forza motosport już jest
Wróć do Nowości#141 matius
Nie, raz wystarczy w tych głównych ustawieniach.
#142 mojsior
witajcie.
Pojawiła się dzisiaj aktualizacja, która przywraca dźwięk informujący o tym jak trzeba zwolnić przed zakręteem, jak również poprawiono błąd, który występował między innymi u mnie, że podczas wczytywania się tras wywalało z gry do pulpitu.
#143 bobo22
eee
najlepiej grać na xbox.
#144 zywek
I nie ma to znaczenia na czym grasz, ważne że się da w ogóle jechać :P
#145 matius
Platforma nie ma znaczenia.
#146 mojsior
ciekawy jestem czy kiedyś dodadzą oznajmianie prędkości z jaką jedziemy, oraz informacje o zmianie terenu.
Uważam, że ważne jest wiedzieć po jakim terenie się poruszamy, żeby wiedzieć czy opony, które mamy będą wystarczające i nie będą traciły przyczepności, bo osoba która nie wie jak się auto zachowuje może być nieco zdziwiona oco chodzi.
#147 zywek
Na padzie masz informacje przecież, na spustach jak wy to nazywacie, czy się ślizgasz czy nie. Trza się tylko nauczyc to rozpoznawać. Większość nawierzchni jest asfaltowa tudzież betonowa czy jakaś taka, nie ma sensu dodawać więcej gadania. Po co info o prędkości? Nie widziałeś, że jak gada narrator to nie masz info o zakrętach? Jeszcze więcej do tego dokładaj to jeszcze więcej info przegapisz po okrążeniu itd.
#148 matius
Jeśli ktoś ma problem z odebraniem tego darmowego auta przez sklep w grze tak jak ja to polecam to zrobić z tej strony:
https://store.steampowered.com/app/2921330/Forza_Motorsport_Porsche_963_Combo/
#149 zywek
Jak ktoś ma ze steama to faktycznie tak musi, tam jak się kliknie odbierz w sklepie to ocrem można ten link właśnie wyciągnąć z aplikacji.
#150 zywek
@matius kiedy jakieś ściganko online? Nie mam z kim grać teraz. Znaczy nie dziś, ale... Przydałoby się zebrać wreszcie ekipę jakaś i zagrać.
#151 bobo22
ja się zgłaszam
#152 matius
Ja też się zgłaszam, ale dopiero od 24 czerwca.
#153 mojsior
Gdyby ktoś nie był przekonany do tej gry, albo nie umiał w nią grać, to jest już podcast w tyflopodcaście o tej wspaniałej grze zrobiony przez piotra machacza.
#154 mojsior
witajcie.
Z przykrością muszę powiedzieć, że dzisiaj zmarł Brandon Cole, znany człowiek w naszym świecie, który dał nam sporo jeżeli chodzi o gry video.
Miedzy innymi był jedynym głównym accessibility konsultantem do tej właśnie gry i to on zbierał opinie związane z sugestiami poprawek oraz błędami dla gry forza motosport.
Niewiadomo, kto teraz przejmie rolę, ale mam nadzieję, że ta gra będzie mimo wszystko rozwijana pod kontem dostępności nadal
#155 bobo22
@ mojsior to bardzo źle.
A czy wiadomo, czemu tak się stało?
#156 exterminator
Mam nadzieję że następny kolsuntant też będzie niewidomy, oby dostępność nie zniknęła.
#157 mojsior
choroba chyba rak
#158 LordKiller Konto zarchiwizowane
O Boże!
A jak nikt nie przejmie?
I dostępność padnie?
Oj, oby nie.
#159 mojsior
raczej nie padnie bo trochę osób nad tym siedzi.
#160 LordKiller Konto zarchiwizowane
To dobrze.