Puszkin — Post 1461 of 2726
Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.
WONDERCHILD w radiu SK-998 to Christian Waltz u nas, hitowy bardzo. Za chwilę hitowe kociaki, The Pussycat Dolls i Patons, najnowszy kawałek. Ja zapraszam na bardzo świeżą imprezkę. Dziś od gierzyny 19 będziemy rozdawać naprawdę odjechane prezenty. Jakie? Zaglądajcie już teraz na www.lots.sk.pl A teraz niestety o sprawach bardzo przyziemnych i łatwych pewnie dla kierowców. Utrudniony przejazd w stronę Zgierza. Zdarzył się tam tramwaj z tirem. Od strony Zgierza brak wjazdu ze Zgierskiej we Włóchniarzy. Korki spore na Limanowskiego już teraz, gdzie jeden pas jest dla kierowców jadących od strony Kosynierów w stronę Żabieńca. Po łódzkich drogach krążymy z Oil Trans. Dostawy oleju opałowego. Poranne pranie mózgu tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Czy potwarzysz się zaryzykować? Przetrwaj pranie mózgu i zgarnij nagrody. Słuchaj Sylwii i Krzyśka w porannym programie Radia Deska 99,8. W konkursie odwagi dodaje salon Świat Panasonika z ulicy Nawrot 6. Reklama. Jacka, szykuj się. Idziemy na polowanie. Józek, a te biedne zwierzątka? Głupia kobieto, będziemy polować na okazję. Polowanie na okazję w sklepach Euro. Weź na cel 750 cenowych okazji. Nowość. Telewizor LCD 26 cali. Panoramiczny LG High Definition z funkcją PIP za 2699 zł. Wrzesień. Miesiącem polowania. Euro. Lider rynku RTV i AGD w Polsce. Hej. Przyjazne zielone światło? Masz smaka na zdrowie? Dla Ciebie i dla Twoich przyjaciół. Feria barw i smaków. Najlepsze z tego, co daje nasz światło. Bar Greenway. Apetyt i uśmiech każdego dnia. Naturalnie, że pyszne. Naturalnie, że zdrowe. Swoja zielona przystań. Greenway. Piotrkowka 80 i manufaktura na rynku. Naturalnie, że tak. Naturalnie, że Greenway. Modnie, lekko, zdrowo. Jedźmy. Na co czekamy? Jesteśmy już spóźnieni. Tak, ale będę musiał jeszcze zatankować. No i? Nie wiem gdzie. Ta benzyna wszędzie taka droga. Kochanie, oczywiście, że na Neste tam zawsze jest tanio. Na Neste? Jasne. Neste jest przecież tak blisko. Nie musisz szukać daleko. Automatyczne stacje benzynowe Neste A24. Szybko, tanio, nowocześnie. Chcesz mieć życie kolorowe? Wstawiaj szybko okna nowe. W dobrej firmie z gwarancjami, by służyły Ci latami. Komfortowo i niedrogo. IZOPLAST jest zawsze z Tobą. IZOPLAST. IZOPLAST. IZOPLAST. Łódź. Wygodna 1. Brzezińska 105. Telefon 679 27 77. Zapraszamy. Uwaga, uwaga. Tak, to jest już możliwe. Raty za darmo. Tylko w salonach W&W. Markowy sprzęt w najlepszych cenach. Kamery już od 990 zł. 999 zł. Telewizory LCD od 1799 zł. Plazmy od 5500. Cenę podziel przez 20. Teraz kredyt nic nie kosztuje. Tylko w salonach W&W. 20 razy. Bez żadnych kosztów. Świat Panasonika, ulica Naprot 6. Salon specjalistyczny Obywatelska 87. Reklama. 99 i 8. Radio SK. Hity na czasie. Numer jeden w Łodzi. SK. 99 i 8. SK. SK. SK. 99 i 8. 99 i 8. SK. 99 i 8. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK. SK.
Wy nie widzicie, a ja wiem, dziewięćdziesiąt trzy f...
Tak jest, jest co wspominać, co do daszku twojego poprzedniego wpisu, jeżeli chodzi o to nagranie z Eski Łódź, no to ja już je słyszałem, więc, ale dzięki, że je tutaj wrzuciłeś, nawiasem mówiąc chciałbym trochę więcej takich archiwalnych nagrań, tylko nie wiem gdzie szukać, bo na YouTubie no to jest mało takich rzeczy, niestety.
No bardzo ciekawe, co będą dowodzić. No cóż, obserwujmy.