Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 24 z 137

Transkrypcja

Gorąca setka 2018 roku odbędzie się 31 grudnia o godzinie 12 w południe. Jeszcze nie wiadomo kto ją poprowadzi, ale obstawiam, że to będzie Michał Sobkowski.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

A żeś Łukaszu na szybko lewsika przekazał, oczywiście, że będzie, powiem więcej, ja nawet sobie zagłosowałem na parę numerów, w tym kilka z 2017 roku, bo numery z 2017 roku również są, również się pojawiły i na nie można głosować, na przykład Tickout, No Promises, czy jeszcze kilka tam numerów jest, już teraz dokładnie wszystkich nie pamiętam, ale wśród 200 zagłosowałem na jedną dziesiątą chyba 320 numerów, czy 19, no aczej do mnie nie odzwonią, bo zdaje się, że telefon chyba zły podałem, ale to nieważne, ważne, że gorąca setka będzie, ja pewnie nie posłucham, bo będę robił inne ważne rzeczy, ale Łukaszu, jakbyś mógł zachybizować zarówno gorącą setkę, jak i z wystrojowym ratem, to będę bardzo wdzięczny, ja też mam nadzieję, że będziesz zachybizował, to też nie wiem, czy... ale mam radę wszystkiego słuchać, także z góry dzięki i pozdrawiam, no, a co do prowadzącego, tak, albo Adamczak, albo Sobkowski będą prowadzić, któryś z nich na pewno.

Transkrypcja

Oczywiście, że zarchiwilizuję i to, i to. Mogę to zarchiwilizować całość w jednym pliku, a mogę to zarchiwilizować po prostu, że będzie plik z gorącą setką i plik ze syrwestrową imprezką. Dla mnie to nie ma najmniejszego problemu.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

pisy ci się urywają Łukaszu, także troszeczkę za szybko naciskać spację natomiast tak, zarchiwizuj wiesz co, w sumie dla mnie nie ma odnoszenia, możesz w jednym pliku, to w sumie nawet lepiej będzie nic nie trzeba będzie ucinać, wycinać, bawić, srać, nie wiadomo jak także nagraj wszystko w jednym, długim, niebitnym pliku, niech to sobie będzie

Transkrypcja

Mówisz i masz. Będzie nagranie.

Transkrypcja

Tegoroczną gorącą setkę w Radio Eska poprowadzi Rafał Adamczak oraz Michu Sopkowski Start od 12

Transkrypcja

Będzie innych ciekawszych rzeczy. Dzisiaj imprezka była z Wojstroka i bardzo dziwnie to wyglądało, w ogóle dni doszły w innej kolejności. W ogóle nie wiem czy cały program nie był z Wojstroka, ale niestety nie słuchałem. Ty Łukaszu archiwizowałeś dzisiejszy program? Jeśli tak to by było fajnie gdybyś mógł się podzielić. Oczywiście jak znam życie to pewnie z jakiegoś Kraśnika czy innego zadupię, ale nieważne. Najfajniej by była Warszawa, ale... Ale inne też mogą być, tak że jak masz się ze mną tym podziel jakoś.

Transkrypcja

Nie, nie, nie archiwilizowałem, ale przeglądałem, nie było w ogóle reklam lokalnych, tylko sieciowane z Warszawki. No i chyba to było z Wajstraka puszczane, tak mi się wydaje, tak. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.

Transkrypcja

Na razie Adamczak wygląda na to, że leci na żywo, bo przejściówka przed chwilą była, także myślę, że dzisiaj nic fajnego nie było. No nic, szkoda, że nie archiwizowałeś, bo nie mam pewności jak wczoraj było z tym programem na żywo przez cały dzień. No trudno, archiwizujemy wtedy jak się nic nie dzieje, no ale tak bywa.

Transkrypcja

Ale imprezka dzisiaj tak pewnie będzie puszczona z Wojstraku

Transkrypcja

No jak Piszowski z Pawełkiem będą, to możliwe, że nie będzie z Voicetracka. Zobaczymy. Na razie mamy godzinę 15.00, prawda, 44.11, Pani Kamila w SC jest, ale jest właśnie z Voicetracka, także możesz sobie Łukaszu posłuchać, także zobaczymy co z tą imprezką. Pytanie, czy to tylko dlatego, że święta, czy faktycznie jakiś większy eksperyment? Niedługo będziemy mieli więcej Voicetracków w SC, a mniej programu, no czy, bo tak jak jest w RMX Max, tak jak ma to miejsce w RMX Max, wyrażajmy się poprawnie.

Transkrypcja

Wiesz co Ci powiem Puszkinie, powiem tak, nie sądzę, żeby tutaj akurat pod tym względem szykowały się jakieś zmiany, dlatego ponieważ w roku 2011 właśnie w pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia też imprezka była puszczona z Wojstraka, ale z tą różnicą, że tam były ogólne dżingle, a tutaj są normalne dżingle, a co do imprezki to na Bank Pirowskiego nie będzie, bo podejrzewam, że on na święta pojechał do Krakowa.

