Transkrypcja
Chyba, że jakąś nową audycję chcą stworzyć po prostu pod kątem dawnych hitów. Tylko chcą na razie sprawdzić, jak to się sprawdza ogólnie po prostu. Czy ludzie są za takim rozwiązaniem?
Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.
Chyba, że jakąś nową audycję chcą stworzyć po prostu pod kątem dawnych hitów. Tylko chcą na razie sprawdzić, jak to się sprawdza ogólnie po prostu. Czy ludzie są za takim rozwiązaniem?
Cześć, witajcie, Wątek wrócił, to ja wracam do udzielania się głosowego w tymże Wątku i od razu przychodzę z informacją, że dziś ruszyła, właściwie to powróciła akcja zwana Eska Płaci Twoje Rachunki. Kiedy to ostatni raz było? 10 lat temu? Dawno to było i wróciło.
Eska płaci Twoje rachunki po raz ostatni, jeżeli dobrze się nie mylę, to było gdzieś w 2010 roku, bo potem w 2012 roku była akcja Szymon płaci Twoje rachunki.
No tak, Szymon płaci twoje rachunki, pamiętam, ale tego aż tak nie liczę, bo to ogólnie Szymornik to był krótki program, krótki epizod, jakieś takie tam, przez chwilę sobie było, dwa lata, no okej, płacił te rachunki, ale jak chodzi o Eska płaci twoje rachunki, no to wiadomo, że to dziewięć, dziesięć lat temu to było, tak to sobie liczę.
Muzyka na czasie. Radio SK. 99,8.
Kolejnej dziesiątki hitów. Jeden po drugim. Radio SK Łódź. 99 i 8.
Everybody Hurts To oczywiście grupa R.E.M., której gitarzysta Peter Baco skarżony jest między innymi O nadużywanie alkoholu podczas lotu samolotem I zniszczenie własności linii lotniczych British Airways Jego proces rozpocznie się jednak od nowa Chodzi podobno o błędy proceduralne I w związku z tym gitarzysta R.E.M. został zwolniony Ponownie za kaucją wynoszącą 35 tysięcy dolarów I teraz nie ma już obowiązku stawania Na kolejnych rozprawach Co z pewnością bardzo, ale to bardzo Go cieszy teraz Czyli 28 minut po 11 w Radiu SK W ramach ostatniej dziś dziesiątki hitów Jeden po drugim Alizei Mualolita A potem jeszcze możecie liczyć Między innymi oczywiście na Cranberries Sherry Faith Hill
Tak. Stare dzieje Eski Łódź. Swoją drogą ciekawy jestem z którego to było roku, że tak powiem. Bardzo mnie to ciekawi. I ciekawe czy dżingiel ekremowy był taki jaki był w 2009 roku.
Z tego co się orientuję, to żadne reklamy się nie uchowały, a te zingle dzięki Lolli generalnie, bo dostałem kasetę właśnie z Eski.
Kurde, jak ja bym chciał te wszystkie dżingle pozbierać w jedną całość, to byłoby fajnie. Tylko cały czas mnie zastanawia, z którego to było roku. I to mi nie daje spokoju.
Muzyka na czasie, czyli mógł być w 2002 roku.
93FM
Cześć, witajcie, jak chodzi o Radio Eska, dawno tutaj nic nie mówiłem. Jakiś tydzień temu ponownie powrócili do bloku reklamowego mniej więcej o X20-25. I wyliczyłem, że przynajmniej w Warszawie, ale wydaje mi się, że we wszystkich miastach jest 7 dokładnie tych reklam. Co ciekawe, że w tym bloku, przed tym blokiem nie ma autopromocji. Więc ciekawe o co im chodzi w życiu znowu. No i jestem ciekaw, czy w wakacje coś się zmieni, czy jakieś nowe dżingle, czy nowy liner na latohity na czasie, czy inne shitty na kwasie. Zobaczymy, cóż to radio znowu wymyśli. Jestem sam ciekaw. Będę raportował, kolega Łukasz mam nadzieję, że też będzie raportował, w końcu lubi to radio, bardziej niż ja nawet. To tyle.
