Dlatego trzeba sprawdzać przynajmniej dwoma programami o odmiennej filozofii działania. W ostateczności telefon do wolontariusza, bo co mnie obchodzi zdanie randomowego człowieka, który na dodatek widzi tylko to co mu pokazujemy kamerą.
Nie, wystarczy sprawdzać programem OCR, a nie polegać na sztucznej inteligencji, skoro wynik jest na ekranie w txt to program lookout spoojnie to odczyta i to w trybie offline więc wynik nie wycieknie do sieci.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
eee, co do wag to jak zobaczyłem ceny tych mówiących, to kupiłem zwykłą z aplikacją, kosztowała chyba 80 zł, robi co ma robić, prawda że iPhona się żarciem trochę upierdzieli czasem, ale taki koszt skompstwa.
Dlatego ja osobiście lubię sprzęty z appkami, ale do pewnej granicy. Mamy airfryera z appką, zmywarkę, ale i tak raczej nastawiam wszystko ręcznie. Nie znoszę dotykać sprzętu brudnymi rękami po prostu i o ile jest to świetne ułatwienie, to jednak pewne granice mam.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.