Transkrypcja
Chyba mi się wydawało, bo teraz był normalny Jinger hit na czasie.
Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.
Chyba mi się wydawało, bo teraz był normalny Jinger hit na czasie.
No to słuchajcie, właśnie w niektórych Eskach, na pewno w Warszawie, na pewno we Wrocławiu, w Łomży, a w części Jacek znowu jest Eska Miasto News i to jest na pewno na dzisiaj, newsy, które powinny być dzisiaj, bo Jarząbek wyraźnie powiedział, Artur Jarząbek, dobry wieczór, zapraszam na magazyn reporterów Eski Warszawa. Więc wygląda na to, że to jest celowo i że to zostało celowo wprowadzone. Nie wiem, czy to będzie też za tydzień na przykład, no bo w sumie to dwa tygodnie przed. Może będzie, może przez to, że była pandemia, może przez to będą wakacje realizować, będą realizować, wiadomości lokalne będą dawać.
Nie wiadomo jak to będzie dalej wyglądać, gdyż po prostu w Bradiewie nie było żadnych newsów lokalnych po X40, więc pozostaje tylko zobaczyć co będzie jutro.
A w Braniewie nie było, dlatego ja właśnie, ja właśnie Warszawę najbardziej lubię słychać, w Warszawie były, tak nie wiem, od za siedem, za sześć, to tam pięć minut to trwało, przy czym w S-Solsztyn chyba było SK City, albo na podkładzie SK City, jakoś tak, i później się zaczęło, wcześniej się skończyło, więc było to dużo krótsze. A widzę, że tak Kasia Węsierska zdradziła, nie wiem, Łukaszu, czy ty buforujesz, czy nie, ale ona coś mówiła właśnie o jakimś konkursie nowym, że będzie duża kasa do wygrania, że będziemy to wygrać w to lata, czy wygrać w to lata, nie wiem, jakoś tak to powiedziała, no i teraz też było jakieś wejście o gorącej dwudziestce, że będzie, więc chyba dostali z góry polecenie, żeby promować tę gorącą dwudziestkę. Można rzec, że nową, chociaż wiadomo, że gorąca dwudziestka to nie jest nowe pasmo, to jest coś, co już było, no ale, ale, ale, no fajnie, że jest. No i zobaczymy, co to jutro będzie, czy będą jakieś zmiany w dżinglach, czy coś innego będzie. A z tym dżinglem pewnie mi się wydawało o dziewiętnastej, musiało mi się wydawać, bo teraz nic nie słyszałem. Jeszcze trzeba zobaczyć, co Kasia Węsierska powie jutro. Jeszcze. Powie pod koniec imprezki.
No to ja to zobaczę, bo mamy godzinę 22.32, więc jeszcze zostało parę dobrych minut i ja to zobaczę. Ja to zbufferuję i zobaczę, co powie.
No ja będę słuchał oczywiście na żywo, więc zobaczymy. Jak powie coś ważnego, to pewnie ty powiesz, więc ja nie będę tam jakoś, chyba że szybko zauważa. Ja wolę na żywo słuchać.
To znaczy, ja będę buforował do północy, gdyż chcę zobaczyć pierwszą dżingę, jeżeli chodzi o lato, więc tak czy owak będzie to wszystko buforowane.
A to ja północy też będę sprawdzał na żywo, sprawdzę tak do pierwszego, do drugiego może nawet, jak pierwszy, drugi dżingiel będą takie jak zawsze, to znaczy, że na razie zmian nie będzie, ale wiadomo, to trzeba będzie traktować dystansem, bo jeżeli na północy nowych dżingli nie będzie, to znaczy, że ich nie będzie, nie wiem, na przykład od nawet szesnastej, bo wiemy, że SK tak potrafi robić. No więc zobaczymy.
Więc pozostaje póki co tylko czekać, a już jest przed 23.
Kasia Wojciechowska mniej więcej powiedziała, że jutro, jutro wakacje i że będziemy mieli wakacje w Radieska i że usłyszymy się w letniej odsłonie, ale to się nie zmienia, że imprezkujemy jak co roku i że usłyszymy się o 19. A czyli pewnie tylko piątkowa imprezka będzie, nie wiem, może piątkowa imprezka będzie o 21, na przykład, a tak to będzie normalnie o 19, a także podejrzewam, że jedyną zmianą, znaczy nie, może jedną z, nie wiem, dwóch, trzech, a na pewno wiemy o tej gorącej 20, a co dalej na to pewnie się okaże w przeciągu kilkunastu godzin.
No nic to ja idę buforować dalej Zobaczymy co będzie dalej Do godziny 6 zostało już Parę ładnych godzin Także cóż Dam pauzę i będzie się to Elegancko buforować
Spoko, spoko Łukaszu, kurde, w sumie mógłbyś dać Eske Koszalin na bufor, a nie Braniewo, żeby sprawdzić czy będzie cisza od szóstej, wszak Eske Koszalin lubi dawać cisza na początek wakacji, w pierwszy poniedziałek, tam 3-4 minutki, ciekawe czy te tradycje zachowają.
Po północy, zgodnie z twoją prośbą, dam eskę koszalin na buforowanie, tak aby można było sprawdzić jak to będzie wyglądało jutro z rana. Także nie masz się co obawiać, Puszkini.
No i spoko, póki co o północy poleciał stary dżingiel, właściwie został wyemitowany, ale zobaczymy. Może być tak, że dopiero o 6 wejdą jakieś nowe dżingle, a może być tak, że dopiero o 10 albo o 16 nawet, no a różnie to może być. Zobaczymy, zobaczymy. W wakacje 2017 dżingle najlepszych na lata, jak wiemy, weszły jakoś po 6, 7, coś takiego. A jeszcze na początek godziny i po dziesiątym numerze, o x tam 30 coś, jeszcze były stare dżingle radio SK Hity na czasie, więc zobaczymy.