supcio
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Teraz to coś pogodotrafikiem zwane, chociaż może się ogarną i to rozdzielą, jest emitowane po reklamach przed x20 i x40, aa i po newsach też, przy czym zastanawiam się gdzie są newsy lokalne.
bendzie za pewne tak jak ja muwiłem
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Od 9 newsy lokalne za 15? Wszystkiego dzisiaj się mogę spodziewać, ale a propo oprawy podoba mi się, że do starego motywu zprzed lat wrócili.
no robi sieciekawie puszkinie a widzisz a nie muwiłem hehe
No cóż, jesteś lepszy ode mnie w przewidywaniach. A jak stawiasz jingle lokalne się dzisiaj zmienią, czy musimy poczekać do następnych wakacji, albo do września?
trzeba czekać na wrzudka na luz, pamiętaj co było w 2019 roku
Noo pewnie, a u Pirowskiego często zmiany są wprowadzane, także może o 15 się lokalne zmienią. Dzisiaj cały dzien słucham Eski.
hehe i znowu to napiencie to oczekiwanie hehe
Otóż toooo, ale ja to lubię.
tak jak ja
Ciekawe jak to od 9 będzie wyglądać, czy będzie blok reklamowy o x20, czy będzie więcej trafików i czy wreszcie wrócą te newsy lokalne. Może faktycznie za 15 :D
Czekam już na 9, bo tutaj na poranku się nic już nie zmieni.
tak jak ja
No i pojawiły się newsy lokalne.
świetnie
Od x40 jest eska music news, niestety na starej oprawie, czyżby znowu do wakacji nie będzie żadnego eska city?
nie wiadomo
Na razie nic ciekawego się od 9 w Esce nie dzieje i podejrzewam, że już dzisiaj się nic ciekawego nie wydarzy, ale jeszcze czekam do jakiejś 16, czy jingle lokalne się zmienią. Oczywiście ciekawią mnie wejścia na początek wrzuć na luz i impreski.
Aa Łukaszu masz jeszcze bufor włączony, czy coś. Chciałbym usłyszeć Eskę tak powiedzmy od 23:40, ja wiem do 1:00. Chciałbym usłyszeć jeszcze końcówkę starej oprawy i jak nowa weszła.
a to to mam dawno zburofowane