Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Założony przez lukasz1993258 2726 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Zamknięty Strona 132 z 137

Od północy wrócił już pełnoprawny program Eski, no prawie, bo jingli lokalnych chyba nadal brak.

potfierdzam, wygląda na to, że to były jakieś testy, czekamy na noc z poniedziałku na wtorek.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Wróciły jingle Radia CCM i muzyczki, ale nie wiem od której godziny. :D

hmmmmmmmm, no robi sie bardzo, ale to bardzo, ciekawie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Od 20 też playlista z jinglami CCM. Pytanie, czy o północy wróci playlista eski bez jingli.

rano sprawdze jak było, bo od 18 sie buforuje.

I jak było? Pewnie do 9 playlista z jinglami Radio CCM?

zgadza sie, ale i tak czekamy do wtorku.

Eska w sobotę zmieniła klucz granych utworów, dzisiaj doszły nowe wstawki instrumentalne, ale one na razie rzadko się pojawiają.
Radio CCM już przełączone, od dziś najlepsze hity, największe nowości i playlista już typowo eskowa. Została stara oprawa na serwisy informacyjne i na pogodę, ale nie wiem, czy coś jeszcze, bo od 17 słucham.

stram sie buforóje, co do radia ccm, to w byłej esce poudnie sie 1 podkład z radia ccm pojawił, zaraz zerkne czy coś jeszcze, bo od 11 sie buforowało.

Więcej było. Wygląda na to, że playlista się generuje na dwóch komputerach jednocześnie, bo nawet Ewangelia była.

zauważyłem to, na chfile obecną mamy wsumie 2 radia ccm hehe.

Pewnie przez jakiś czas tak zostanie. Ciekawi mnie co to będzie za eska, do której link podrzuciłem też kilka postów wcześniej, na razie leci tam playlista z lokalnego kompa, aktualnie bez jingli. :D Tam, gdzie powinny być reklamy możemy słyszeć ładną ciszę.

o prosze, sprawdze to sobie, bo ten stram eski sie buforował całą noc, fakt faktem, co puł godziny, czyli po np x 40 była dwu minutowa cisza, i potem były chity na czasie nr 1 wpolsce.

Tak było. Ciekawe kiedy będzie tam program sieciowy i co to za twór.

nie wiadomo nic, ale hm, zdziwiło mnie to, że tam nawet rap 20 nie było.

Bo teraz rap 20 jest nadawana na żywo, ale było kilka jingli jeden po drugim. :D

oooooooo ciekawie, bardzo ciekawie co z tym zrobią, no normalnie mnie asz zżeera hehe

Magazyny lokalne dla radia ccm są nagrywane wsosnowcu, nie zdziwie sie, jak by to były tesame, co w śląskiej esce.