Czy są darmowe audio gry na Maca
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#1 miki2137
Tak jak po tytule widać szukam darmowych gier na Mbcos, szukałem na apstor, ale nie znalazłem, a coś podszebuje bo mi padł Windows
#2 matius
Teraz dawna firma dragon aps. Teraz inaczej się nazywają, ma tworzyć GRY NA IPHONA
#3 djdenismusic
Draconis entertaiment ;)
#4 Adasadula
kukl nie boli :D, poza tym istnieją chyba z 2 wątki dot. tematu, ale z tego co się oriętuję poza audio game managerem raczej nic ciekawego niema. Jedyne psełdogrowe cośe mason porobił, ale tych fajniejszych już nie dostaniesz, a mi np. shootera wpieprzył wirus :[.
#5 daszekmdn
Beatstar, Shooter od Masona, trochę by się tego znalazło, na przestrzeni lat wiele wyszło multiplatformowo.
#6 miki2137
Dziękuje wszystkim, bo to kryzysowa sytuacja
#7 AXM04
Czekaj, whaat?
Kryzysowa sytuacja, bo w gry nie mam jakie grać.
Gdyby wszystkie problemy świata tak wyglądały, xD
#8 matius
Kryzysowa, że windows mu padł. A to, że chce przy okazji pograć, to inna para kaloszy.
#9 Adasadula
Wszystko pogineło, shooter już nie do dostania, bo podobno został zkompilowany z jakimś syfem i mason usunął go ze swojej strony, beatstar na dluższą metę nudny, CH2 tylko niby można w to grać, ale co to za granie, poprostu trzymasz strzałkę i nawalasz spację :P.
-- (daszekmdn):
Beatstar, Shooter od Masona, trochę by się tego znalazło, na przestrzeni lat wiele wyszło multiplatformowo.
--