EltenLink

Adventure ad C: stages.

Wróć do Galeria społeczności

#1 daszekmdn

Witajcie.
Proszę o niełączenie obu tematów, ponieważ zainteresowani zewnętrznymi kampaniami będą mogli znaleźć tutaj tylko to, czego szukają.
Jeśli posiadacie jakieś własne dodatkowe poziomy, lub czyjeś, możecie je tu udostępnić. :)
Posiadam dość obszerne repozytorium, ale czeka mnie najpierw jego edycja.
Jeśli ktoś będzie potrzebował stałego hostingu swoich poziomów, dajcie znać, a umieszczę je w repozytorium gdy skończę je poprawiać. Najpierw muszę zacząć. :D
Nadrabiam zaległości i na pewno dojdę do FTP i swojej polskojęzycznej strony z repo.
Obecnie je wyłączyłem.
Linku obecnie nie podaje.
Sam mam wiele własnych stage, w tym wiele prymitywnych z dawnych lat.
Podzielę się nimi wraz z poprawą repozytorium.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2018-11-14 23:03

#2 pates

te moje wrzucisz?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-11-15 06:52

#3 dash

Jak dasz mi całego zipa chętnie, bo nie wiem czy mam wszystkie, i pewnie gdzieś pogubiłem.

Ulotka, miouuuu!
2018-11-15 09:16

#4 pates

a dam za jakiś czas

2018-11-15 20:02

#5 daszekmdn

Pamięta ktoś jeszcze Ministages? Projekt z 2015 z ostatnią wersją z 17.09.2017?
Niebawem nowa wersja po ponad 2 latach, zawierająca głównie poprawki błędów, gramatyki i wyglądowe. Ponadto jakąś nowość również pewnie dodam.

2020-06-09 10:36

#6 rafalko112

Pamiętam mini stages. heh to były czasy. Oraz wiele innych żeczy. Jak chociarzby zadanie w krainie miałn.

radio plays is super
2020-06-09 15:47

#7 daszekmdn

Ło matko, mam tylko nadzieję, że tego już nikt nie ma :D

2020-06-18 09:00

#8 pates

Mam

2020-06-18 21:03

#9 matius

To z kąd można pobrać te stages?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2022-11-20 14:40

#10 Adasadula

Ej :D, temat stary jak świat ale pytanie. Jak się dodawało customowych wrogów, niestety z shiftem jak przy np. tiles nie działa, a pamiętam że jakoś się to dało zrobić.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-04-26 21:36

#11 daszekmdn

Najpierw musisz odblokować tą funkcję. Nie pamiętam co trzeba było zrobić, ale w staaarej wersji remnanta był chyba nawet fajny poradnik w ogóle do całego buildera Aaca.
Jak już odblokujesz, to po prostu dodając Enemy pod E po wpisaniu pozycji wyświetli Ci sięlista i tam na dole będzie create your own.

Edytowano 2024-04-27 12:02

#12 Adasadula

Ciekawe co trza było odblokować, może rusty shortcut albo x86.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-04-27 12:04

#13 daszekmdn

Raczej nabić ileś czegoś.

2024-04-27 12:22