A to akurat nic specjalnego tutaj byś nie uświadczył, po prostu wtedy kiedy w SCS, znaczy kiedy we wszystkich są te reklamy, w SCS jest po prostu cisza do tego momentu i reklamy się kończą, w SCS po ciszy wchodzi dżingiel radio SK z tych nowych, no wiadomo, wszędzie już są nowe, no i sobie leci, jest emitowana nadal muzyka, hity na czasie.
No, to jest prawdziwy playlist ten o 23, także, no coś z tych starych rzeczy było, ale niewiele, to raczej wszystko, przynajmniej jak chodzi o te starsze, to raczej wszystko co jest w playliście niestety o 23 było.
No tak, ale niestety muszę cię z przykrością powiadomić, że w niedzielę podczas podwójnej gorącej dwudziestki oczywiście dżingle nie zostały zmienione.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A, ja jeszcze uporządkuję to, co ty powiedziałeś, skralp.pl, czy jakkolwiek tam się nazywa, trwa od 23.00 tylko do północy.
Mam nadzieję, że będzie trwało dłużej, ale pod warunkiem, że do playlisty też wrzucą więcej starszych numerów.
Jakoś tak to podzielą ładnie, żeby też te starsze były, chociaż jak znam SK, to niestety zostanie tak, jak jest.
A co do podwójnej gorącej dwudziestki, to ja jeszcze dałbym tak dwa tygodnie, bo w 2015 roku jak wchodziła nowa oprawa, to też jeszcze przez jakiś miesiąc nawet, może trochę mniej, nie no, przez dwa tygodnie jeszcze oprawa gorącej dwudziestki zdaje się, że była stara, później dopiero jakoś się to odnowiło, nie wiem czy w lutym, czy w marcu, jakoś tak, także jeszcze trzeba im dać chwilę czasu.
Dziękuję.
No raczej niestety prawdopodobnie może być taka sytuacja, że już zostanie jak jest.
No, zobaczymy co będzie dzisiaj po 23. Jestem bardzo tego ciekaw.
Po prostu zobaczymy co oni myślą.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Jak chodzi o dżingle do wiolinista z Escalade Remix, to ja coś gdzieś mogę mieć na jakichś kasetach, ale żebym ja to znalazł, to...
bo pamiętam, że nagrałem kilka wydań chyba gdzieś w 2011, ale jeśli nawet to te dżingle są w tak słabej i kiepskiej jakości nagrane,
nie dość, że w mono z radia, to jeszcze kanały mogą latać i to wszystko hardczy, bo nagrywałem jakimś padłem po prostu, które ledwo nagrywało,
no to nie wiem, gdzie to jest, więc...
ale jeśli kiedyś coś mi się trafi, oczywiście przegram i tutaj podrzucę, bo jak wiecie, ja jestem archiwizator-merdator, który zgrywa wszystko z radia, co znajdzie i wrzuca na YouTuba.
A jak coś zeski, to wam zawsze tu po, prawda?
starej, dobrej znajomości podrzucę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Słuchajcie, ja powiem Wam szczerze, że ja już z tego za bardzo nic nie rozumiem. Dlaczego?
Ponieważ w zeszłym tygodniu z 9 na 10 września, tak jak to już było mówione, szła właśnie ta audycja skrap.pl, a w tym tygodniu już tej audycji po prostu formalnie nie ma.
Normalnie od 23 do 6 rano są hity na czasie, więc ja nie wiem, co oni kombinują, czy to było tylko takie testowe coś, czy co.
No w każdym razie już tej audycji nie ma, przynajmniej ja jej już nie spostrzegam, a sprawdzam praktycznie codziennie.
Nawet sprawdziłem w ten poniedziałek o 23 i niestety nawet wtedy nie sprawdziłem.
Nawet sprawdziłem w ten poniedziałek o 23 i niestety nawet wtedy nie sprawdziłem.
Więc powiem Wam szczerze, że no nic z tego nie rozumiem.
Daszku jak znajdziesz te nagrania z 2011 roku, to oczywiście podrzuć, bo też sobie je z chęcią przygarnę.
Łukaszu, bzdurzysz. Przepraszam, ale zarówno w tamten poniedziałek, jak i w ten poniedziałek program skrap.pl był emitowany.
Wygląda na to, że on jest emitowany tylko w poniedziałki i teoretycznie miał być od 23.00 do 1.00,
ale jak zwykle radio SK coś nie pykło, w związku z tym program skrap.pl jest nadawany, czy tam emitowany, czy jak tam wolicie, w poniedziałki od 23.00 do północy.
