czy mogę grać w swampa bez myszki z klawiatury lub na kontrolerze
Wróć do Galeria społeczności#1 bobo22
witam
Jak w temacie
zastanawiam się nad zakupem swampa i konta aprone, ale nie wiem, czy da się grać bez mychy.
#2 balteam
nie
#3 Adasadula
owszem :D, musisz mieć keymappera, chyba tunmi coś zrobił takiego albo już ładnie zrobioną klawiaturkę do swampa, ja miałem przed reinstalką sys, chodziłeś wsadem ctrl fire ITP, więc dać się da
#4 matius
Trzeba zmodyfikować plik ze skrutami w grze.
#5 bobo22
A czy teraz opłaca się kupywać konto?
#6 Adasadula
Hm, jak masz kasę... Ewentualnie lubisz swampa albo niemasz w co grać to, ee, chyba tak xd
#7 bobo22
A i czy kupując to konto, czy nie pomożemy rosji?
I czy te gry aprona są naprawdę takiej złej jakości, że jeżeli nie masz w co grać to tylko w tedy lepiej kupywać?
#8 AXM04
Dla mnie osobiście, gość robi całkiem niezłą robotę. Przynajmniej nie tworzy klonów na potęgę jak nie którzy pseudo developerki.
A czy "kupywać" warto, nie wiem, ale demo jest, więc na tej chyba podstawie można wydedukować.
#9 bobo22
ale jeszcze czy kupując to, czy przypadkiem nie wspieram rosji, bo nazwisko jest podejrzane.
#10 Adasadula
Kupując raczej niepomożesz rosji :P
-- (bobo22):
A i czy kupując to konto, czy nie pomożemy rosji?
I czy te gry aprona są naprawdę takiej złej jakości, że jeżeli nie masz w co grać to tylko w tedy lepiej kupywać?
--
#11 AXM04
Jarema jest ok. O amerykańskiej narodowości, ale jakaś tam szansa, że szpiegiem jest pozostaje. xD
-- (bobo22):
ale jeszcze czy kupując to, czy przypadkiem nie wspieram rosji, bo nazwisko jest podejrzane.
--
#12 bobo22
A czy kupywanie tego jest groźne jakos?
nawet myślę, że aprone ma jeden z przyjaźniejszych modeli subskrybcyjnych, bo nie odnawia ci na chama, tylko ty musisz to zrobić świadomie.
#13 pates
Bardziej spoko tam jest to, że czas nie leci ci jak w jakimś netflixie przykładowo, tylko leci tylko wtedy, gdy jesteś online. Czyli defacto konto sobie może 10 lat stać, jeśli po 10 latach zalogujesz się a nie logowałeś się ani razu po zakupie nadal masz rok gry.
#14 bobo22
Czyli jeżeli dzisiaj zagram, ale jutro się nie zaloguję, to tego jednego dnia gry nie stracę?
#15 balteam
nie, po prostu rok się liczy od pierwszego zalogowania w grze, a nie od kupienia gry.
#16 pates
No nie. Polecam kanał Chrisa Wrighta, on wszystko wytłumaczył właśnie, że liczą się tylko dmi, w które faktycznie graliśmy
#17 Adasadula
dokladnie, kiedy uruchomisz grę np. w poniedziałek, a we wtorek i środę nie będziesz grał, to on już ci tych wtorek/środa nie odliczy
#18 matius
Dokładnie tak. Tym bardziej, że nawet jeśli ten człowiek byłby rosjaninem, to przecierz pomagamy człowiekowi, a nie państwu. xd
#19 bobo22
No ale gdyby mion mieszkał w rosji, to ze sprzedarzy musiał by jednak odprowadzać podatki do Rosji temu Sk****synowi.
Przynajmniej mi się tak wydaje.
#20 Adasadula
Serio, jeśli ty zapłacisz to 20 kilka dolców losów wojny nie zmienisz :P