Transkrypcja

Myślałem, że do Pawełka. No, a tak na poważnie... Mnie się jednak wydaje i tak coś czuję, a ja zazwyczaj, jak przeczuwam, że coś się wesoło, co się wydarzy, to się wydarzy, bo to radio jest tak przewidywalne, że po prostu ja zawsze coś przewidzę. Tak, tylko wtedy w imprezce był tylko Wojtrok 1 z Jankesem z wejściem, w którym była rozmowa telefoniczna. A tutaj jednak było więcej tych wejść i wszystko leciało z lokalnych komputerów, tak, bo to wszystko z lokalnych leciało, SKS zatem miała przerwę. Teraz akurat SKS gra, bo teraz wszystko leci z komputera warszawskiego, czyli jakiegoś tam ogólnego, w każdym razie. Więc od X00 do X35 powiedzmy sobie wszystko jest emitowane z jednego komputera i we wszystkich heckach to jest emitowane. Także, ja wiem, w 2011 roku więcej tych Wojtroków było, ale, a wtedy to były całe święta z Wojtroków, a tutaj jakoś tak i ten blok reklamowy zauważył, że wprowadzili w tygodniu dodatkowy, czy to wszystko nie idzie w tę samą stronę, jak Majorem, jak Max? Według mnie idzie i według mnie dobra zmiana nadchodzi.

Transkrypcja

Wczoraj na przykład, teraz sobie przypomniałem, że jak były te wejścia między na przykład 0x20 coś, to na przykład było E-E-E-S-K-S-K albo radio S-K-S-K. Było coś takiego, więc kto wie, czy w niedalekiej przyszłości S-K-S-S nie będzie miała uzupełnionej ciszy właśnie radio S-K-S-K. Zobaczymy, tak naprawdę czas pokaże, co oni planują.

Transkrypcja

Słuchajcie, jest ciekawostka taka, słucham sobie eski, właściwie dosłuchałem, bo już nie słucham, tak o dziewiątej, o dziesiątej i zauważyłem, że nie ma już tego bloku reklamowego przed szóstym numerem, nie wiem czy oni go już całkiem wypompili z powrotem, czy po prostu się coś zapomniało załadować, czy po prostu mamy nowy rok, to niech sobie gra mniej bloków reklamowych, żeby zachęcić słuchaczy do słuchania większego, bo nie mamy reklam, bo coś. To jedno, a druga sprawa, ja Łukaszu o czymś zapomniałem powiedzieć. O drugi dzień świąt, kiedy siedziała sobie pani Kamila, a godzinie, jeśli się nie mylę, szesnastej, został wyemitowany jakiś dziwny wojstrak z wejściem z imprezki z Michem Cepkowskim z którejś niedzieli, chyba z września. To mnie zastanawia, skąd oni to wzięli, przecież imprezki... ... tylko się robi na żywo, chyba, że faktycznie to jest tak, że oni już wcześniej sobie nagrywają te wejstroki, mówią ładnie godzinę i tak robią, żeby to wszystko ładnie na żywo wyglądało. Zobaczymy po nowym roku, czy wróci blok reklamowy, no i czy jakieś zmiany będą.

Transkrypcja

Wygląda na to, że te reklamy zostały z powrotem wycofane.

Transkrypcja

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទូលបារពល្លាប់កូរហើម឵រអ្រាប់ក្រីនឹងឋទាញជាព�яться date

Transkrypcja

No i fajnie, dostaliśmy podkład od pogodotrafica tak zwanego, natomiast jeszcze dzisiaj zauważyłem kolejną rzecz, nie była SK Music News, tylko była od 6.15 do 6.30 SK Music Info, które prowadził Hunchak. Czy żeby kolejne jakieś testy, czegoś co im się nie sprawdzi, trzeba będzie sprawdzić jutro po siódmej, na przykład w Warszawie, co będzie do ósmej, czy SK Music Info z Hunchakiem, czy może tak jak było SK Music News. Mówiłem, że jakieś dziwne zmiany będą się szykować i gdzieś tam coś powoli widocznie zmieniają, ale podejrzewam, że testują i niedługo. Może wróci te co było, ale ciekawe o co im w życiu znowu chodzi.

Transkrypcja

To ja tutaj może zacznę od początku, faktycznie od nowego roku, a nawet przed nowym rokiem, czyli prawdę mówiąc przed świętami Bożego Narodzenia, albo i w trakcie już wycofali reklamy, które były po X, w sumie generalnie te reklamy były po 5 hitach o pełnej godzinie, czyli tam po X20 coś, już ich nie ma, są z powrotem wycofane. I teraz tak, co do SK Music Info, to tak, faktycznie teraz od 6.15 do godziny 6.30 SK Music Info czyta Rafał Kanczak. Także takie jak na razie zmiany tutaj w tym radiu, że tak powiem. Zauważyłem... A tak to takich jakichś zmian, które mi się bardzo rzucały w oczy, no to rzecz jasna nie zauważyłem. Jeżeli coś się tam zauważy, no to tutaj dam znać. Zapewne jesteście ciekawi skąd wytrzasnąłem trafik, podkład od trafiku oraz informacji na kierowcu. No to spieszę z informacją, że wytrzasnąłem to z eski piła, gdyż przed pełną godziną został wyemitowany właśnie ten trafik. W całości bez prowadzącego. Także tak to wygląda mniej więcej w ten sposób. No to jak na razie w tej kwestii tyle. Pozdrawiam. I do usłyszenia.

Transkrypcja

Tak, tylko nie Rafał Hanczak, a Michał Hanczak on się nazywa. Ciekawe w takim razie co jest w sobotę i w niedzielę od 7 do 8, bo nie miałem siły dzisiaj słuchać tego, nie dotrwałem, a miałem to zrobić. Tak, to wroki reklamowe już 24 grudnia już nie było, natomiast czy ty Łukaszu masz dla mnie to nagranie tam? Chciałem, żebyś nagrał w jadącą setkę i sylwestrową imprezkę. Czy ty to masz, czy nie masz? Daj zmać.