Hejka, Nie wiedziałamgdzie to lepiej pasuje, no ale admini sami zadecydują.
O co chodzi właściwie?
Poszukuję jakiegoś programu, narazie darmowego do odsłuchu nagranych wywiadów, tak by móc regulować przeskoki jednostek czasu nagrania. Potrzebuję to do skutecznego przepisywania wywiadów na studiach. Windows media player odpada bo nie wiem jak szybko zatrzymywać. Macie coś godnego polecenia? Na razie od 2 tygodni odsłuchuję wywiady przez klango które pies mi porzyczył na swoim sprzęcie, ale to jest rozwiązanie tylko czasowe. Będę wdzięczna za jakieś konstruktywne porady.
Przepisywałem z Goldwave, bo tam mogłem przewijać w tył dowolnie. Teraz może przesiadłbym się na Reapera, ale ja dziwny jestem. Normalnym ludziom może Foobar? tam jest wybór 1s, chyba 5s, 30s, 1min, 2min i 10min. Prócz tego zdaje się, że on może mieć skróty globalne czyli jesteś w stanie sterować nim będąc w notatniku.
Dokładnie. Foobar ma skruty globalne. Jak chcesz mogę ci zrobić plik konfiguracyjny, z uwzględnieniem globalnych skrutów na przewijanie w przód/tył o ustalone przez ciebie wartości.
Hej, No byłabym super wdzięczna(denis333): Dokładnie. Foobar ma skruty globalne. Jak chcesz mogę ci zrobić plik konfiguracyjny, z uwzględnieniem globalnych skrutów na przewijanie w przód/tył o ustalone przez ciebie wartości.