se nosi Nema ptice, nema sosa, samo vrašno bosi Zvonj mi na vrata, svi su već budni Linija ravna, osjećaj čudni Brate, ovo nije fast food, ovo je fast life Jedan poziv i već si high Kurir ne pita, kurir ne zna Daj mu keš i gasi svetla Glovo nije volt, glovo nije donesi Kad zazvoni zvono, znaš šta će se desi Noćna dostava, samo zapit Linije se pišu, ništa pede Ovo nije fast food, ovo je fast life Brate, ovo nije fast food, ovo je fast life Jedan poziv i već si high Ovo nije fast food, ovo je fast life Jedan poziv i već si high Kurir ne pita, kurir ne zna Daj mu keš i gasi svetla Glovo nije volt, glovo nije donesi Kad zazvoni zvono, znaš šta će se desi Noćna dostava, samo zapit Linije se pišu, ništa pede

Urh2006

#730 ·

Transkrypcja

Ti na međanak trl Zvoni na vrata Svi su već budni Linija rama Osećaj čudni Nema keša Brate, nema frke Sve ide brzo Pare lete ruke U jednoj torbi Porcija za klub U drugoj nosi Nešto da znači Zadigne duh Na uhu slušam zvuk sirene Nije murija To su gluve teme Naručuju ptice A dobiju san Jedna lajna I letiš u dan Glovo vozi Noć uznace šta se nosi Nema ptice Nema sosa Samo brašno nosi Zvoni na vrata Svi su već budni Linija rama Osećaj čudni Brate, ovo nije fast food Ovo je fast life Jedan poziv i već si high Kurir ne tita Kurir ne zna Daj mu keš I gasi svetla Glovo nije volt Glovo nije donesi Kad zazvoni zvono Znaš šta će se desi Noćna dostava Samo za vip Linije se piši Linije se piši Višta ne deši �la SPACHHAL 650 6S 1 2 1 4 4 1 2 C 0 1 1 0 0 D N 3 4 3 3 3 4 5 7 5 6 7 8 7 8 11 12 12 13 14 13 13 13 14 14 13 27

Urh2006

#731 ·

Transkrypcja

ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ ៧្ល់វីល្atsächlich។ 🎵🎵🎵 🎵Globo je za droge, Globo nije za hranu🎵 🎵Belo na stolu, Kurir hoce lajnu🎵 🎵Telefon zvoni, Dostava ekspres🎵 🎵Nema Giros-a, Samo Kokain Fest🎵 🎵Vozim kroz grad, Pumgas na skuteru🎵 🎵U torbi nema pice, Samo belo u keteru🎵 🎵Klien čeka, Več pali karticu🎵 🎵Dai još jednu, Da zavrti žicu🎵 🎵Nema kiesha, Prate nema frke🎵 🎵Zve ide brzo, Pare lete ruke🎵 🎵Noć je mlada, Grad je u plamu🎵 🎵Globo Kurir, Diler u planu🎵 🎵Globo je za droge, Ne za jelo🎵 🎵Kad zvoni na vrata, Svi su veselo🎵 🎵Nema menija, Nema izbora🎵 🎵Samo dobra roba, Sve do zora🎵 🎵Nema menija, Nema izbora🎵 🎵Samo dobra roba, Sve do zora🎵 🎵Globo je za droge, Ne za jelo🎵 🎵Kad zvoni na vrata, Svi su veselo🎵 🎵Nema menija, Nema izbora🎵 🎵Samo dobra roba, Sve do zora🎵 🎵🎵🎵 🎵Iz nato pe, Tisi zatamila🎵 🎵Tigo teki samo, Sici kosamila🎵 🎵Sato pokus, Moko si pomila🎵 🎵Se ixto de tarina prokomitila🎵 🎵Nesna temni, A mena kosila🎵 🎵Vone kosemo, Savo je pila🎵 🎵Nema chitam, Nema chitamila🎵 🎵Samo dobra roba, Sve do zora🎵 🎵Samo dobra roba, Sve do zora🎵 🎵Samo dobra roba, Sve do zora🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵

Urh2006

#732 ·

For those of you who listen to lots of balkan music, tell me what sticks out to you in the last song that I posted here, there is one particular thing at the beginning of this clip that makes me very suspicious, I think they might be stealing music from somewhere.