Raczej wszystko to wskazuje Puszkinie, że tam jest, wszędzie jest siedem lekram, ponieważ też wszystko musi być zsynchronizowane, więc tak naprawdę tak mi się wydaje po prostu, że te reklamy są jakoś tak zrobione, że po prostu w momencie kiedy Sopkowski czy Adamczak naciska guzik, to te reklamy są jakby lokalne, tylko że one są wyliczone, żeby się móc idealnie zmieścić z wejściem po prostu. Jest siedem lekram, kończy się siedem lekram i jest wejście już na muzykę, na przykład E, E, E, S, K, S, K, Kraśnik i już jest muzyka w tym momencie i musi tak być, no bo wtedy wiesz jak by to wyglądało, więc reklamy są tak ustawione, żeby było na przykład siedem, osiem reklam w danym mieście i koniec i potem trzeba dać po prostu już wejście. Z muzyką i tyle.
chociaż jestem w szoku bo nie wiem dlaczego oni te reklamy wprowadzają po x20 coś więc to jest trochę bez sensu no ale no cóż nie wiem co oni tym chcą osiągnąć no ale powodzenia jednak życzę
Pytanie, czy te reklamy teraz już zostaną na dłużej, czy one sobie znowu pójdą w zapomnienie, na przykład od 20 czerwca, bo wtedy Boże Ciało będzie, albo na przykład od 17. Stwierdzam, dobra, koniec z tym blokiem reklamowym. No i jestem oczywiście ciekaw, czy w wakacje coś się wydarzy ciekawego. Może już niedługo w imprezce jakieś nowe dżingle usłyszymy, śpiewamy, tak jak to w tamtym roku miało miejsce. A może nie będzie żadnych zmian, tylko wrócą do tych dżingle, które były na latach i te na czasie. Będę w wakacje to śledził, choć pewnie trochę rzadziej będę słuchał niż w tamte, bo będę w Polsce, więc pewnie więcej czasu będę spędzał robiąc inne rzeczy.
Napisy by Jacek Makarewicz Tyle.
SK w Braniewie, może zagra już niedługo, w czerwcu, w lipcu może, natomiast, no cóż, znowu ten skrypt od ESC nie działa, ciekawe czy on wróci, mam nadzieję, że wróci już niedługo. Jeszcze rano działał, tak o 7, a teraz już niestety nie. No nic, trzeba czekać i zobaczymy, czy zadziała.
Jak się nie mylę, to chyba SK Music Inpo jest dodawany po 8 i 9, bo najmniej parę dni temu to zauważyłem. Była raz taka sytuacja, ale teraz chyba tego nie zauważyłem, aczkolwiek cały czas sobie teraz streamuje SK Kraśnik. Właściwie to mogę powiedzieć, że ja to sobie teraz buforuję, więc zobaczymy jak będzie to wyglądało dalej.
Też kiedyś trafiłem na SK Music Info o dziewiątej i być może jest, ale do ósmej nie chciało mi się czekać, dzisiaj słychałem do siódmej rano i stwierdziłem, że idę spać po 23 godzinach bez snu, także nie wiem co z ósmą, natomiast pewnie tak, pewnie wprowadzi dzień od ósmej o dziewiątej. Ciekawe czy w wakacje też będzie dużo SK Music Info. Na SK Music Awards zapewne nie mamy co liczyć, pewnie nie będzie. Współpraca z Polsatem w końcu. Czy coś jeszcze chciałbym powiedzieć? O, bo warujesz Wyski Kraśnik, to ciekawe, że Ci działa. No tak, może jak nie odświeżyłeś, to Ci jeszcze działa, o ile nie wykopało Cię ze streamu. Lepiej, to daj mi znać jak przesłuchasz tego. Nie tam, z tym SK Music Info i tak dalej.