No tak, no bo przecież ja Ci mówię, Puszkinie, że oni wszystko mają, całą oprawę mają zmieniać, łącznie chyba z tymi dżinglami właśnie. Na pewno SK Info będzie inne, o ile nie zmienią w ogóle nazwy.
No cóż, no to Pawełek i Pirowski jest pozbawiony kilku esek. Łódź, Poznań i tak dalej, i tak dalej.
I założę się, i ja to będę w poniedziałek obserwować, że będą wpadki o 16. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać. Zobaczymy sobie elegancko, jak to będzie wyglądać.
W ten razie, tak jak mówiłem, żadnych zmian nie ma, nic nie można wyhaczyć. Chyba podejrzewam, że jutro wieczorem podczas imprezki stopniowo będą wdrażać te dżingle, stopniowo, stopniowo.
Czyli tyle, no na razie pozostaje czekać.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Ciekawe, czy będzie Paweł Kół. Dobrze, że Twoja matka dzisiaj nas nie słucha.
Swym drogą Honczar dzisiaj, no niewiele powiedział, ale powiedział, że mam nadzieję, że ja będę mógł być z Wami tej jesieni.
Dużo niespodzianek i nowości czeka. Coś tam powiedział takiego.
Także czekamy na jakąś tam 19.
No dokładnie na 19 tam 33-35 powiedzmy.
I wtedy będzie można zobaczyć w tych lokalnych eskach co się dzieje.
A swoją drogą chyba już od wczoraj Summer City nie ma w ogóle, ale to potwierdź mi Łukaszu albo zaprzecz.
Ale mi się wydaje, że od wczoraj nie ma żadnego ani eska Summer City, ani eska City.
Także ciekawie jest.
Może jakieś zmiany tutaj będą.
Nie wiem, że eska City...
Na przykład na początek godziny znowu tak jak kiedyś.
Albo nie wiem, albo w ogóle jeszcze zmienią strukturę połączeń wszystkiego czego się da.
I będzie inaczej.
Puszkinie, mam to wychwycone, jak Hanczak mówił, że od poniedziałku są pewne nowości, także spokojnie, wszystko przeznagrane.
Eski Summer City nie ma, wcale, z tego co widzę w tym momencie.
No i cóż no, pozostaje czekać do godziny 19.
A szczególnie do godziny 23. Wtedy już powinny stopniowo wejść dżingle nowe.
Stopniowo.
No, a Czkorbiek sądzę, że już po 19 będzie coś nowego, coś specjalnego.
I pozostaje tylko jak na razie czekać.
Już niewiele godzin zostało.
Mili Państwo, nie jest 1 września, także ja jeszcze jutro będę obserwował Vox FM, żeby zobaczyć kiedy Paweł, Pawełet się tam uaktywni.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
O 23.00 może być jeszcze ta stara okrawa, bo na pewno to było w tym roku, znaczy w tym 2017 w wakacje.
O północy dopiero weszły te nowe, przynajmniej w Warszawie. Nie wiem jak było właśnie w innych, bo szczerze mówiąc nie słuchałem o 23.00, ale wiem, że na pewno to z Twoich nagrań.
Pamiętam, że już była na pewno nowa SK City. Niestety już tam od tej 19.00 czy którejś na pewno było. Zobaczymy, zobaczymy jak to będzie.
Ile zmienią z tej oprawy, czy całą, czy tylko część. No i myślę, że o północy, no chyba, że będą takie cebulaki i dopiero o 6.00 wejdzie nowa oprawa.
Też tak może być w sumie, chociaż chyba nie.
Dziękuję.
Nie no, raczej nie, bo przecież będzie 2 września, więc już tak na lato, hity na czasie, to raczej tak by dziwnie brzmiało, no.
No pozostaje tylko czekać tak naprawdę teraz już i jest i tak już bardzo mało czasu, więc pozostaje tylko czekać, no i tyle no.
Ja oczywiście, tak jak znasz mnie, będę obserwować od 19 i zobaczymy Cię w okienkach lokalnych. Już coś się zmieni.
Ja też będę obserwować, sądzę, że się raczej o 19 jeszcze nie zmieni, ale
ale w tych lokalnych jest większe szanse na pewno niż w Warszawie, że coś tam już wejdzie.
A może już wejdzie nowe ESKA CITY, albo jakieś inne ESKA CITY.