No chyba, że któryś SK-ach nie było, nie wiem, w Kraśniku się nie załadował albo coś, ale nie, na pewno był, bo miałem Kraśnik włączony wcześniej,
potem przełączyłem na Warszawę.
Na pewno skrap.pl był, był w ten poniedziałek, oczywiście, że był.
Tylko, że do północy, a nie tak jak powiedziała prowadząca imprezkę pani Katarzyno od 23.00 do 1.00.
Nie, nie, nie, był do północy, ale był.
No to musiało mi się coś, musiałem coś przeoczyć, musiały mi się dni najwyższe nie pomylić.
Zdarza się, wpadki się zdarzają, mieszało to, ale to już trochę bez sensu, jak już...
Nie wiem, powinni moim zdaniem dać już tą audycję od niedzieli do czwartku.
Jak już tak bardzo chcą, a nie tylko w poniedziałki, dlaczego akurat poniedziałek tylko?
Albo na każdy... albo jeszcze inaczej powinni zrobić.
Na każdy dzień tygodnia jakiś inny rodzaj muzyki.
Nie wiem, w poniedziałek właśnie rapowe, we wtorek, nie wiem, jakieś coś klubowego bardziej,
w środę coś trance'owego, w czwartek, nie wiem, jakieś coś house'owego,
w piątek i sobota imprezka in the mix.
No bo to jest takie trochę dziwne, no.
Chyba, że nad czymś jeszcze myślą.
No ale to zobaczymy, no bo generalnie to jest trochę taka dosyć dziwna,
moim zdaniem, sytuacja.
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale no ja naprawdę albo pomyliłem dni,
albo... no nie wiem, no zdarza się w każdym razie.
Mamy 21 września 2019 roku. Jak Wam wszystkim wiadomo, od początku września weszła nowa oprawa dla Radia Eska, a Eska Kraśnik do dnia dzisiejszego emituje stare dżingle lokalne.
Minęła godzina 6, a wiadomości.
Małgorzata Miszczak.
Prawdopodobnie dziś prezydent Lech Wałęsa ogłosi swój udział w wyborach prezydenckich.
Jednak na razie nie padła w tej sprawie jednoznaczna wypowiedź.
Wałęsa stwierdził jedynie, że nie weźmie udziału w wyborach,
jeśli będzie miał poparcie tylko 5% społeczeństwa.
Dziś prezydent przebywa z wizytą w Zakopanem.
Oczekuje się, że podczas drugiej konferencji prasowej
około godziny 18 Wałęsa oficjalnie ogłosi swój udział w tegorocznych wyborach prezydenckich.
Z wiosennej sesji Międzynarodowego Funduszu Walutowego wrócił dziś do kraju
wicepremier minister finansów Grzegorz Kołotko.
Szef funduszu Michel Camdesu pozytywnie ocenia politykę gospodarczą rządu i NBP.
Polska otrzymała od funduszu pozwolenie emisji euroobligacji na sumę 300 milionów dolarów.
Wicepremier Kołotko powiedział, że obecnie nie zabiegamy o pożyczki,
lecz o to, żeby dać świadectwo dobrej gospodarki.
Wartość euroobligacji, które będą wyemitowane po uzyskaniu ocen dwóch firm ratingowych
Moody's i Standard & Poor's, zajmujących się oceną rynków światowych,
będzie prawdopodobnie mniejsza niż proponowana kwota.
Rządowi chodzi tylko i wyłącznie o to, by wprowadzić Polskę na międzynarodowy rynek kapitałowy.
Podkreślał to kilka razy Kołotko po powrocie do kraju.
Dla porównania wartość miesięcznego wewnętrznego zadłużenia rządu
wynosi właśnie 300 milionów dolarów.
Raport amerykańskich firm powinien być znany już w maju.
W planach natomiast jest wprowadzenie Polski na japoński rynek kapitałowy
poprzez emisję tzw. samuraj obligacji na tych samych zasadach,
co obecne porozumienie z Międzynarodowym Funduszem Walutowym.
Paweł Oksanowicz, Radio SK.
Rząd Bośni nie zgodził się na przedłużenie zawieszenia broni.
Wcześniej zabiegało to specjalny wysłannik ONZW Jugosławii.
Jasusz Jakaszi poinformował, że rząd w Sarajewie zaproponował jedynie nieformalne zobowiązanie,
gdzie podejmował ataków przeciwko Serbom.
Rozejm wygasa jutro w południe.
Tymczasem dziś w Bośni walki uległy nasileniu pomimo formalnego rozejmu.
