Adventure ad C: stages.
Wróć do Galeria społeczności#1 daszekmdn
Witajcie.
Proszę o niełączenie obu tematów, ponieważ zainteresowani zewnętrznymi kampaniami będą mogli znaleźć tutaj tylko to, czego szukają.
Jeśli posiadacie jakieś własne dodatkowe poziomy, lub czyjeś, możecie je tu udostępnić. :)
Posiadam dość obszerne repozytorium, ale czeka mnie najpierw jego edycja.
Jeśli ktoś będzie potrzebował stałego hostingu swoich poziomów, dajcie znać, a umieszczę je w repozytorium gdy skończę je poprawiać. Najpierw muszę zacząć. :D
Nadrabiam zaległości i na pewno dojdę do FTP i swojej polskojęzycznej strony z repo.
Obecnie je wyłączyłem.
Linku obecnie nie podaje.
Sam mam wiele własnych stage, w tym wiele prymitywnych z dawnych lat.
Podzielę się nimi wraz z poprawą repozytorium.
#2 pates
te moje wrzucisz?
#3 dash
Jak dasz mi całego zipa chętnie, bo nie wiem czy mam wszystkie, i pewnie gdzieś pogubiłem.
#4 pates
a dam za jakiś czas
#5 daszekmdn
Pamięta ktoś jeszcze Ministages? Projekt z 2015 z ostatnią wersją z 17.09.2017?
Niebawem nowa wersja po ponad 2 latach, zawierająca głównie poprawki błędów, gramatyki i wyglądowe. Ponadto jakąś nowość również pewnie dodam.
#6 rafalko112
Pamiętam mini stages. heh to były czasy. Oraz wiele innych żeczy. Jak chociarzby zadanie w krainie miałn.
#7 daszekmdn
Ło matko, mam tylko nadzieję, że tego już nikt nie ma :D
#8 pates
Mam
#9 matius
To z kąd można pobrać te stages?
#10 Adasadula
Ej :D, temat stary jak świat ale pytanie. Jak się dodawało customowych wrogów, niestety z shiftem jak przy np. tiles nie działa, a pamiętam że jakoś się to dało zrobić.
#11 daszekmdn
Najpierw musisz odblokować tą funkcję. Nie pamiętam co trzeba było zrobić, ale w staaarej wersji remnanta był chyba nawet fajny poradnik w ogóle do całego buildera Aaca.
Jak już odblokujesz, to po prostu dodając Enemy pod E po wpisaniu pozycji wyświetli Ci sięlista i tam na dole będzie create your own.
#12 Adasadula
Ciekawe co trza było odblokować, może rusty shortcut albo x86.
#13 daszekmdn
Raczej nabić ileś czegoś.