Forum

Magia głosu

Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Poprzednia 8 / 8

kmicic92

#141 ·

1 likes
Aa zapomniałem, Jerzy Stuhr i Piotr Fronczewski.

misiek

#142 ·

Przecież Szyc nie ma żadnej chrypy. Za tyńcem w ogóle nie przepadam.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

czekoladka88

#143 ·

Dla mnie ma, chrypka ma różne brzmienia, to jest taka delikatna, w formie bardziej takiego zmatowionego głosu, ale dla mnie to już jest chrypka. Każdy słyszy i interpretuje inaczej. TO jest moje odczucie.
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann

Paulinux

#144 ·

1 likes
Nie wiem, czy będziecie kojarzyć, ale z lektorów lubię Małgorzatę Lewińską i Annę Szawiel. Z facetów oczywiście first number one mega hiper turbo extra jest wg mnie Janusz Szydłowski
Happy hacking

misiek

#145 ·

Szydłowski jest dobry, ale jak dla mnie głównie do komedii.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

agatakantylena25

#146 ·

Muszę się odnieść do tego, co napisał Tomecki na temat mojego głosu. Dzięki za miłe słowa, ale gdy ja siebie słyszę, to mój głos wiecznie brzmi tak, jakbym była przybita. Z kolei wiele osób uważa, że mam gburowaty głos kiedy mówię i, szczerze powiedziawszy, do dziś myślałam, że tylko mój chłopak uważa inaczej, d.

misiek

#147 ·

Ja bardzo lubię głos Sandry. Wiem wiem- pewnie zaraz ktoś napisze, że skrzeczy i pieje, ale ona jak dla mnie ma w głosie taką niesamowitą delikatność. Taką, że przez ten głosik mógłbym ją zchrupać na śniadanie i kochać się z nią namiętnie całą noc i jeden dzień dłużej.

skrzypenka

#148 ·

pisałam, czy nie? Już nie pamiętam, uwielbiam głos Doroty Segdy.
Große Operndiva?

lwica

#149 ·

Lubię przychrypnięte głosy. :) Ludzi o wiecznym katarze też. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Natalia2000

#150 ·

Głosy eltenowiczów które się mi podobają
AdelciA
Adventure time
Afera
Agata.d
Amir 1998
Anna.cz
Anabef
Arctic moon.
Astenka
Ajchen kurdi.
Balteam.
Biedrona 333
Celtic 1002
Cinkciarz.pl
Czekoladka 88
Dariusz 1998
Daszek mdn
Elenor
Emra 20
Enes
Eugeniusz pompiusz
Fatih
Fantasma
Frankosia drummer
Gosia z numerkami
Irnis
Iskierka
Iwkan
Jamajka
John berden
Julitka
Kazek5p
Lenka
Lola
Lwica
Maciej01
Magmar
Marcysia
Midzi
Monia 01
Monika zarczuk
Monstrisek
Monte
Moonlight 22
Mulka
Nalerivera
Ola stenka
Piepper
Paulinux
Piciok
Lirin
Pitef
Rogalenko
Seva
Shell
Sisiliano
Skrzypenka
Sułtan
Tinulża
Tomecki
Tygrysica
Ulżana
Vk
Wesołek
Violinistka
Wojtas
Zegarmistrz
Zuzler
Zwonimirek

wredny

#151 ·

papieroski słychać
-- (Elanor):
O, Dziurman rzeczywiście ma fajny ten głos.

--
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
Poprzednia 8 / 8