Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 137 of 137

no nie wiem, to troszke bez sensu, wakacyjna imprezka trfająca dwie godziny?, no ale po tej grupie, to można sie wszystkiego spodziewać.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Może do 23 chociaż będzie, zobaczymy. Grupa radiowa time wszystko robi byle jak taka jest prawda.

z grzeczności nie zaprzecze, ale mojim zdaniem, to ogułem powinna być do 23, nawet w tygodniu
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja na ich miejscu bym wrócił do magazynów lokalnych od 6, a poranek niech się zaczyna od 6:30, albo nawet od 7 i program na żywo do 23 jak kiedyś było. Piątkową impreskę in the mix bym zlikwidował albo przełożył na piątek i sobotę od 23 do 2.

o tak, to popieram, bo te magazyny i tak idą jak chcą wieczorami

Transcription

Witajcie, drodzy eltenowicze! Dzisiaj słyszymy się w tej grupie po raz ostatni. Informuję, że z dniem dzisiejszym grupa radiowa TIME zostaje zarchiwalizowana. Dziękuję Wam za te wszystkie lata, w których ta grupa cieszyła się dużą popularnością. Wielkie podziękowania kieruję też w stronę Puszkina, który dostarczał Wam rzetelne i sprawdzone informacje. Do usłyszenia!