kino dostępne
Wróć do inne#41 balteam
Ja byłem na audiodeskrypcji, ale mi nie działała, także obejrzałem bez niestety, może u mnie tylko jakiś problem był, na pewno kiedyś w tym sammy kinie było ok.
#42 Numernabis
Teraz z nową apką problem z dostępem do internetu w kinach się skończył, teraz AD jest w offline.
#43 misiek
Lektor pl?
#44 Numernabis
Tak
#45 misiek
Może dużo gadają po zagranicznemu jak w przykładowo Psach 2, czy Jak rozpętałem II wojnę światową.
#46 Numernabis
Tak myślę, dlatego pytałem czy ktoś był i korzystał już z tej nowej apki :)
Jak się pojawi w sieci to będę miał i wówczas zobaczę jak to się zachowuje.
Sprawdzałem tą apkę z filmem z lapka i śmiga audiodeskrypcja z apki kinodostępne :)
#47 balteam
Nie ma tam chyba nic obcojęzycznego poza kilkoma fragmentami piosenek.
#48 Numernabis
No to może to tłumaczenie tych piosenek? W każdym bądź razie w pozycji Dom dobry do pobrania jest audiodeskrypcja i lektor
#49 fraaneek
Główna bohaterka jest lektorką angielskiego. W filmie są sceny uczenia innych ludzi. Lektor tłumaczy fragmenty lekcji.
-- (Numernabis):
Mam pytanie bo jest w kinach film Dom dobry i w apce jest audiodeskrypcja i lektor, był ktoś na tym filmie, po co ten lektor skoro to film polski?
--
#50 Numernabis
Dzięki
#51 markus1234
Witajcie. Przychodzę z takim pytaniem. Najbliższe kina mam w Rykach i w Puławach, ale na stronie kinodostepne.pl nie ma ich na liście. Czy to oznacza, że tam aplikacja będzie bezużyteczna?
#52 Numernabis
Trzeba pobrać najnowszą wersję 2.0, a starą odinstalować, nowa działa offline, przed seansem pobierasz plik z audiodeskrypcją i uruchamiasz nasłuchiwanie po reklamach i śmiga, nie jest potrzebny internet, po pobraniu najnowszej wersji jest samouczek.