Transkrypcja
A szkoda, że to się nie spełni, ponieważ ImpressKindemix, tak jak wspominałem w poprzednim wpisie, nic wartościowego nie wnosi.
No poza ewentualnym tym, że od 20 do 9 rano jest wszystko robione lokalnie, że tak powiem komputery lokalnie sobie działają.
To tylko tyle, co jest robione w tej kwestii.
A tak? No to tak naprawdę nic to nie wnosi. Żadnej wartości, żadnych łączeń, żadnych tych.
Jeszcze jak były pozdrowienia, no to jakoś było, ale teraz nawet jak pozdrowień nie ma, no to co to ma być?
To równie dobrze mogą sobie hity na czasie puścić od 20, a nie ImpressKindemix.
Co do Rafała Adamczaka, no to...
Rafał Adamczak już od...
No w sumie 18 lat pracuje w ESCE, no to jest kawał czasu.
Żeby się nie skłamać, tak gdzieś słyszałem, bo na YouTubie jest wywiad z nim.
Więc tutaj to mniej więcej w ten sposób wygląda.
Bo ja sobie słuchałem tego wywiadu i co nieco wiem.
Więc troszkę pracuję sobie w ESCE.
Słopkowski przedtem był w ESCE Łódź.
Też coś gdzieś wyczytałem, jeszcze przedtem pracował w radiogra Toruń.
On chyba z Torunia pochodzi.
A jeżeli chodzi o Kasię Węsierską, no to w czwórce kiedyś pracowała w radiowej przez jakiś czas.
Z tego co też wiem.
No, no to chyba jak na razie tyle, no bo...
Aha, zapomniałbym.
Nie wiem jak jest to w przypadku Steamów internetowych, ale do czego zmierzam.
Otóż, bynajmniej tutaj w Tarnowie jest coś takiego czasami, że jak się słucha ESCE, a tutaj gdzie akurat przebywam przed przeprowadzką, no to ESCE sobie codziennie działa całą noc, bo taka pani sobie słucha ESCE i z moją koleżanką.
Więc radio tak się gra całą noc, ale do czego zmierzam?
Otóż, chodzi o to, że czasami jest tak, że ta ESCE...
Jakby się wycisza i zgłaśnia, przy czym nie jest coś takiego, jakby ktoś przełączał się między streamami, że idzie sobie na przykład piosenka, idzie, idzie, idzie, nagle się przycisza i tak jakby się cofło o parę sekund, ta piosenka, potem idzie, idzie, idzie, znowu się wycisza i jakby przeskakuje o parę sekund piosenka.
I tak jest coraz częściej, i to w szczególności w nocy.
Więc nie wiem, czy oni coś testują, czy nic, ale raczej nie sądzę, żeby doszło do sytuacji...
Żeby łączyli się na noc...
Znaczy, żeby się ESCE na noc wszystkie łączyły, aczkolwiek gdyby zrobili w ten sposób, żeby wszystkie ESCE, magazyny lokalne były o równej 21, a nie tak jak jest teraz, że to jest porozrzucane, no to może, może by coś z tego wyszło.
Bo tak czy siak, nawet jeżeli teraz by chcieli to zrobić, no to musieliby magazyny lokalne wszystkie pójść o...
O równej 21, bez wyjątku.
I tak powinno w sumie być.
Więc nie wiem, czemu ESCE jeszcze tego nie wdrążyła, no ale dobra.
Niechaj im będzie.
Cóż, nie mnie to oceniać.
Ale fakt faktem, powinni tak zrobić.
Jakoś dziwnym trafem w weekend...
Potrafią od szóstej...
Równo we wszystkich ESKACH puścić magazyny.
Czyż nie?