Ceść Uprawiacie jakiś sport reguralnie, albo w miarę regularnie? Ja nie prepadam a taką aktywnością.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
a ja kiedyś pływałem, grałem też w goalballa, ale obecnie skupiam się na showdownie, czyli na sporcie orównywanym przez niektórych troszke do cymbergaja hehe
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
ehhh, ja nie mówie że nie ma gier różnych z toczeniem piłki, tylko że jak powieszz że podobne do cymbergaja elkko, to ci nikt nie pomyli chociarzby z goalballem. Nuno69 w jakiego tenisa grasz?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
DO cymbergaja porównujemy, żeby im uświadomić, że to nie jest pingpong, tylko, że po stole leci piłka i ma wpaść do bramki. Kiedyś grałam w goalballa, al eraczej słabo, trochę lepiej mi szło w showdowna i uwielbiam tę grę.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Ja uwielbiam jeździć konno i robię to już od dłuższego czasu, hoć z przerwami. Formalnie mówi się, że mam hipoterapię, no i tak jest, jednak uczę się ujeżdżania i już kilka razy brałam udział w zawodach jeździeckich zarówno w naszej, jak i innej pobliskiej stadninie. Na chwilę obecną wciąż jestem chyba dość początkująca, ale chyba nienajgorzej mi idzie, no chyba, że mi tak wszyscy słodzą. Uwielbiam też sam kontakt z moim koniem, z którym znamy się tak długo, że chyba można by rzec, że znamy się jak dwa łyse konie. ;D Bardzo fajnie nam się współpracuje.
Witam. Ja jestem bardzo za sportem. Jeśli chodzi o mnie to trenowałem: pływanie, goalballa, bieganie normalne, narciarstwo biegowe i trochę zjazdowe. A i jeszcze biathlon ale to w sumie pod narciarstwo biegowe. Chciałbym chociaż jeszcze kiedyś popróbować sporty walki: judo, zapasy, ale zobaczymy co z tego będzie. Puki co moja dziewczyna zapisała się na Judo