Urh2006

#733 ·

Transkrypcja

ليلنا طويل تحت النجوم وأنا وإياك حبنا يدوب نرسم أحلام ننسى الهموم نغني بصوت ما نهز الكون كلبي ينضب باسمك يا حلو عيوني بيك زي الغمر ملو تضيق دربي في كل السهول ونواصل حكايتنا بلا حدود ليلنا نجوم ودروب وسهر نبني قصر الفرح والبشر تحت السماء ومع في النهر نغني وقلوبنا مليانة ثمر بحب تجديد الحياة جمال والآن يقرب كل محال يا عمر رشوفتك أغلى هلال وفي سمانة ترجع طيور الأمال يوم ما بنحزن ونقوم الأنين حبنا يطل ورور وقين نتخطى مع ظلام السنين ونغني أحلام السنين ليلنا نجوم ودروب وسهر نغني وقلوبنا مليانة ثمر نبني قصر الفرح والبشر تحت السماء ومع في النهر نغني وقلوبنا مليانة ثمر يوم ما بنحزن ونقوم الأنين حبنا يطل ورور وقين نتخطى مع ظلام السنين ونغني أحلام السنين ليلنا نجوم ودروب وسهر نبني قصر الفرح والبشر تحت السماء ومع في النهر نغني وقلوبنا مليانة ثمر من يانا تمر ليلنا طويل تحت النجوم وانا ويان حبنا يدوم نرسم احنا

Louisa

#734 ·

Transkrypcja

Hi guys, some questions. I've noticed on my version of Suno's, the homepage that I've got, it says 3.5, so I'm wondering, will version 4 be released later sometime, or is it only available for paid members, paid membership? And I've noticed with styles like drum and bass, I've been unable to get Suno to reproduce that style, so I don't know why is it doing it. It either slows the music down, or it comes up with some pop-orientated songs, so I'm just curious, has anyone noticed the same thing? I don't know, because I just type in drum and bass, and then comma, and then continue with whatever it is that I'm doing. But I can't seem to get that specific sound to them after the skip beats that you would get in drum and bass, for instance. So, yeah, any ideas?

djsenter

#735 ·

At the moment it seems to only be available to paid members, however there isn't much communication from Suno right now and noone really knows what's going on, apart from sporadic posts about some stupid, useless features which considering the scale of problems Suno users have at the moment with the newest models, are completely unnecessary.
Senter San

Urh2006

#736 ·

what problems are you talking about specifically? I haven't heard anything major going on but I might have missed something. My suno has been working just great on v4.

djsenter

#737 ·

V4 is broken, for example the extend feature the more it's used with V4, the more it degrades the quality of the audio and adds unwanted artefacts, halucinations, etc.
The personas feature doesn't always work, and covers are sometimes generating something completely different to the uploaded audio or the song that was generated in the first place.
Most of the features are in beta, while new ones are being added, without addressing the existing problems in the features available.
In V4 there is also an occasional shimmer effect, where the songs will become metallic or have ultra harsh high frequencies, especially during longer or more structured songs.
Not to mention it still has a problem with following structures, articulating basic English words and the quality is questionable, not very consistent.
For now, I've cancelled my subscription, since there isn't much transparency or communication from the devs about the direction Suno is going in and the efforts it is making to fix all the present features. The lack of transparency since the release of V4 which looks worse than alphas of previous models imo, with tons of users posting feedback for months with no answer, was a final nail in the coffin.
Senter San

Urh2006

#738 ·

1 polubień
I canceled my sub as well just because I have enough content to work with for the time being.
The personas and covers are strange, I have some very good covers but also some terrible ones.

Urh2006

#739 ·

Transkrypcja

Wow, wow, wow, wow Koks auf'm Tisch, ich zähl mein Cash Mercedes schwarz, die Taschen fresh Bitches tanzen Drinks, sind kalt Kartell regiert, wir spielen bald Geld in den Taschen, die Stadt gehört mir Pillen im Blut, ich seh kein Hier Rolex am Arm, die Zeit bleibt stehen Cops machen Druck, doch sie können nix sehen Zahl meine Brüder keinen Cent für die Bank Kugeln im Lauf, dein Leben ist krank Rote Lichter, Skyline high Zähl das Cash, mein Safe ist breit Koks auf'm Tisch, ich zähl mein Cash Mercedes schwarz, die Taschen fresh Bitches tanzen Drinks, sind kalt Kartell regiert, wir spielen bald Lambo in Matt, der Motor brennt 300 kmh, wer rennt, der rennt Bitches in Seideketten aus Gold Leben ist teuer, doch Taschen sind voll Kilos auf Süd, direkt nach Berlin Wäsche ist sauber, die Straßen verdienen Brüder mit Waffen bereit für die Nacht Zünde die Zigarre, es wird nicht gepackt Koks auf'm Tisch, ich zähl mein Cash Mercedes schwarz, die Taschen fresh Bitches tanzen Drinks, sind kalt Kartell regiert, wir spielen bald Rote Lichter, Skyline breit Leben auf Risiko, keine Zeit Mafia regiert, die Stadt ist heiß Geld fließt weiter, keiner weiß Kuss auf'm Tisch, ich zähl mein Cash Mercedes schwarz, die Taschen fresh Bitches tanzen Drinks, sind kalt Kartell regiert, wir spielen bald Koks auf Süd, direkt nach Berlin

Urh2006

#740 ·

For this next one, if anyone knows Albanian, let me know if the lyrics rime correctly. Also just a friendly reminder that you should not take the lyrics of my songs seriously, they're made purely for entertainment purposes.