Dla mnie ma, chrypka ma różne brzmienia, to jest taka delikatna, w formie bardziej takiego zmatowionego głosu, ale dla mnie to już jest chrypka. Każdy słyszy i interpretuje inaczej. TO jest moje odczucie.
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
Nie wiem, czy będziecie kojarzyć, ale z lektorów lubię Małgorzatę Lewińską i Annę Szawiel. Z facetów oczywiście first number one mega hiper turbo extra jest wg mnie Janusz Szydłowski
Muszę się odnieść do tego, co napisał Tomecki na temat mojego głosu. Dzięki za miłe słowa, ale gdy ja siebie słyszę, to mój głos wiecznie brzmi tak, jakbym była przybita. Z kolei wiele osób uważa, że mam gburowaty głos kiedy mówię i, szczerze powiedziawszy, do dziś myślałam, że tylko mój chłopak uważa inaczej, d.
Ja bardzo lubię głos Sandry. Wiem wiem- pewnie zaraz ktoś napisze, że skrzeczy i pieje, ale ona jak dla mnie ma w głosie taką niesamowitą delikatność. Taką, że przez ten głosik mógłbym ją zchrupać na śniadanie i kochać się z nią namiętnie całą noc i jeden dzień dłużej.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.