Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 65 of 137

W nocy polskie hity przeważają, acz czasami się zdarza, że przez całą noc emitują tylko zagraniczne kawałki.

kiedyś za to była noc tylko z utforami polskimi.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Owszem w 2013 roku się to zmieniło i zaczęli grać też zagraniczne.

był kiedyś taki kanał jak eska biało czerwoni
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Tak był, nie pamiętam kiedy zniknął.

W tym tygodniu zdaje się, że obódź się na Jankesa prowadzi sama Kama, pewnie od 31 sierpnia Rudy i Jankes wrócą.

tak, bo jest urlop dla jankesa i rudego.

To akurat wiem, że urlopy :D ciekawe, czy coś nas czeka od września tj lifting oprawy, albo inne zmiany.

raczej nie, bo już by coś było.
więc ja bym się nie nastawiał.

Niekoniecznie, Eska lubi nie informować o zmianach kilka dni przed, takze. W tamtym roku informacje o zmianach pojawiły się w ostatnią środę wakacji, także jeszcze wszystko przed nami.

ale co, myślisz, że by im się chciało zmieniać oprawe po roku?

chociaż jingle z miejscowościami zmienili wgrudniu

U nich wszystko możliwe, nie wiem w ogóle po co oni te jingle z miejscowościami w grudniu zmienili.

a teraz kolejne info:
reklamy po x 20 som nawet w soboty i niedziele.

Ooo ciekawe, w niedzielę jeszcze nie słyszałem, ale oni ciągle coś kombinują z tym blokiem o x20.

W soboty zresztą też nie słyszałem.

a ja dziś tak.więc jestem pewny, że jutro tak samo bendom.

Z pewnością, co ciekawe to chyba jest blok ogólny nie ma lokalnych reklam.

bo tak raczej jest, lokalne reklamy som wtygodniu.

Ale i tak to ciekawe jest.