Zachodnie eksperci twierdzą zaś, że nie należy spodziewać się wielkich ofensyw
po wygaśnięciu zawieszenia broni.
Ich zdaniem żadna ze stron nie ma obecnie wystarczającej przewagi
ani w sprzęcie, ani w ludziach do zadania decydującego uderzenia przeciwnikowi.
Jelcyn podpisał dekret o przedłużeniu służby wojskowej.
Prezydent Rosji zadecydował,
że służba wojskowa zostanie wydłużona z półtora roku do dwóch lat,
przy czym obowiązkowi jej odbywania podlegać będą także studenci.
Wprowadzenie tych zmian spowodowało w Moskwie i Petersburgu
manifestację tysięcy studentów niechętnych służbie wojskowej.
Powodem jest także strach przed trafieniem na czeczeński front.
Dotychczas studenci rosyjscy odbywali szkolenie wojskowe na własnych uczelniach.
W Warszawie pogodnie, temperatura maksymalna do wieczora 13 stopni,
minimalna w nocy minus.
W Warszawie pogodnie, temperatura maksymalna do wieczora 13 stopni,
minimalna w nocy minus.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
I cóż, z przykrością muszę z żalem Was poinformować, że z sieciowego wrzuć na luz zniknęła audycja Balczy Szmal.
No, w końcu to było do przewidzenia, skoro odszedł Paweł Pawelec.
Balczy Szmal został tylko w tych większych eskach, gdzie są lokalne wrzutki na luz.
Łódź, Poznań, Śląsk, Trójmiasto, Wrocław.
To jak na razie tyle.
No tak, Łukaszu, tylko że tego już od początku września, od drugiego nie ma, nie, nawet już od tej środy, w której piropskich sprawach mnie zaczęli prowadzić, także no niestety nic nowego nam nie powiedziałeś, ale tak, nie ma balu czy szmalu. Oczywiście, że to było wiadomo, że zniknie.
Tylko że, Puszkinie, ja miałem nadzieję, że to jest tylko przejściowe, chwilowe, że na pewno Jan coś wymyśli pirowski, no ale jak widać, jak dla mnie, to on wrzutkę na luz prowadzi praktycznie tak, jak imprezkę by prowadził.
Takie jest moje skromne zdanie.
Praktycznie tak, jak imprezkę, bo praktycznie tych zabaw, co było we wrzutce na luz, bynajmniej ja nie zauważyłem za czasów Pawelce, no.
Ale tak, Balczysz Mark przeszedł do historii i uważam, że to jest wielka szkoda. Naprawdę wielka szkoda.
No ale cóż, nie nam decydować o pewnych zmianach personalnych w Radiu SK.
A nie, to ja nie miałem żadnej nadziei, ja wiedziałem, że ta kultowa akcja zniknie bezpowrotnie, a co do tego, że Pirowski prowadził tę wrzuć na luz jak imprezkę, a to akurat dobrze, z jednej strony, w końcu wrzuć na luz, czyli powinna być wyluzowana, luźna atmosfera zdecydowanie.
Proszę Państwa, mamy post nr 700.
Właśnie w tym momencie mamy post nr 700, więc
no, gratuluję, że ta grupa, właściwie ten wątek Radio Eska,
który powstał przeze mnie w 2017 roku,
rozrósł się aż do takich rozmiarów.
Właśnie w tym momencie jest nagrywany post nr 700,
więc gratulacje, naprawdę wielkie ukłony do mnie i do Ciebie Puszkinie,
bo my tutaj w dwójkę najczęściej się udzielaliśmy,
zanim ten wątek trafił do mojej grupy.
Właściwie to na początku była Twoja grupa,
potem teraz jest już ta grupa moja,
bo utworzyłem drugą grupę i ten wątek przynieśliśmy tutaj,
więc teraz ja tą grupą zarządzam, no i moderatorzy.
Natomiast co do tego, o czym mówiłeś w poprzednim wpisie,
to tak, to jest z jednej strony dobrze,
że Pierowski właśnie w ten sposób wprowadzi wrzutkę na luz,
no tylko, że z drugiej zaś strony szkoduje z tych dużych esek, no.
No bo ja nie wiem, ja uważam, że skoro był słyszalny od samego początku,
czyli od roku 2017,
kiedy prowadził imprezkę w całej sieci,
tak i powinno być teraz.
No bo takie jest moje niestety zdanie,
no bo teraz generalnie nie słychać go w siedmiu eskach,
czyli w tych siedmiu największych aglomeracjach, tak?
To jest takie trochę dziwne moim zdaniem.
A Ty jakie masz zdanie, Puszkinie?
This site uses cookies to enhance your experience.