Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 134 z 137

Niee, numerek się nie zgadza, ja myślę, że Eska Rock Warszawa zostanie na tym streamie, co jest, a ta druga Eska Rock to będzie ta ponad regionalna. Stream Muzo wyłączą, ale może się mylę.

ciekawe poco dwie stacje o tej samej nazwie w wawie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Pytaj ZPR-ów, a nie mnie. Już tak było w Opolu, że Złote Przeboje grały na dwóch częstotliwościach. W Krakowie jak Eska Rock przejęła częstotliwości Wawy, to też grała na dwóch częstotliwościach tyle, że z lokalnym programem z Krakowa.

ano tak, ale mimo wszystko to dziwne
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Eska2 dorobiła się śpiewanych jingli, na wokalu tak jak w Esce: Kasia Góras i Bartosz Królik.

o prosze, a ciekawiło mnie, kiedy ta wiekopomna chfila nadejdzie

Radio CCm od dzisiaj ma nowy podkład na informacje, co ciekawe prowadzi je Piotr Wikar.
Ciekawe, czy zwolnili starą ekipę? Wczoraj jeszcze było po staremu.

Czyli informacje som nagrywane ze sosnowca, jutro zerkne nato, czy podkład podobny jest do tego co jest w esce?

Jest inny. Tak potwierdziło się nagrywanie newsów w Sosnowcu. Dziś chyba informacji nie ma, bo 1 Maja.

No nie ma, ale zobacze jeszcze po 21, morze weemitują Magazyn lokalny?, to sie zobaczy.
Aktualnie w radiu CCM program prowadzi Bartosz Lis.

Ooo, a ja myślałem, że brak prezentera, magazyn lokalny myślę, że będzie.

Brak prezentera całkowity masz Wniedziele, jedynie co, to masz Nabożeństwo, chyba o 10:30

#2673 Edytowano

Ej, o co chodzi z tym ciaŋłym sponsoremrogramu/ audycji były lody koral, producent kani i rachoni?

A tego to nie wiem, co jakiś czas masz innych sponsorów, ale to żadkie jest

Tak jak w telewizji filmy czy seriale mają swoich sponsorów, tak audycje w radiu również. W lokalnych stacjach czasami jakąś audycję sponsorują aż trzy firmy.

Zgadza sie, a tym czasem w nowym stramie eski nie ma już ciszy.

Oo, reklamy zaczęli emitować? Przyznam się, że dzisiaj na krótko go włączyłem.

coooo?, reklamy?, ale jaja, coś testują, no chyba, że to taki stream dla tych, kturzy nie chcą zbennego gadania, tylko muzyke

Ja Cię pytałem, czy emitują, ale sprawdziłem sobie, że wczoraj reklam nie było. Że coś testują to wiemy odkąd ten stream został odpalony.

To wybacz, bo źle zrozumiałem, nie, nie ma reklam