Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 76 of 137

no jak by jeszcze lektora zmienili, i całkowicie nowa oprawa by była, to było by super.
no i jeszcze jak by liner zmienili, i logo, no to było supcio.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Najlepsze hity na czasie np, lektora to ja obstawiam, że zmienią w 2025 albo 2027 :D

albo jeszcze puźniej.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Później chyba nie, ale któż to wie? Na pewno nie w te wakacje. :D

teraz patrze czy po reklamach po x 40 zostanie weemitowany nowy jingiel

Niee jingle są te, które były, więc tylko w nocy ich nie było, ale zobaczymy, jak dzisiaj będzie.

aha, no to zobaczymy

Jak było dzisiaj w nocy? Nie miałem okazji słuchać, bo sen mnie zmógł.

nie było wnocy tych nowych jingli.

A co były normalnie hity na czasie numer 1 w?

tak, ale co dziwne, podczas impreski nie było, nawiasem to chyba hanczak na urlopie.

Tak Hanczak na urlopie. W niedzielę mówił, że wraca za jakiś czas.

aha, bo zastaniawiałem się przez chfilke, co kasia robi w impresce.

Zobaczymy co będzie od poniedziałku 28 czerwca. Wtedy powinna wystartować wakacyjna ramówka.

no to jeszcze nie mal tydzień hehe, ale tak, zobaczymy.

#1516 Edited

Widzę, że na początek godziny o północy był jingiel hity na czasie numer 1 w przypadku Warszawy na pradze, czyli jak dotychczas. Zobaczymy jak to dalej wygląda.

zaraz zobacze, bo buforowało.

No więc tak: Na początek północy był jingiel hity na czasie nr 1 w, ale już później tych jingli nie było, były krótkie śpiewane po 10 hicie i na początek godziny.

ja już nic nie rozumiem, wczoraj znowu podczas wrzutki na luz były te nowe jingle.

Zauważyłem, że często nowe jingle są testowane u Pirowskiego i Pawełka. One teraz tylko we Wrzuć na luz są. Ciekawe, czy w innych pasmach się one pojawią.