jak kontrolować smart tv za pomocą telefonu?
Wróć do Tv i video#1 balteam
Witajcie, jest taka możliwośćwgl? Mam sobie philipsa, pobrałem ich apkę, ale ona raczej dla nas nie jest specjalnie dostęna.
#2 misiek
A powiesz coś więcej? Sam tv dostępny?
#3 balteam
jak włączys talkbacka, to wygląda, że tak, ale ja tv mam bez telewizji, więc nie wiem czy jakieś są problemy, no nie wiem, z wpisaniem kanału.
apka już jakoś tam działa, ale nie wiem jak mogę pisać na klawiaturze na telefonie w tej apce, mogę tylko cyfry, a logowanie się na koncie google, to dramat, przecież na pilocie się 100 lat pisze
#4 Adasadula
To se kup klawę do smart TV :D, w media expercie czy innym agd za 10ZŁ dostaniesz
-- (balteam):
jak włączys talkbacka, to wygląda, że tak, ale ja tv mam bez telewizji, więc nie wiem czy jakieś są problemy, no nie wiem, z wpisaniem kanału.
apka już jakoś tam działa, ale nie wiem jak mogę pisać na klawiaturze na telefonie w tej apce, mogę tylko cyfry, a logowanie się na koncie google, to dramat, przecież na pilocie się 100 lat pisze
--
#5 Julitka
Albo taką zwykłą od kompa, zwykle działa. Tzn. działa z Samsungiem.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.