No, a teraz sobie Hunchoka słucham.
Podwójnej też trochę posłucham, chociaż tam
pewnie się niewiele zmieni, chociaż właśnie, ciekawe, czy też oprawy podwójnej gorącej dwudziestki zmienią.
A może w ogóle wyrzucą tę listę?
Tak jak się pozbyli Global Listy.
I no raczej podwójne gorące dwudziestki nie wyrzucą.
Co o tym?
No ale trzeba obserwować.
Mnie się właśnie buforuje, więc ja sobie nawet wieczorkiem będę mógł sprawdzić.
Może już podczas gorącej dwudziestki coś będzie wiadomo.
Zobaczymy czy SK City właśnie poleci, czy SK Summer City.
To mnie właśnie bardzo ciekawi.
Słuchajcie, teraz sytuacja jest taka, że do tej pory nie został wyemitowany żaden nowy dżingiel, jeszcze jedno starych i są dwie opcje, albo od północy wchodzą nowe dżingle, albo dopiero niestety od 6 rano. Trzeba obserwować. Właśnie to robię.
Teraz sytuacja jest tak, o równej 12 w nocy weszły nowe dżingle, na przykład Radio Eska, jest coś takiego, ale nie wiem czy dopiero oni stopniowo je wdrażają, czy jak, właśnie to muszę obserwować, w każdym bądź razie lektor nie jest zmieniony i to Eska Starachowice jest takie jak było.
Nie wiem czy oni tylko zmienili tylko i wyłącznie oprawę, czy jak, ale na razie jest tylko oprawa dźwiękowa zmieniona, dżingle są takie jak były, więc pytanie jest tylko czy rano dopiero całkowicie z tym wszystkim wejdą, że tak powiem z przytupem, czy to jak już ma właśnie być, ale są, nawet fajne są te dżingle, bo jest coś tam Radio Eska, coś takiego zrobimy.
Tak to właśnie pozmieniali teraz, więc już nie ma na latach.
To hity na czasie.
To tyle. Jak coś będę informować na bieżąco.
Ja myślałem, że stać ich na coś więcej, naprawdę myślałem, że wszystkie te podkłady zmienią, a tutaj niestety chyba tylko zmienili oprawę dźwiękową, a tak to to i dżingle odniósł są takie jakie były, trafik, muzyczka taka jaka była, wejście na obudź na Ankesa takie jakie było, więc szczerze powiedziawszy spodziewałem się naprawdę czegoś lepszego.
O wiele lepszego niż to co myślałem, że zrobią. Ja spodziewałem się, że wszystko zmienią po prostu, że SK będzie nie do poznania, a tutaj tak na odwasz się pozmieniali po prostu tylko te parę dżingli zmienili i myślę, że zmienią oprawę dźwiękową.
Moim zdaniem oprawę dźwiękową jak się zmienia to się zmienia raza konkretnie, wszystko się zmienia, a nie tylko parę dżingli i dziękuję bardzo i to mam według nich być kurde nowa energia na SK.
Ja się błagam, kurde, jestem po prostu załamany, naprawdę.
Słuchajcie, taka jeszcze jedna rzecz mnie natknęła, być może o 10 wystartuje całkowicie nowa oprawa, dlatego ponieważ teraz co chwilę leci dżingiel na lato, hity na czasie jeszcze podczas programu Obudź się na Jankesa, więc kto wie czy o 10 coś nie będzie planowane, no trzeba obserwować dalej jednak, może jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa.
Mamy już po dziesiątej niestety, ale dalej są dżingle na lato, hit na czasie, te nowe dżingle pojawiają się w okienkach lokalnych i powrócili do reklam po X20.
Z powrotem są reklamy tak jak były przed końcem roku szkolnego.
Nic pozostaje dalej czekać i obserwować.
No niestety nowej oprawy mamy niewiele, mamy tylko śpiewane dżingle, ale tak, są dżingle nadal na latach, hity na czasie.
I pytanie, co im znowu nie pykło, bo ewidentnie jest to problem ostatnio z odświeżeniem opraw itd., bo pamiętam, że w tamtym roku też jakoś tak było, że jeszcze wnosy leciały na latach, hity na czasie.
Natomiast jest jeszcze ciekawiej właśnie, że teraz są jeszcze emitowane dżingle na lato, hity na czasie. Teraz pewnie po X40 będzie nowy śpiewany dżingle, hity na czasie, radio SK.
