EltenLink

Galaxy Watch, Oppo Watch czy Tick watch - który kupić

Wróć do android

#61 guliwer

Dokładnie, to jest bardzo użyteczna rzecz a nie bajer. Przecież mnóstwo ludzi widzących z tego ciągle korzysta i mnóstwo ludzi specjalnie dla tego fizycznego pierścienia kupuje Watch 6, mnie akurat to zniechęciło, bo jak sobie zrobiłem na kontaktach szybkie przeciągnięcie żeby mi przewinęło kontakty o kilkadziesiąt pozycji to musiałem czekać kilka sekund na powrót syntezy XD. I to mnie calkowicie zniechęciło do Watchy na WEAROS. A po części do Androida również.

2024-11-26 10:46

#62 pates

Cyfrowy mam wyłączony bo do tego mam gest commentary, który przewija strony. Dla mnie pierścień jest tylko bajerem i elementem który po prostu może się popsuć, obrotowa koronka jak w mi watch 2 od xiaomi spoko, ale tutaj szczerze często są problemy z tego co widzę głównie przez tarcie o ekran.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-11-26 13:37

#63 Pitef

Ależ ty głupoty gadasz. Budowlańcy go mają na rękach kiedy pracują, i nic się nie dzieje.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2024-11-26 13:55

#64 pates

Miałem w ręku 2 takie zegarki, identyczne watch 47 mm classic, i w obu pierścień zaczynał trzeć o ekran, powodując wydawanie nieprzyjemnego dźwięku, takiego zgrzytania. Do mnie idea zwykłego bardziej przemawia jednak, jak widzę jak mam go teraz.

2024-11-26 14:25

#65 Pitef

Tak jak już pisałem, co kto woli.

2024-11-26 14:44

#66 pates

Sam masz bez, jak dobrze kojażę, chociaż twój ma np bardzo wysokie krawędzie. W sumie to ciekawe że w modelu pro nie dali tego ringa, ani w ultra też nie.

2024-11-26 15:00

#67 guliwer

Poczytaj sobie do jakich zadań jest przeznaczony ultra. To logiczne że do niego nie dali.
-- (pates):
Sam masz bez, jak dobrze kojażę, chociaż twój ma np bardzo wysokie krawędzie. W sumie to ciekawe że w modelu pro nie dali tego ringa, ani w ultra też nie.

--

2024-11-26 19:17

#68 Pitef

Ja mam 5 pro.

2024-11-28 10:51

#69 Numernabis

Galaxy Watch Ultra 47 i jego 5 rdzeni robi robotę.
32 GB pamięci i 2 GB RAM, ale te 5 rdzeni naprawdę czuć.
Przy wyłączonym trybie oszczędzania energi nie mamy już tego przymulania, tego opóźnienia. W trybie oszczędzania energi działa nieco sprawniej niż Galaxy Watch 4 Classic z wyłączonym trybem oszczędzania.
Wprawdzie brakuje obrotowego pierścienia, ale 5 rdzeni i do tego klasa wodoszczelności 100M kiedy pozostałe Galaxy mają 50M.
Obudowa tytanowa i szkło szafirowe, procesor Samsung Exynos W1000 ,
Nie ma pierścienia obrotowego, ale szkło jest zapadnięte, dookoła jest stały pierścień.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Edytowano 2025-03-30 19:02

#70 misiek

A jaka cena?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-03-30 20:00

#71 Numernabis

2000 zł

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-03-30 20:04

#72 Julitka

A moje pytanie się zdezaktualizowało, odkąd mam Galaxy Watcha 7.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2025-04-02 22:44