Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 4 z 137

Transkrypcja

Es casi, es casi Es casi, es casi Es casi, es casi

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

ご視聴ありがとうございました

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Transcrição e Legendas Pedro Negri

Transkrypcja

Ten pierwszy dżingiel reklamy co dałeś, to on nie jest, nie należy do Eski, tylko on należy do Voxa i do Plusa.

Transkrypcja

Ale należał do Eski przez parę ładnych lat, a już nie należy od lutego 2015 roku.

Transkrypcja

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ ស្រាប់ ទៅដានប់កម្រ Tin ហើយទៅទខ្រាប់និជ្ថាល់ផ្រុ។់ពី ចើង្រយ។ រនេញាស្យៅជា reun ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ២០ … កម។់រាប់ខាប់ក់សាចំហ។ នៅគ្រំម័នសាប់ក្រាប់កម្រ nossa ចាងពាប់ប់ក្រាប់សាស្រាប់ច្ម�produ ផំណំ្មនឹង Bagh ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ្រាប់កក្រាប់ក្រាប់ក្រ៉ុង្រាប់កស្រាប់កឡើែរណានៅវាណុ្ន� premiers�មតខានៅទឹមុនចតម្រាប ៓្រាប់ក្រាប់ក្រ៉ុងះicepsាអ្រាងាន�

Transkrypcja

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� � hör្យសូ ១ ហដោយងាប់ក្រាយៗជាប់ការបខ្�会្គៀគម ១ើ ហើមអខ៎្យសូ ចង្ពីម្រសង។ entender។ នានដៃពាលនជាស៊ហ្យប់ Prab wyn Firstly ស្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� រ។ នឹម្រាប់ក ២ូន។ ផ្លើកបែ្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រitesse�ប់ក្យោះ ». ម្វើងប្បង ក្នឹង សិប្រើសយលាយឋ់ប្រគ្រាប់នឹ្រម្ចាំង់ខ្លាប់ទី។

Transkrypcja

ប្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប� ្រពុខញុំតែដាះទៀតាម្រាប់ម្រាប់នៅ្រាប់ម្រាប់ម្រutenant�ប់ម្រាប់ ក្រើសអើទៅខានតែ់ការួនុងបាននេះ្លោះ ១ នៅពីល់ថានយាងក់ពីល់បានវាប់ជ្លាវាគ់តែលគ្រៀយាប់សាក់ហ្រណាស់ដែលច្រួនុង

Transkrypcja

ប្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប់ព្រាប� សូតសូម៉្រាប់ព្មោម ខ្លេប្រូវតុ� senior

Transkrypcja

Девушки отдыхают... Девушки отдыхают... Девушки отдыхают... Девушки отдыхают... Девушки отдыхают... Девушки отдыхают... Девушки отдыхают... Девушки отдыхают...

Transkrypcja

Piękne czasy to były, fajnie było Łukaszu jak byś znalazł jeszcze starszą dziennilę, z 2001, 2002, 2003. To piękne czasy były, albo w ogóle dziennilę z lat 90, z Rodia S, o. Z Rodia S, kanał 77 i 102 FM bodajże. Ale pewnie nie ma niestety takich rzeczy, a szkoda.

Transkrypcja

No niestety, ale na YouTube jest bardzo ciężko znaleźć takie rzeczy i właściwie na innych takich stronach z muzyką, no to znalezienie czegoś takiego, no jednak trochę wymaga, że tak powiem siedzenia. Ja się postaram coś jeszcze znaleźć, ale no nie obiecuję, że cokolwiek znajdę, także pozdrawiam.

