Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 107 of 137

Acha, bo kiedyś były one o 6:00, a o 6:30 zaczynał się dopiero program obudź się na Jankesa.

Tak było do września 2020, kiedy magazyny lokalne i podsumowania eska music news przeszły na wieczór, dość obszernie o tym tutaj pisaliśmy.

otusz to
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta. Podejrzewam, że Jingle świąteczne będą takie same, jak w tamtym roku i pewnie playlista Wigilijna też.

bo tak będzie, nigdy na swienta nie była zmienana oprawa
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

a tak z innej beczki, to nie rozumiem, do czego Eska dąży, dlaczego podczaz wrzudki na luz, nie ma eska music news, dlaczego ciągle nie mal dają te same konkursy, wtym roku sylwestrowa imprezka pewnie bendzie ta sama, co rok i 2 lata temu

Pewnie tak będzie, ja nawet nie będę tej sylwestrowej impreski słuchał.

naprawde radio eska sie zaczyna staczać na dno

#2129 Edited

Zaczęło się psuć od wakacji 2017, kiedy zdjęli hit weekend i global listę. Najlepsze hity na lato dawały nadzieję, że będzie coś fajnego, ale we wrześniu się okazało, że się psuje.
Kiedyś to radio było dynamiczne, wejścia były dłuższe, a teraz to jedno wielkie barachło. Słucham, żeby być na czasie z nową muzą i trochę z sentymentu, ale coraz mniej.

mam podobnie

ingle świąteczne są wraz z zmodyfikowanymi jinglami, gorąca setka w tym roku od 14

Ciekawe, czy te jingle bez dzwoneczków zostaną czy wrócą do starych. Liczę, że zostaną, a od jutra też będą nowe podkłady. Gorąca setka od 14, czyli do 22? Ciekawe.

Zauważyłem, że na razie jest trochę nowych jingli z dzwoneczkami, ale stare też jeszcze się zdarzają. Może jutro będą tylko nowe.
Podkłady na razie po staremu też były i te wejścia na początek godziny.

Mam dla Was niespodziankę z okazi mikołajek. :)

eska ses?

Nie jest to ta eska ses z ciszą, ale istotnie ogólna.

to trzeba o szustej opserwować, jak to bendzie wyglondało wszystko

Ja wiem jak to wygląda już, ale nie napiszę. Niech będzie niespodzianka. Ja czekam, czy od szustej będzie więcej nowych jingli. W nocy na razie saame stare słyszę.

hm nieh zgadne, podkłady?