eh, 150 kilo nie świadczy o wszystkim, ale jak ktoś ma nadwagęo nie za dobrze dla zdrowia, z czasem coraz mniejsza motywacja będzie, także zachęcam do ćwiczeń.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No i git- tak trzymaj, tylko co tydzień tak jak mówiłem zwiększaj sobie serie, albo jeszcze inaczej- skoro teraz robisz pięć serji po dziesięć pompek lub brzuszków, to za tydzień postaraj się robić pięć serji po 15 pompek i brzuszków. A za dwa tygodnie o ile będziesz w stanie zwiększ do 10 serji, lub ile będziesz w stanie zrobić, ale stopniowo sobie zwiększaj.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
w Poznaniu jest pingpong dla niewidomych, polega na tym, że grasz na stole od pingponga tylko bez siatki, piłkę bronisz rękoma i jak złapiesz to uderzasz tak o stół aby uderzyła przynajmniej 2 razy na twojej połowie, tenis ziemny jeszcze jest w Warszawie. Showdown jst chyba w 10 klubach w Polsce.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
na pewno tam jest, chcieli we Wrocku otworzyć, ale puki co to chyba nic nie ruszyło. Nie wydaje mi się aby poza Warszawą coś się kręciło, no, ale jak nie zapomnę to koleżanki spytam.
Witajcie. Tenis stołowy dźwiękowy się nazywa. Gram od ładnych paru lat i lubię tą grę. Obecnie jest chyba w Krakowie, Łodzi, Dąbrowie górniczej i nie wiem czy gdzies jeszcze.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Hej! Tak, sport siłowy (ciężary i kalistenika) w domu. Kardio dojdzie, gdy będę mieć lepsze warunki na jakieś rowerki, stepery i inne orbitreki. :) Po wakacjach chcę się zapisać na jogę, no, a po pandemii na jakieś sztuki walki, np. Wing Chun. :)
Wiele różnych atrakcji, niekoniecznie wyjazdowych, jest dla nas średnio dostępnych, szczególnie tych związanych z ruchem. Koleżanka, z którą rozmawiałam do tego doszła. Na jekieś samochody sobie nie pójdziemy, skok na bungee niby by uszedł, ale jak ktoś ma z siatkówką czy jaskrowe problemy to nie powinien itd.