Od godziny piętnastej nie ma jingli hity na czasie numer jeden w mieście. Pewnie po 21 wrócą. Ciekawe, czy jutro będą w paśmie od 9, może np tylko we wrzuć na luz i impresce nie ma ich dzisiaj?
Coś kombinują jak zwykle. O 9 był jingiel mówiony eska, o 10 i 11 były stare hity na czasie nr 1 w mieście, a o 12 Eska miasto. Z innych rzeczy są już emitowane autopromocje nt wkręcania przez Kamila Nosela.
Przegapiłem pierwszy wkręt Nosela :D, ponoć o 8:30 był. Z innych rzeczy uaktualniono wypełniacze, na pewno na streamie Warszawskim i w Esce wypełniacz.
No self kręca, no self kręca, no self kręca w Radio Eska.
Jak mam wykręcać żarówkę?
Proszę Pani, tam Pani ma nadkole do pomalowania, tak?
No.
I to, proszę Pani, jest przy kostce do kierunkowskazu.
To na tym nadkolu cały czas co mówimy?
Tak, ciągle o tym mówimy, proszę Pani.
No, no.
I teraz ja dzwonię do Pani, żeby Pani była, proszę Pani, ostrożna i czujna.
Po skończeniu jazdy, proszę Pani, wykręć, bo Pani akumulator, proszę Pani, siadnie.
Ja po skończeniu jazdy mam wysiąść i co zrobić?
Wykręć, proszę Pani, tą żarówkę z kierunkowskazu, bo inaczej, proszę Pani, ona się będzie na stałe świecić.
Przecież to jest nienormalne.
Nie rozumiem, dlaczego?
No jak mam wysiadać z samochodu i kierunkowskaz wykręcać?
Po skończonej jeździe, proszę Pani, bo jak Pani zostawi auto na noc, to ten kierunkowskaz będzie normalnie się świecił.
A dlaczego się będzie świecił?
Z tym, proszę Pani, ten przykostkowy, proszę Pani, jest starego typu, bo ja nie mam modelu na nowy model tego.
Ale przecież to nie może w ten sposób działać, że ja wysiadam z samochodu i ręcznie robię coś przy kierunkowskazie i wykręcam.
Proszę Pani, to niech się Pani cieszy, że ja Pani poludzuję tą obudowę nakręconą.
Kierunkowskaz, to nie będzie Pani musiała tego odkręcać, to bez sensu wtedy by było.
I już Pani ma mniej roboty o to.
Ja zadzwonię do Pana Łukasza.
Proszę Pani, najpierw to niech Pani zadzwoni do Kornela.
Sylwia, zostałaś wkręcona w Radiu SK.
Uduszę Cię normalnie, uduszę Cię.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.