Dlaczego nie mogę dodawać nowych postów w niektórych grupach, jeśli korzystam ze strony?
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 Phenix
O co chodzi, że na macu w Safari, ale też w Google chrome od kilku dni nie mogę wysłać wiadomości w jakimś wątku? Pole edycyjne i przycisk wyślij są niedostępne?
#2 Phenix
Co ciekawe, w swoim wątku mogę odpowiadać.
#3 Phenix
I ostatnia sprawa: Mogę odpowiedzieć w wątku czystość przed małżeńska, a w "nawigacja w Telegramie już nie.
#4 Zuzler
Bo nie jesteś członkiem grupy "Telefony". Ciekwe swoją drogą, bo chyba powinieneś moc do niej dołączyć automatycznie po napisaniu pierwszego wpisu gdziekolwiek, no ale nie dołączyłeś. Spróbuj może dołączyć do niej ręcznie.
#5 Phenix
Ok, po pierwsze powinienem napisać ten wątek w dziale pytania i odpowiedzi, więc proszę odpowiedniego admina by się zajął jego przeniesieniem.
Po drugie Zuzler dzięki za odpowiedź.
Po trzecie korzystając ze strony są wątki i fora, w których mogę odpowiadać, są też takie, gdzie nie mogę tego robić.
Na stronie nie znalazłem opcji dołączania do grup, a też mam wrażenie, że jest ich więcej niż można znaleźć na stronie.
Moja konkluzja jest taka, że jakoś strona rozjeżdża się nawet w podstawowych funkcjach z programem.
#6 misiek
Owszem
#7 Zuzler
Niestety, konkluzja słuszna, co tukryć.
#8 nuno69
A czemu nie zainstalujesz programu? Z jakiego korzystasz systemu?
#9 Phenix
Nie chce mi się dla jedynego programu stawiać windowsa na macu.
#10 nuno69
To witam Pana kolege uzytkownika maca!!!
#11 Julitka
Tak, potwierdzam, niestety strona mocno rozjeżdża się z programem w kilku funkcjonalnościach, ale na razie się to nie zmieni.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#12 Phenix
@Nuno żółwik.