Jak to Janek i Pawełek na poranku, czemu ja nic o tym nie wiem hehe, w ogóle nie ma jakoś autopromocji tych rachunków i tak ciekawe co z wrzutką na luz, ale pewnie w lokalnych tylko zostanie ewentualnie Dadzą Adamczaka na to pasmo w sieci. Btw Hanczak wczoraj wrócił. :)
ano wrucił
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Nawiasem mówiąc niezły bałagan w ramówce mamy:
PROGRAM
PN - PT OD 06:00
PIROWSKI & PAWEŁEK
PIROWSKI & PAWEŁEK
PN - CZW OD 09:00
HITY NA CZASIE
MICHU SOBKOWSKI
HITY NA CZASIE
PN - CZW OD 12:00
HITY NA CZASIE
RAFAŁ ADAMCZAK
HITY NA CZASIE
PN - PT OD 15:00
WRZUĆ NA LUZ
WOŁODZKO & STAJNIAK & PAWLAK
NAROŻNY & MINISTER & NATKA
KURZELA & BŁAŻEWICZ & BOGDAN
JÓZEFOWICZ & UZARSKA & PIONTKE
WIKAR & GROCHOWSKA
WRZUĆ NA LUZ
PN - PT OD 15:00
WRZUĆ NA LUZ
RAFAŁ ADAMCZAK
WRZUĆ NA LUZ
PN - CZW | SB OD 18:00
IMPRESKA
MICHAŁ HANCZAK
IMPRESKA
PONIEDZIAŁEK OD 23:00
LISTA Z NAJLEPSZYM POLSKIM RAPEM
LISTA Z NAJLEPSZYM POLSKIM RAPEM
PIĄTEK OD 09:00
HITY NA CZASIE
RAFAŁ ADAMCZAK
HITY NA CZASIE
PIĄTEK OD 12:00
HITY NA CZASIE
MIKOŁAJ KUJAWIŃSKI
HITY NA CZASIE
PIĄTEK OD 18:00
GORĄCA 20
MICHU SOBKOWSKI
GORĄCA 20
SOBOTA OD 09:00
WEEKEND Z HITAMI NA CZASIE
RAFAŁ ADAMCZAK
SB I NDZ OD 14:00
MIKOŁAJ KUJAWIŃSKI
ale syf, ciekawe czy jingle zmotyfyfikują
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Noo się okaże, jak to będzie, ale nie ma Kasi Węsierskiej, pewnie będzie od 12 do 15, a Adamczak od 15 i już.
a kasia jest teraz
Wygląda na to, że od 15 będą hity na czasie z Rafałem Adamczakiem i według ramówki w całej sieci, ale oby jednak nie.
według ramuwki?, coś mi sie nie podoba
Się oczywiście wszystko okaże, poranek z Pirowskim i Pawełkiem był na nowych jinglach i podkładach.
wiem bo obecnie patrze sobie na ten poranek
Ciekawe kiedy wróci obudź się na Jankesa, czy za 3 tygodnie, czy w sierpniu, a może dopiero we wrześniu? A co do hitów na czasie/wnl myślę, że lokalne wersje wnl zostaną.
zobaczymy
W Esce Warszawa od 22 testuje się nowy nabytek Eski: Konrad Traczyk, czy jakoś tak. Ciekawe, czy będzie na stałę, w każdym razie ma już trzecią godzinę swojego dyżuru.
ooooo to dziś sobie zobacze, tego kondrada
Poszukałem o nim info, bo coś mi to nazwisko się kojarzyło i znalazłem, że od lutego 2021 był reporterem w Esce, a wcześniej hoćby Tok FM jako starzysta i w Twoim Radiu ze Stargardu. Zobaczymy, czy dzisiaj znowu się będzie testował i czy w ogóle będzie miał jakieś swoje stałe pasmo.
raczej hity na czasie, bo eska nie ma wzwyczaju puszczać nowych pasm od dawna.
Oczywiście, że jak już będzie miał pasmo to będą to hity na czasie, pewnie na weekend go dadzą chyba, że ktoś odejdzie po wakacjach :D
no ciekawe kto by miał odejść, adamczak czy sopkowski?, a tak z innej beczki, to wydajemi się, że od września serwisy lokalne bendom emitowane 15 min przed pełną.
Dlaczego tak Ci się wydaje, przecież eska city/summer city były emitowane od wakacji 2017 właśnie mniej więcej o tej porze.
bo eska śląsk tak właśnie emituje eska śląsk sport.