Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 121 of 137

oooooo na to nie licz, prendzej po nowym roku tak, jak było rok temu.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#2402 Edited

Od godziny piętnastej nie ma jingli hity na czasie numer jeden w mieście. Pewnie po 21 wrócą. Ciekawe, czy jutro będą w paśmie od 9, może np tylko we wrzuć na luz i impresce nie ma ich dzisiaj?

no faktycznie, sytułacja dziwna, z innej beczki, zastanawia mnie, czemu wnocy som stare jingle.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Pewnie niedługo będą nowe, nie zdziwi mnie, jak nawet dzisiaj. W każdym razie takie sytuacje już były, że w nocy dawali stare jingle przez jaki czas.

zaraz sie okarze, ale bym na to nie liczył, bo nawet świątecznych jingli chyba nie było w tamtym roku wnocy

Chyba nie było, ale czy w tym roku musi być tak samo?

no wiesz, idą świenta no nie?, tak więc.

Tak więc jak będą stare się nie zdziwię, ale jak będą nowe to też nie, wtedy lepiej.

nowe już dawno powinny być wnocy, a nie ma do tej pory.

Coś kombinują jak zwykle. O 9 był jingiel mówiony eska, o 10 i 11 były stare hity na czasie nr 1 w mieście, a o 12 Eska miasto.
Z innych rzeczy są już emitowane autopromocje nt wkręcania przez Kamila Nosela.

o prosze, to wtakim razie buforóje.

Przegapiłem pierwszy wkręt Nosela :D, ponoć o 8:30 był. Z innych rzeczy uaktualniono wypełniacze, na pewno na streamie Warszawskim i w Esce wypełniacz.

a ja mam zarejestrowany pierwszy wkrend

To poproszę, bo ciekaw jestem mimo wszystko jak to wyglądało. :P

zaraz wrzuce.

Transcription

No self kręca, no self kręca, no self kręca w Radio Eska. Jak mam wykręcać żarówkę? Proszę Pani, tam Pani ma nadkole do pomalowania, tak? No. I to, proszę Pani, jest przy kostce do kierunkowskazu. To na tym nadkolu cały czas co mówimy? Tak, ciągle o tym mówimy, proszę Pani. No, no. I teraz ja dzwonię do Pani, żeby Pani była, proszę Pani, ostrożna i czujna. Po skończeniu jazdy, proszę Pani, wykręć, bo Pani akumulator, proszę Pani, siadnie. Ja po skończeniu jazdy mam wysiąść i co zrobić? Wykręć, proszę Pani, tą żarówkę z kierunkowskazu, bo inaczej, proszę Pani, ona się będzie na stałe świecić. Przecież to jest nienormalne. Nie rozumiem, dlaczego? No jak mam wysiadać z samochodu i kierunkowskaz wykręcać? Po skończonej jeździe, proszę Pani, bo jak Pani zostawi auto na noc, to ten kierunkowskaz będzie normalnie się świecił. A dlaczego się będzie świecił? Z tym, proszę Pani, ten przykostkowy, proszę Pani, jest starego typu, bo ja nie mam modelu na nowy model tego. Ale przecież to nie może w ten sposób działać, że ja wysiadam z samochodu i ręcznie robię coś przy kierunkowskazie i wykręcam. Proszę Pani, to niech się Pani cieszy, że ja Pani poludzuję tą obudowę nakręconą. Kierunkowskaz, to nie będzie Pani musiała tego odkręcać, to bez sensu wtedy by było. I już Pani ma mniej roboty o to. Ja zadzwonię do Pana Łukasza. Proszę Pani, najpierw to niech Pani zadzwoni do Kornela. Sylwia, zostałaś wkręcona w Radiu SK. Uduszę Cię normalnie, uduszę Cię.

nawet mu to wychodzi ;:)

Oo i jakieś hd voice jest, czyżby hybrydę wymienili chyba, że to nie przez telefon.

chyba przez tel, bo ja czasem jak rozmawiam, to mam taki dźwięk, jak tu.

Kornel był słyszalny z telefonicznym dźwiękiem. Ciekawe.