Nie będzie eski wbartoszycah.
Radio Bartoszyce przejęte przez Telewizję Kablową Bart-Sat (działającą w formie stowarzyszenia). Nowy właściciel zapowiada program skoncentrowany na tematach lokalnych. Wcześniej rozgłośnia planowała współpracę franczyzową z Radiem Eska, w 2021 roku uzyskując zgodę KRRiT na zmianę nazwy. Do realizacji planów nie doszło.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
I bardzo dobrze, trzymam kciuki, żeby Radiu Bartoszyce udało się plany zrealizować.
a jak bym chciał stream. no ale to nie na ten wątek.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Na obecną chwilę nie ma streamu, ale jak będzie to i w tym temacie można dać.
może i bendzie, zobaczymy
Sprawdziłem i dziś faktycznie od 13 dyżur w Esce miał Paweł Bogaj.
tak, potfierdzam, był, słuchałem, po 16 się nie mal pomylił, i nie mal oświadczył, że słuchamy Supernowej.
Piękniutko, ja pół godziny wytrzymałem.
Ciekawe, czy sie jeszcze pojawi, ale raczej obstawiam, że tak.
nawiasem muwiąc, to jerzeli chodzi o te lektorke, to czy to nie jest ta sama lektorka, co jest wmeloradiu?, bo coś mi się wydaje, że tak.
Nie wydaje mi się, ale któż to wie?
No właśnie, bo głos jest strasznie podobny.
na bank nie odejdzie, tego możesz być pewny.
ale tak czy owak, to ciekawie sie robi.
Z artykułu, do którego link wkleiłem w wątku inne stacje wynika, że w Esce w niedziele od 18 do 20 ma się pojawić pasmo Hity zawsze na czasie, które ma prowadzić Rafał Adamczak i w którym mają być prezentowane hity z dawnych lat. Pewnie niczym mnie to pasmo muzycznie nie zaskoczy, ale może się przeliczę. Ciekawe, czy to od tej niedzieli czy nie.
raczej chyba od tej niedzieli, i dobrze z jednej strony, bo dwu godzinna imprezka była bez sensu.
no i ciekawe co dalej z niedzielnom ramuwką, bo chity zawsze na czasie powinny być wtakim wypadku nadawane od 17 do 20.
Na razie w ramówce nadal jest wpisana od 17 Impreska, ale pewnie na dniach zmienią.
jak od 17 imprezka jak wczoraj była od 18 do 20, nieh kogoś kto odpowiada za wpisywanie audycji w ramuwke ogarną hehe.
Oni tak od początku roku mają wpisane Impreskę od 17.
no to gratulacje wprowadzania słuchacza wbłąd.
Zobaczymy, czy w niedzielę od 17 już Adamczak będzie przychodził. Pewnie w tę niedzielę się wszystko okaże. Jest na co czekać.