EltenLink

forza motosport już jest

Wróć do Nowości

#201 zywek

Da sie to zrobić, tylko to jest jednak trudne, żeby kontrolować, gdzie wychodzisz z poślizgu.

2024-11-02 23:40

#202 Adasadula

Rozwazam kupienie klucza do steama, oczywiście forzowego. Pojawia się jednak pytanie czy marny Ryzen 5 5500U i nie całe niby 3GB zintegrowanej grafiki wystarczą na najnizsze graficzne ustawienia? Czytałem zalecaną konfigrację, ale zapewne jest to minimum do jak kolwiek przyzwoitego obrazu, nie uruchomienia gry bez zcinek mówiąc o dźwięku. W tej chwili koszt takiego klucza to może 70 cebulionów więc ne jest jakoś bardzo drogo, a gra jest całkiem ciekawa.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edytowano 2024-11-03 08:41

#203 zywek

Nie wystarczą, znaczy teoretycznie się może nawet i odpali, ale będziesz miał lagi.

2024-11-03 09:02

#204 Adasadula

mówisz :(? Jak by xbox gamepass ten ultimate był tańszy może i bym w murze pogral ale w ciul drogie to. To czas zrobić upgrade kompeła xd

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-11-03 09:04

#205 zywek

już tam w ciula drogie, 60 złociszy dla spróbowanka można wydać. Zresztą i tak pada jak dla mnie potrzeba, klawą się trudno gra.

2024-11-03 09:06

#206 Adasadula

Jakie 60, ze 100 na tą chwilę chyba.

-- (zywek):
już tam w ciula drogie, 60 złociszy dla spróbowanka można wydać. Zresztą i tak pada jak dla mnie potrzeba, klawą się trudno gra.

--

2024-11-03 09:06

#207 krzywy

Pamiętaj o inputlagu, o którym ci opowiadałem. Nie zawsze to zależy od twojego internetu

2024-11-03 10:18

#208 Adasadula

Wim

2024-11-03 10:19

#209 mojsior

ja mam rtx 30 50 które ma jakieś ledwe 4 albo 5 gb pamięci video ramu i tweraz przy średnich parametrach graficznych potrafi utrzymać płynne 60 fps choć i tak ja gram na niskich parametrach żeby mi się nie grzało.
Więc w twoim przypadku bym próbował wszystko co się da w ustawieniach grafiki dać na niską jakość a limit klatek z auto spróbował dać na 60 fps i zrobił test wydajności, jeśli się będzie ciąć to zejdź do 30 fps, ewewentualnie rozdzielczość obniż ile się da i wtedy powinno to działać dobrze.

2024-11-03 17:30

#210 Adasadula

ale wiesz, to jednak jest nie integra tylko juz RTX, słaby bo słaby ale jednak

Edytowano 2024-11-03 17:32

#211 zywek

Na integrze nawet obrazu ni będzie, więc nawet 30 kl/s nie będzie

2024-11-03 18:46

#212 zywek

czarny ekran jest w grze, i jest tak z 250 do 500ms input lagu

2024-11-03 18:46

#213 matius

Przypis moderacji. Wpisy o zaproszenie na ściganie sie z tego wątku będą usunięte, bo są przestarzałe oraz wprowadzają nieporządek w wontek.
Wpisy o zaproszenia prosze umieszczać w nowym wontku: Forza motorsport - umawiamy się, Autor: krzywy. Ten wontek znajduje się w forum: Gry (Dyskusje pozostałe).

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edytowano 2024-11-04 01:49

#214 mojsior

ejo.
Mam taką poradę, która jakby rozwiązuje problemy moje przynajmniej ze skręcaniem i ze wchodzeniem w zakręty.
Jest w opcjach dostępności taka opcja co jest przetłumaczone przesunięcie w czasie przewodnika kierowania.
Warto się pobawić tym, ja zmniejszyłem tą wartość na 30 i teraz mam wrażenie, że lepiej mi to idzie, a nawet mam możliwość wcześnie się do zakrętu przygotować i mogę ustalić dokładniej, kiedy mogę skręcić żeby biorąc zakręt nie wjechać w tą linie brzegu trasy.
Nawet nie sądziłem że ta opcja mo,że pomóc.

2024-11-17 11:23

#215 tajan1991

No ja też się wyposażyłem, no coś superowego, uwielbiam jeździć po bandach demolować tor, a no i te dźwięki samochodów, to piszczenie i strzelanie, normalnie mam banana cały czas.

Prawda jest okruchem lodu.
2024-12-01 09:42

#216 Adasadula

ja także mam, kupiłem za okazyjne 100ZŁ xd, i to jeszcze premium. Czeka na leprzego kompa

Edytowano 2024-12-01 12:49

#217 kacper10

czy to nie działa tak, że przy zwiększaniu wartości mamy więcej czasu na przygotowanie się do zakrętu?

-- (mojsior):
ejo.
Mam taką poradę, która jakby rozwiązuje problemy moje przynajmniej ze skręcaniem i ze wchodzeniem w zakręty.
Jest w opcjach dostępności taka opcja co jest przetłumaczone przesunięcie w czasie przewodnika kierowania.
Warto się pobawić tym, ja zmniejszyłem tą wartość na 30 i teraz mam wrażenie, że lepiej mi to idzie, a nawet mam możliwość wcześnie się do zakrętu przygotować i mogę ustalić dokładniej, kiedy mogę skręcić żeby biorąc zakręt nie wjechać w tą linie brzegu trasy.
Nawet nie sądziłem że ta opcja mo,że pomóc.

--

2024-12-11 21:58