Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 83 z 137

O 6 rano nie było newsów lokalnych, czyżby w Esce jesienna ramówka dopiero od 6 września? Wszystko na to wskazuje.

hm grubo
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Nie wiem jakie są jingle na początek godziny od 9, bo troszkę spałem, ale pewnie dalej na lato jeszcze więcej hitów na czasie.

tak dalej na lato jeszcze wiencej hitów na czasie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

No to fajnie. :D

Eska Summer City też jest, no to Eska przedłużyła wakacje, a to akurat w sumie fajne. Zatem nie ma co obserwować do niedzielnego wieczoru.

no nie ma.

a tym czasem michu chyba ma urlop, wogule, to podczaz wczorajszej wrzutki na luz, co pawełek trzyma wryjku było po 15, a nie tak jak zawsze po 17.

Owszem Michu ma urlop i w związku z tym jutro G20 poprowadzi Kasia Węsierska.
Inna ciekawostka z ramówki, ale to pewnie błąd, choć może coś sugerować, a mianowicie jest napisane pn pt od 6:00 Jankes Kama I rudy. Nie ma nazwy Obudź Się Na Jankesa, chociaż na antenie jej jeszcze używają, ale może od poniedziałku zmiana nazwy poranka?
W ogóle zobaczymy co poniedziałek przyniesie, może zmianę oprawy? :P

no to zapewne robi się ciekawie, niestety, ale na żadnej jakiejś stronce nie ma o jakich kolwiek zmianach.

Eska tak ma, że nie zawsze informuje o zmianach.

no niestety.

Ale nie podejrzewam jakichś większych zmian, chociaż kto ich tam wie, czy nie zmienią np oprawy, oni często ostatnio lubią ją zmieniać, w ogóle ostatnio lubią dużo zmieniać.

no jak by nie patrzeć, to od 2019 oprawa jest zmienana co rok, o kurcze, asz mi się przypomniało, jak się oczekiwało, nawet mam nagrany ten moment.

Oo to wyślij to gdzieś. Chętnie powspominam.

musiał bym ten moment na dysku znalejść, to była chfilka z 31 sierpnia 2019, na 1 września 2019.

Pamiętam, że ja też oczekiwałem i nagrywaliśmy tutaj duużo wpisów na ten temat. :)

no i te wpisy nadal tutaj są, tak więc można śmiało sobie tu wszystko powspominać.

No to tak: Stawiam, że żadnych zmian w ramówce nie będzie, bo nikt nic na antenie nie mówi, a tak to by coś było. Możliwe, że oprawa się zmieni, ale to też niekoniecznie, jedynie ciekawe jak się będzie godzina zaczynała od 9 do 15.

albo chcą nas zaskoczyć, jak by nie patrzeć, to o zmianach w ramówce kture były rok temu anisłowa chyba nie było.