Tak, one są fajne, ale to podejrzewam, że tylko to zmienić przynajmniej na razie, a co dalej będzie, to nie wiem.
Zmiana oprawy. Zmiana to raczej jest odświeżenie oprawy, ale takie, albo nawet takie zmodyfikowanie zmiany, to nie jest żadna zmiana.
Bo tam parę dżingli na krzyż zrobili, nie słuchałem całą noc, bo mi się nie chciało, ale się rozczarowałem w każdym razie i to bardzo.
Mam nadzieję, że jeszcze coś się zmieni w środę, w czwartek może.
Bardzo zastanawiające jest to, że jeszcze zostały dżingle na lato, hity na czasie.
I to jest bardzo ciekawe.
Może za tydzień dopiero albo za dwa wprowadzą hity na czasie, SK.
To jest zastanawiające. Też jestem bardzo rozczarowany, bo liczyłem na naprawdę coś fajnego, a nie tylko parę dżingli i się jarają, że jest nowa oprawa dźwiękowa, że to i tamto jest nowe. Jak przecież to jest tylko raptem parę dżingli i nic poza tym tak naprawdę. Nic poza tym.
Takie standardowe odświeżenie po wakacjach.
No niestety gdzieś tam się spodziewałem, znaczy myślałem, że chociaż powymieniają też,
że będzie obudź się na Jankesa radio SK,
czy coś w tym stylu, że też na wzór tego będą dżingle.
No obudź się na Jankesa na jakieś tam
hity na czasie po dziesiątej, a tu nie, no lotu, hity na czasie ESK.
Brawo po prostu, brawo.
Bo akurat, że to ESK Warszawa, to wiedziałem, że akurat tych nie pozmieniają,
bo raczej na to się na razie nie zanosi.
Chyba, że lektor się zmieni, to wtedy dopiero coś będą zmieniać,
bo pewnie wyszli z założenia, że tego nie ma co ruszać,
bo tu nie bardzo mają pomysł sobie z tym zrobić.
No ale dobra, dalej będę obserwował jeszcze kolejne dni,
bo może jeszcze musi coś innego jeszcze wejść,
bo przecież cały czas mamy na latach hity na czasie.
Swoją drogą muszę posłuchać, czy Hanczak mówi na latach hity na czasie,
bo...
niestety nie miałem teraz możliwości swoje wejść.
Nie, Hanczak mówi normalnie hity na czasie, ja tylko są dżingę na lato, hity na czasie.
Kto wie, może dzisiaj też coś jeszcze, może oni coś teraz właśnie próbują wykombinować, no bo była taka sytuacja rano w pół do ósmej, że news zapowiadała, jak zawsze był, jak zawsze Jankes i Rudy był przed zapowiedziem, przed zapowiadaniem newsów tych, o, w pół do.
Tak było, tak była tylko Kamila, ich nie było jakiś czas i mało tego, puściła jakąś starą panią Jadzie z 2014 roku, gdzie jeszcze było myśli zebrane, coś tam, blok pani Jadzi, czyli myśli zebrane, to też właśnie puściła rano dzisiaj, więc doznają lekkiego szoku.
No to słabo obserwujesz Łukaszu, bo blok Pani Jadzi, czyli Mieśnie Zebrane, się już w grudniu nawet, w 2018 zdarzało, ja to słuchałem i aż dziwne w takim razie, że o tym nie wspomniałem tutaj na forum, na grupie, no wtedy jeszcze na forum, bo to stare czasy, dziwne, że o tym nie powiedziałem, ale tak, to już od dłuższego czasu tak jest.
Z tymi blokami Pani Jadzi, a to, że Kama to się zdarzało tak, przyszedł w pół do, że sama Kama zapowiadała na przykład, to tym się nie trzeba sugerować, ani trochę.
Myślę, że coś jeszcze będzie z tej nowej oprawy, bo przecież przez cały rok nie zostaną dżingle na lato, hity na czasie.
Byłoby to dziwne, chyba że lato się skończy, będą na jesień, hity na czasie, potem na wiosnę, hity na czasie, na zimę, hity na czasie, hity na czasie, na wiosnę, hity na czasie i znowu na lato, hity na czasie.
I będą tak sobie teraz robić. Z dniem astronomicznym pory roku będą zmieniali dżingle na konkretną porę, hity na czasie.