Transkrypcja

No dobra, więc zacznijmy od tego, że znalazłem na YouTubie, chociaż mnie to trochę kosztowało, ale znalazłem jakieś tam dżingles z Eski Wrocław, bodajże z roku 1993 tylko do roku 1995. No ja je tutaj wrzucę, jak je ściągnę, nie wiem dokładnie ile to ma, ale postaram się to niedługo właśnie ściągnąć, żeby wszystko było pięknie. I z... I wrzucę je tutaj tak mniej więcej za jakiś czas, pewnie dzisiaj, bo i tak nie mam co zasadniczo robić, to mogę bez problemu wyrzucić. Natomiast ja mam takie jedno pytanie odnośnie Eski. I to pytanie jest następujące, bo... Czy w ogóle ktoś z Was orientuje się, czy kiedyś jeszcze ta audycja Eskala i Flumix będzie aktywowana? Czy już nie będzie aktywowana, czy po prostu jak już Potek odszedł, no to niestety, ale z pewnymi rzeczami trzeba się pożegnać, bo tak trochę szkoda tej audycji. Ja ją trochę lubiałem, aczkolwiek zawsze lepiej brzmiała wtedy, kiedy A State of Trance było nadawane albo Elie Wigeta, albo John Deacon. Lub Carol Cox. To też była fajna taka spółka. I osobiście mi się to bardzo podobało, więc zastanawiam mnie, czy dalej to będzie emitowane, może kogoś innego znajdą, czy nie. I jeszcze coś tutaj miałem się zapytać. Tylko, że już mi wyleciało z głowy, co to mogłoby być. Co to jeszcze mogło być? Coś jeszcze mi chodziło po głowie. A, już wiem. Właściwie nie chodziło mi o pytanie, tylko o propozycję. Propozycja Waszych zmian, jakie byście chcieli widzieć w tym radiu. Ewentualnie jakieś audycje, które chcielibyście znieść, które Wam się nie podobają. No po prostu, żebyśmy też jakoś ten wątek fajnie rozwinęli. Bo byłoby bardzo, uważam, ciekawie. Więc przede wszystkim, co ja bym w ESC zmienił? Więcej lokalności, więcej jakichś takich programów lokalnych by mogło się pojawić, a nie tylko trzygodzinne. To już RMF Max ma 3 godziny. To już RMF Max ma 4 godzinny program lokalny. Popołudniami. I dobrze byłoby, jakby ESC mogła to wprowadzić. Bo nie ukrywam, że fajnie by było. Czy coś jeszcze? Minimalnie troszkę rozbudować playlistę nadawanej muzyki. Bo no troszkę czasami się powtarzają co dwie godziny. Więc tak minimalnie jakby ją troszkę rozbudować. No i jakoś więcej takich klubowych audycji można byłoby dać. Nie wiem, jakichś innych DJ-ów, tak jak było kiedyś. Bo to naprawdę było bardzo fajne. Fajnie by było, jakby ESC Live Remix powróciła na takie zasadzie, jak było kiedyś. Że piątek i sobota od 19 do 23. No dobra, no to chyba z moich takich ciekawych rzeczy to tyle. Czekam na Wasze propozycje. A ja tutaj niedługo wrzucę to, co mam wrzucić. I jeśli gdzieś znajdę, chociaż to jest bardzo wątpliwe, że to znajdę. To coś wrzucę jeszcze z Hit FM. Ale to zobaczymy. No także na razie póki co pozdrawiam.

Transkrypcja

Radio S.S.K. Na twojej fali tu S.K. gra. Tu radio S.K. gra. Na naszej fali zawsze słuchaj nas. S.K. gra, sędzesat, trzy a dwa, posłuchaj jej, posłuchaj jej, celą noc, celi dzień. S.K. gra, siedemdziesiąt, trzy i dwa, posłuchaj jej, posłuchaj jej, celą noc, celi dzień. Jest ok, wszystko gra, siedemdziesiąt, trzy i dwa, w każdy dzień zawsze z tobą. S.K. gra, siedem, trzy, koma, dwa, radio S.K. S.K. gra, siedemdziesiąt, trzy i dwa, posłuchaj jej, posłuchaj jej, celą noc, celi dzień. Radio S.K. Radio S.K. S.K. dobrze mnie nastraja, cieszę, ci plącze krew, chodź i za mną jej numerek. Hej, radio S.K. Radio, radio, radio, radio, radio, radio S.K. Hej, radio S.K. Radio S.K. gra. Nowa fala, twoja fala, żyjesz w niebie, ale nie w niebie. S.K. gra, siedemdziesiąt, trzy a dwa, posłuchaj jej, posłuchaj jej, posłuchaj jej, celą noc, celi dzień. S.K. gra, siedemdziesiąt, trzy a dwa, posłuchaj jej, posłuchaj jej, posłuchaj jej, celą noc, celi dzień. S.K. gra, siedemdziesiąt, trzy a dwa. Radio S.K. Radio S.K. Sześćdziesiąt dziewięć i cztery, słuchaj S.K. S.K. gra.

Transkrypcja

Reklama SC Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa Piosenka reklamowa

Transkrypcja

Kurczę, te dżingle rzeczywiście są zupełnie odmienne od tych, co można dzisiaj słyszeć. Wiadomo, stacje w latach 90-tych miały swoje uroki w dżinglach i w ogóle, więc to mi się bardzo podoba.

Transkrypcja

No tak, stare czasy to jednak stare czasy, kiedyś te dżingle były inaczej robione niż teraz, bo kiedyś to podejrzewam, że się nagrywało na żywo i potem ten, a teraz to tylko jakimś, no czasami się zdarzy, że ktoś tam powie, ale zazwyczaj to po prostu jest nagrywane w taki sposób, że to chyba idzie przez obróbkę programu po prostu, więc tak to niestety wygląda w współczesnym świecie i współczesnych czasach, w dniu dzisiejszym, więc tak to wygląda. Tyle ile mogłem, tyle wrzuciłem, resztę nie mogę znaleźć, więc no niestety, ale próbowałem, ale nie mogę znaleźć, także pozdrawiam.

Transkrypcja

A no ba, w latach 90-tych zarówno dżingle, jak i reklamy, wszystko było fajnie robione i tu nie ma żadnej wątpliwości właśnie, ale teraz jest inaczej, no, sentymentem wspominam te wszystkie reklamy z lat 90-tych, bo nawet słuchałem różnych reklam z Radia i z Poznań i naprawdę fajnie to było robione.

Transkrypcja

Szkoda, że nie ma takiej możliwości, żeby na YouTubie jakieś stare reklamy z Eski były i stare zapowiedzi, to byłoby naprawdę fajne do wspomnień.