Galaxy Watch, Oppo Watch czy Tick watch - który kupić
Wróć do android#61 guliwer
Dokładnie, to jest bardzo użyteczna rzecz a nie bajer. Przecież mnóstwo ludzi widzących z tego ciągle korzysta i mnóstwo ludzi specjalnie dla tego fizycznego pierścienia kupuje Watch 6, mnie akurat to zniechęciło, bo jak sobie zrobiłem na kontaktach szybkie przeciągnięcie żeby mi przewinęło kontakty o kilkadziesiąt pozycji to musiałem czekać kilka sekund na powrót syntezy XD. I to mnie calkowicie zniechęciło do Watchy na WEAROS. A po części do Androida również.
#62 pates
Cyfrowy mam wyłączony bo do tego mam gest commentary, który przewija strony. Dla mnie pierścień jest tylko bajerem i elementem który po prostu może się popsuć, obrotowa koronka jak w mi watch 2 od xiaomi spoko, ale tutaj szczerze często są problemy z tego co widzę głównie przez tarcie o ekran.
#63 Pitef
Ależ ty głupoty gadasz. Budowlańcy go mają na rękach kiedy pracują, i nic się nie dzieje.
#64 pates
Miałem w ręku 2 takie zegarki, identyczne watch 47 mm classic, i w obu pierścień zaczynał trzeć o ekran, powodując wydawanie nieprzyjemnego dźwięku, takiego zgrzytania. Do mnie idea zwykłego bardziej przemawia jednak, jak widzę jak mam go teraz.
#65 Pitef
Tak jak już pisałem, co kto woli.
#66 pates
Sam masz bez, jak dobrze kojażę, chociaż twój ma np bardzo wysokie krawędzie. W sumie to ciekawe że w modelu pro nie dali tego ringa, ani w ultra też nie.
#67 guliwer
Poczytaj sobie do jakich zadań jest przeznaczony ultra. To logiczne że do niego nie dali.
-- (pates):
Sam masz bez, jak dobrze kojażę, chociaż twój ma np bardzo wysokie krawędzie. W sumie to ciekawe że w modelu pro nie dali tego ringa, ani w ultra też nie.
--
#68 Pitef
Ja mam 5 pro.
#69 Numernabis
Galaxy Watch Ultra 47 i jego 5 rdzeni robi robotę.
32 GB pamięci i 2 GB RAM, ale te 5 rdzeni naprawdę czuć.
Przy wyłączonym trybie oszczędzania energi nie mamy już tego przymulania, tego opóźnienia. W trybie oszczędzania energi działa nieco sprawniej niż Galaxy Watch 4 Classic z wyłączonym trybem oszczędzania.
Wprawdzie brakuje obrotowego pierścienia, ale 5 rdzeni i do tego klasa wodoszczelności 100M kiedy pozostałe Galaxy mają 50M.
Obudowa tytanowa i szkło szafirowe, procesor Samsung Exynos W1000 ,
Nie ma pierścienia obrotowego, ale szkło jest zapadnięte, dookoła jest stały pierścień.
#70 misiek
A jaka cena?
#71 Numernabis
2000 zł
#72 Julitka
A moje pytanie się zdezaktualizowało, odkąd mam Galaxy Watcha 7.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.