W nocy polskie hity przeważają, acz czasami się zdarza, że przez całą noc emitują tylko zagraniczne kawałki.
kiedyś za to była noc tylko z utforami polskimi.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Owszem w 2013 roku się to zmieniło i zaczęli grać też zagraniczne.
był kiedyś taki kanał jak eska biało czerwoni
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Tak był, nie pamiętam kiedy zniknął.
W tym tygodniu zdaje się, że obódź się na Jankesa prowadzi sama Kama, pewnie od 31 sierpnia Rudy i Jankes wrócą.
tak, bo jest urlop dla jankesa i rudego.
To akurat wiem, że urlopy :D ciekawe, czy coś nas czeka od września tj lifting oprawy, albo inne zmiany.
raczej nie, bo już by coś było.
więc ja bym się nie nastawiał.
Niekoniecznie, Eska lubi nie informować o zmianach kilka dni przed, takze. W tamtym roku informacje o zmianach pojawiły się w ostatnią środę wakacji, także jeszcze wszystko przed nami.
ale co, myślisz, że by im się chciało zmieniać oprawe po roku?
chociaż jingle z miejscowościami zmienili wgrudniu
U nich wszystko możliwe, nie wiem w ogóle po co oni te jingle z miejscowościami w grudniu zmienili.
a teraz kolejne info:
reklamy po x 20 som nawet w soboty i niedziele.
Ooo ciekawe, w niedzielę jeszcze nie słyszałem, ale oni ciągle coś kombinują z tym blokiem o x20.
W soboty zresztą też nie słyszałem.
a ja dziś tak.więc jestem pewny, że jutro tak samo bendom.
Z pewnością, co ciekawe to chyba jest blok ogólny nie ma lokalnych reklam.
bo tak raczej jest, lokalne reklamy som wtygodniu.
Ale i tak to ciekawe jest.